Reclamă

10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui

Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmit astrele, poți afla 10 semne că te place un Rac. Plin de iubire și dornic să înceapă o relație serioasă, acesta te va cuceri de la primele cuvinte. Își va expune sentimentele doar atunci când este sigur că femeia din fața lui este perfectă pentru el. Deși poate părea inabordabil la început, pe măsură ce comunicați îți dai seama că este făcut pentru tine. Nu te lăsa indusă în eroare de micile scăpări.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 septembrie 2022, 7:22

De fiecare dată când afli că te place cineva, te simți cea mai importantă femeie din lume. Atunci când afli că te place un nativ Rac, vei vedea că toată situația devine de-a dreptul nebunească. O experiență cum nu ai mai întâlnit până acum. Acești bărbați sunt foarte emoționali și sunt foarte ușor de citit atunci când încep să simtă mai mult decât o atracție fizică pentru persoana de lângă ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

10 semne că te place un Rac

Dacă te gândești care sunt acele 10 semne că te place un Rac, până la sfârșitul acestui articol vei ști cu siguranță. Chiar dacă la început doar tatonează terenul, vei cunoaște fiecare comportament în parte. Timizi, rezervați și puțin misterioși, băeții Raci pot fi de-a dreptul emoționați atunci când vine vorba despre sentimentele lor. Ca orice zodie în parte, aceștia au anumite semne distincte ce le arată felul romantic de a fi. Continuă să citești pentru a vedea dacă un astfel de semn zodiacal te place cu adevărat!

Nativul Rac te privește pe ascuns

Dacă un nativ Rac te place îi va fi foarte dificil să-ți ia ochii de la tine. Să te privească încontinuu se află în topul listei. Îi va fi greu să te abordeze sau să-și destăinuiască sentimentele, dar îți va oferi un semn vizibil din cealaltă parte a camerei atunci când te va fixa cu privirea, spune Astrology.com.

Un astfel de semn zodiacal nu va privi o altă persoană în ochi, decât dacă va simți o conexiune specială.

Reclamă

Nativul Rac îți face complimente

Complimentele se numără printre așii din mânecă ai nativului Rac, asta pentru că întotdeauna găsește cuvintele necesare să te impresioneze. Se simte bine atunci când tu te simți bine. De asemenea, este o altă modalitate prin care îți arată că te place. Cu cât te complimentează mai mult, cu atât ești mai specială pentru el. Aceste semne zodiacale tind să observe foarte multe detalii, așa că așteaptă-te la complimente unice.

Nativul Rac se oferă să te ajute

Reclamă

Printre cele 10 semne că te place un Rac se numără și acesta. Dacă un astfel de nativ va dori să fiți mereu aproape, va face orice îi stă în putință pentru a te ajuta. Se va oferi să te însoțească la cumpărături pentru a ține plasele grele, îți va căra cărțile de studiu sau îți va lua apărarea în public. Va face tot ceea ce ți-a promis, indiferent de cât de dificil va fi.

Nativul Rac îți va spune toate secretele lui

Cel mai probabil, nativul Rac îți va cere ajutorul în cele mai intime probleme ale sale. Aceste semne zodiacale pot fi foarte timide, însă atunci când simt o conexiune adevărată se deschid față de persoana din fața lor. Deși va trece multă vreme până când va construi o relație de încredere, trebuie să știi că aceasta nu va putea fi distrusă prea ușor, arată Popularastrology.com.

Nativul Rac te va face să râzi

Cei mai introvertiți dintre Racii se vor deschide în fața ta dacă te plac. Printre cele 10 semne că te place un Rac se numără cu siguranță și acesta. Surprizele plăcute sau glumele cu înțeles ascuns nu vor lipsi din repertoriul lor. Cel mai probabil, va încerca să te prindă cu garda jos și atunci va ști cum să te impresioneze. Nu contează cât de penibil va părea la început, dacă te face să râzi este foarte important pentru el.

Nativul Rac este un adevărat domn atunci când flirtează

Acești nativi sunt foarte manierați, am putea spune puțin de modă veche. Vor încerca să cucerească persoanele de sex opus cu flori sau alte obiceiuri pe care nu le mai poți întâlni așa ușor în ziua de astăzi. Va încerca să inițieze o apropiere, însă doar o strângere de mâna va fi suficientă la început. Cel mai probabil, va crede că este mult prea intruziv dacă merge mult prea departe.

Află tot ce trebuie să știi despre nativul Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Nativul Rac vrea să petreacă timp alături de tine

Își dorește atenție și poate fi un pic prea băgăcios uneori. Dacă te place, va face tot ce îi stă în putință pentru a petrece timp alături de tine. Printre puținele defecte ale sale se numără și faptul că poate fi posesiv. Dacă te place, îți va fi ca o umbră, iar acest lucru poate fi uneori deranjant.

Nativul Rac te va prezenta rudelor și prietenilor

Printre cele 10 semne că te place un Rac poți foarte ușor să-l depistezi pe acesta. Dat fiind faptul că acești nativi sunt orientați către familie, nu este de mirare că își dorește să te prezinte celor dragi. Își alege prietenii cu foarte mare grijă. Atunci când se va simți în elementul lui, te va aduce și te tine în grupul lui. O cină în familie sau o ieșire la un restaurant poate fi momentul oportun pentru o astfel de apropiere.

Nativul Rac este dornic de apropiere fizică

Atingerile sunt foarte importante pentru nativii Rac, dar se vor abține dacă se simt anxioși. Dacă ajunge să facă anumite lucruri intenționant, înseamnă că are sentimente puternice pentru tine. O atingere pe mână poate fi cel mai direct lucru pe care îl poate face, așa că fii sigură de ceea ce simte. O îmbrățișare îl va da pe spate, așa că nu ezita să faci acest lucru!

Nativul Rac este foarte protector

Aceste semne zodiacale sunt foarte protective și le place să fie alături de cei la care țin. Semnele că se poartă astfel vor fi foarte puțin vizibile la început, însă pe măsură ce vă cunoașteți lucrurile se vor schimba. Dacă se poziționează foarte aproape te tine în locuri publice, mai ales atunci când există și alți masculi prin preajmă, te place cu siguranță!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×