Reclamă

3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Luna Nouă în Taur le aduce relații romantice

Atunci când vine vorba despre împărtășirea sentimentelor, acești nativi nu duc lipsă de idei. 3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta și reușesc să meargă pe un drum trasat de astre. Luna Nouă în Taur le schimbă complet comportamentul. Încăpățânarea este acum la cote maxime.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 mai 2024, 8:27
îndrăgostiți fericiți care formează o inimă din degete și zâmbesc
3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta și reușesc să meargă pe un drum trasat de astre. Luna Nouă în Taur le schimbă complet comportamentul / Shutterstock

Atunci când se află în prezent unui astfel de tranzit astral, zodiile își regăsesc forța interioară pentru a-și exprima nevoile. Nativii nu se dau bătuți și spun tot ce au pe suflet, chiar și atunci când situația pare mult mai dificilă. Resping ideea unei despărțiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta

Luna Nouă în Taur reușește să salveze relațiile romantice ale acestor nativi. Devin mult mai puternici și spun tot ce au pe suflet. Își găsesc puterea de a refuza anumite situații, chiar dacă își calcă pe suflet. În spatele tuturor acțiunilor va exista de fiecare dată un motiv serios.

Taur

Nu este deloc curios că acești nativi reușesc să-și găsească puterea interioară într-o astfel de săptămână. Orice fel de situație întâlnesc, reușesc să o rezolve.

Pe plan personal lucrurile merg în direcția potrivită, asta pentru că Taurii au cu adevărat noroc în dragoste. Sunt puternici și nu se lasă mai prejos, indiferent de situație, arată Astrology.com. Vor să formeze un cuplu cu persoana care le place cel mai mult, știind că este cea mai bună decizie.

Reclamă

În viitor vor avea noroc atât la bani, cât și în carieră. Nimic nu le va mai sta în cale. Este momentul să spună tot ce au pe suflet pentru a putea merge mai departe pe drumul vieții, așa cum le-a fost prezis de către astre.

Rac

Nativii Rac care se află deja într-o relație experimentează situații neplăcute. Simt că discuțiile cu partenerul nu mai au același efect ca în trecut.

Reclamă

Cu toate acestea, vor să salveze tot ceea ce au construit până acum. Sunt determinați să facă tot ceea ce le stă în putință în acest sens. Acest lucru aduce cu sine ideea schimbării. Vor să-și modifice comportamentul de dragul relației amoroase, spune Yourtango.com.

Vor vedea suferința din ochii partenerului și vor ști cu siguranță ce au greșit. Luna Nouă în Taur le oferă toate răspunsurile.

Își creează noi responsabilități. Dacă este cazul, vor lupta pentru doi. La final vor vedea ceea ce a rămas și dacă își vor petrece cu adevărat restul vieții cu persoana iubită. Este o perioadă de curățare sufletească.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător

Nativii Săgetător au parte de oportunități uriașe în această săptămână. Nu vor să treacă neobservați în relații. Fac tot ce le stă în putință pentru a-și demonstra iubirea față de partener.

Astfel, trebuie să-și înfrunte cele mai mari temeri. Pentru cei care se află deja într-un cuplu, ar fi cazul să comunice din suflet ceea ce vor să spună. Vor salva multe situații în acest sens.

Se gândesc și la despărțire, însă acest lucru nu reprezintă o opțiune validă în acest moment. Nu vor să trăiască o astfel de situație și nu vor să-și facă rău. Conversațiile oneste îi vor ajuta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×