Reclamă

3 zodii care nu se vor lăsa păcălite în dragoste pe 15 decembrie 2023. Nativii care au niște lecții de învățat

Ori de câte ori ne gândim la Mercur Retrograd, ne pregătim automat pentru un dezastru credem că se îndreaptă spre noi. Indiferent de ce spun astrele, tot nu putem să nu simțim că trebuie să fim de pază. Ai mai jos lista cu 3 zodii care nu se vor lăsa păcălite în dragoste pe 15 decembrie 2023.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 decembrie 2023, 7:27
Femeie care luminează cu o lanternă într-o părdure întunecată
Luna decembrie 2023 îl readuce în joc pe Mercur Retrograd, iar pentru trei zodii, întâmplările vor avea un impact mai mare / Shutterstock

Luna decembrie 2023 îl readuce în joc pe Mercur Retrograd, iar pentru trei zodii, întâmplările vor avea un impact mai mare. S-ar putea să te simți sufocată de emoții, dar ziua de 15 decembrie va avea puterea de a schimba ceva în viața ta în bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii care nu se vor lăsa păcălite în dragoste pe 15 decembrie 2023

Ceea ce va deveni evident este că Mercur Retrograd oferă șansa de a face aceeași greșeală pe care ai făcut-o cândva, cu excepția faptului că, de această dată, vei recunoaște unde ai greșit.

Pe 15 decembrie 2023 nu te vei mai lăsa păcălită de capcanele dragostei și romantismului. Acum ești conștientă de un teritoriu periculos și că dragostea pe care o vrei cu adevărat nu se găsește în acele situații greșite.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Niciodată în viața ta nu ai refuzat oportunitatea de a iubi și de a fi iubit de cineva. Deși acest lucru poate părea naiv pentru unii, simți că știi ce faci. Simți că dacă ai o șansă cu dragostea este ceea ce vrei să faci. Vei face cum îți spune inima ta. Pe măsură ce această zi se derulează, vei simți pentru prima dată un anumit tip de reticență față de iubire.

Reclamă

Mercur Retrograd te face să te întrebi dacă, poate, te implici într-o altă greșeală romantică. Climatul cosmic actual te-a făcut să-ți dai seama de anumite lucrur. Unul dintre ele e că nu te vei păcăli, cel puțin nu pe data de 15 decembrie.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Ești în mod natural auto-protectoare. Asta nu înseamnă însă că nu ai fost crudă și vulnerabilă în trecut când vine vorba de dragoste. E ca și cum acea linie fină este depășită de fiecare dată când te îndrăgostești. Acolo unde îți place să te imaginezi ca fiind echilibrată și perfect capabilă să rămâi așa, ai tendința de a te lăsa pe mâna partenerului atunci când simți că ești îndrăgostită. Acesta este, de obicei, momentul în care lucrurile încep să meargă prost pentru tine.

Reclamă

Ceea ce se întâmplă astăzi este că începi să vezi că modelele tale încep să se formeze. Începi ferm, te îndrăgostești, lași garda jos și apoi ai parte de lucrurile care nu îți plac. Partea ta vulnerabilă este expusă și totul pare prea mult pentru tine.

Mercur Retrograd te pune în poziția potrivită pentru a recunoaște mișcările greșite.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu ai vrut niciodată să devii „acea persoană” care evită dragostea din frică. Totuși, simți că mai trebuie să înveți atât de multe despre iubire înainte de a putea avea din nou încredere în ea. În timpul Mercur Retrograd, lucrurile nu sunt mai ușoare. Cu toate acestea, ai putea ajunge să înțelegi că anumite acțiuni duc la anumite consecințe și că acele acțiuni trebuie evitate.

Vei mai iubi vreodată și vei învăța să ai încredere? Desigur, o vei face, dar trebuie să-ți înveți mai întâi lecțiile dacă vrei să experimentezi vreodată iubirea ca pe o condiție de încredere și plină de satisfacții.

Este doar temporar, dar învățarea acestei lecții pe calea grea este exact ceea ce îți va face bine în viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×