Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche

Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche, asta în cazul în care nu sunt implicate deja într-o relație amoroasă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 30 noiembrie 2023, 7:10

Între 13 decembrie și 2 ianuarie mai mulți nativi au probleme legate de putere, frici neașteptate și interes crescut față de persoana iubită. Se vor corecta anumite erori din trecut și se vor aștepta evenimente noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023

Vine perioada sărbătorilor, iar mulți dintre nativi se simt mult mai conectați la sentimentele lor dar și ale celor din jur. Astfel, se vor apropia de dorința unei relații de lungă durată, ba chiar poate fi vorba și despre căsătorie în cazul anumitor zodii. S-ar putea ca anumite dorințe să nu poate fi duse până la capăt.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec privesc relațiile într-un mod cu totul pozitiv în această perioadă. Reușesc să se contecteze cu sinele, dar și cu cei din jur. Află care sunt acele subiecte de interes și mizează pe faptul că își pot duce dorințele până la capăt. În ceea ce-i privește pe cei singuri, se află la o răscruce în cazul dorințelor de viitor.

Reclamă

Doresc să-și găsească partenerul potrivit, însă nu știu care sunt calitățile pe care acesta ar trebui să le aibă. Vor de asemenea să facă o pauză din a căuta, însă încep să aibă anxietate din cauza singurătății. Cei care formează deja un cuplu au sentimente mixte. Cu toate acestea, cei dragi vor veni către Berbeci și le vor ușura munca, arată Yourtango.com.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur încă sunt în căutarea sufletului pereche, dacă vorbim de cei singuri. Trebuie să-și găsească puterea și gândurile pozitive, iar nemulțumirile să fie lăsate deoparte. Își vor inhiba anumite sentimente și nu vor dori să le scoată la iveală prea curând. Pentru cei care se află deja într-o relație, vor avea parte de conversații sincere cu cei dragi.

Reclamă

Luna decembrie este cel mai bun moment pentru discuții în contradictoriu, asta pentru că acestea se vor rezolva rapid. Astrele le vor sta alături pentru a le oferi răspunsuri la întrebările dorite.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se inspiră din viața persoanei iubite sau a celor dragi din familie pentru a-și schimba stilul de a trăi. Nu vor să mai traverseze perioade neplăcute ca în trecut, astfel să relațiile din prezent vor suferi modificări.

Luna decembrie este excelentă pentru îndeplinirea mai multor planuri de viitor. Vor rata anumite evenimente importante și din această cauză vor putea simți anxietate. Acum este cazul să-și ia viața în propriile mâini și să verfice statusul fiecărei zile.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Rac este o perioadă propice pentru a-și duce relațiile la nivelul următor. Indiferent că vorbim despre cele de prietenie sau de dragoste, toate se vor schimba acum. Vor alege cele mai profunde discuții și se vor lăsa duși de val.

Vor fi dezvăluite și idei mai puțin plăcute pentru anumite persoane din anturaj, însă acest lucru nu pare a fi o problemă prea mare. Felul în care se comunică va schimba într-un sens pozitiv mersul lucrurilor. Se vor indentifica mici derapaje la finalul perioadei, însă nu vor fi probleme prea dificil de rezolvat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna decembrie reușește să le armonizeze relațiile nativilor Leu. Pot opta pentru începerea de noi legături sau finalizarea unor mai vechi. Pentru cei singuri va exista șansa de a-și găsi persoana potrivită, însă pentru acest lucru vor trebui să se plaseze ca de obicei pe primul loc.

Atracția pentru momentele pasionale nu dispare prea curând. Nu sunt de ajuns schimbări în casă sau familie pentru ca problemele să dispară curând. Cei singuri au parte de aventuri, iar acest lucru le mărește încrederea de sine, spune Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară întâmpină probleme în sfera relațiilor. Chiar dacă își doresc momente romantice în cuplu sau aventuri, acestea vor întârzia să apară. S-ar putea să-și neglijeze partenerul de cuplu și acest lucru le va îngreuna situația.

De aici și până la pornirea unor conflicte majore mai este doar un pas. Nu este indicat ca sfera profesională să intervină în viața sentimentală. Nu este o perioadă propice pentru angajamente pe termen lung. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să spună NU oricărei provocări.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și găsească sufletul pereche în luna decembrie, chiar dacă acest lucru înseamnă că trebuie să renunțe la anumite situații din sfera financiară. Nu trebuie să promită lucruri pe care nu le pot duce până la capăt.

Dacă există persoane deja implicate într-o relație, aceasta sunt sfătuite să se distreze și să profite la maximum de fiecare clipă. De asemenea, trebuie evitat momentul în care își doresc să înceapă o familie sau să conceapă un copil. Lucrurile vor deveni mult mai clare la începutul anului viitor.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au șansa de a aborda noi persoane și de a-și crea noi cunoștințe. Dacă modul pe care l-au folosit până acum nu a fost unul tocmai reușit, acum lucrurile se vor schimba. Cei implicați deja în legături amoroase trebuie să fie atenți la gelozie, spun astrele.

Chiar dacă există pasiune, aceasta se poate stinge într-un timp relativ scurt. Ceea ce a fost început din dorință, se poate finaliza rapid. Nu este cazul să se creeze probleme majore. Nu este o perioadă propice conflictelor cu cei dragi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt mult mai comunicativi în luna decembrie. Reușesc să se înțeleagă atât cu membrii familiei cât și cu prietenii. În ceea ce privește relațiile amoroase, acestea se vor concretiza în cazul celor singuri. Dacă se află deja într-o relație, aceștia experimentează pasiune și emoție alături de partener. Următorul pas este viața de familie, dar și achiziționare unei case. Astrele le vor fi alături în orice situație, indiferent de ceea ce se întâmplă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn experimentează o latură accentuată a senzualității și sunt mai aproape de ceea ce își doresc pentru viitor. Au șansa de a reaprinde scânteia și să devină mai pasionali ca până acum.

Pentru cei singuri, profită la maximum de momentele romantice și încearcă să se bucure de ceea ce se petrece în jurul lor. Contextul astral este acum favorabil, ceea ce le induce o stare pozitivă în totalitate. Mici momente dramatice vor clarifica situații dificile.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător profită la maximum de luna decembrie și de asemenea au noroc în ceea ce privește dragostea. Se apropie foarte ușor de cei din jur, ceea ce le dezvoltă încrederea de sine. Pentru cei deja într-o relație este vorba acum despre munca depusă până în prezent. Își doresc copii și vor să-și mărească familia. Astrele le vor fi alături în acest sens.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii Pești, viața amoroasă vine cu extrem de multe surprize în luna decembrie. Pentru cei implicați într-o relație vor avea parte de surprize neașteptat de romantice. Pentru cei singuri, este vorba despre implicarea într-o situație emoționantă cu un coleg de muncă. Indiferent de ceea ce se întâmplă pe viitor, trebuie să profite la maximum de șansele oferite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×