Reclamă

7 culori de unghii pentru a marca începutul oficial al verii. Descoperă care ți se potrivește

Iată 7 culori de unghii pentru a marca începutul oficial al verii. Vara vine cu planuri de vacanță, este plină de aventură și energie bună.

Claudia-Ellena Ignat
Claudia-Ellena Ignat
Publicat: 10 iunie 2024, 6:06

Așa că ți-am pregătit o listă de idei de manichiură perfecte pentru acest sezon. Este momentul să îmbrățișezi culorile amuzante și vibrante. Dar dacă stilul tău este unul clasic, avem vești bune. Culorile clasice domină tendințele și în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

7 culori de unghii pentru a marca începutul oficial al verii

Tonurile calde și vibrante funcționează cel mai bine pentru luna iunie, deoarece aceste tonuri reflectă vremea caldă și însorită de la începutul verii.

Cu toate acestea, poți opta și pentru tonuri reci, de albastru saturat, de exemplu, care este potrivit deoarece emană vibrații liniștitoare și răcoritoare ca o zi de plajă.

Culorile neon

Lacurile de unghii neon sunt o modalitate amuzantă de a te juca cu acest simț al jocului. Poți experimenta o astfel de culoare vibrantă pentru manichiura ta.

Reclamă

Este foarte vizibilă, atrage atenția și poate reprezenta un bun început de conversație în timpul unei ieșiri distractive. Rozul neon, de exemplu, este nuanța perfectă pentru a face tranziția către lunile fierbinți de vară.

Lacurile de unghii cu efect perlat

În trecut, lacurile perlate au fost foarte subestimate. Dar în acest sezon au reintrat în tendințe, datorită efectului pe care un singur strat transparent îl poate da unghiilor.

Reclamă

Rezultatul este ca o strălucire naturală foarte drăguță din interior. Artistul de unghii Sharon Ladokun te sfătuiește să îi dai oricărui look de unghii vibrația perlată cu un strat de acoperire strălucitor, potrivit InStyle.

Bridgerton Beauty

Aceasta nu este chiar o culoare, ci mai degrabă o tendință, inspirată de popularitatea serialului Bridgerton. Manichiura inspiră o abordare mai proaspătă a frumuseții și a unghiilor.

Aceasta are un iluminator încorporat care uniformizează culoarea naturală a unghiilor și o pune în valoare. De asemenea, poți opta pentru rozuri transparente, precum rozul cuarț.

Oja în stil jeleu

Stilul amintește de tendințele de frumusețe din anii 80 și 90, prin intermediul finisajelor lucioase, translucide, asemănătoare unui jeleu.

Anul acesta lacurile de unghii tip jeleu sunt în vogă. Ele dau un aer retro și sunt super jucăușe, se pot construi ușor și lasă unghiile cu un finisaj transparent și vibrant. Pentru un efect opac și strălucitor, poți adăuga mai multe straturi.

Portocaliu însorit

Pe lista celor 7 culori de unghii pentru a marca începutul verii se află și tonurile de portocaliu însorit. Acestea sunt o opțiune excelentă pentru manichiura lunii iunie, deoarece vor înveseli cu adevărat orice ținută cu care le asortezi. Este un pop de culoare amuzant, care se completează uimitor cu pielea bronzată.

Albastru saturat

Albastrul emană vibrații relaxante, răcoritoare, care sunt perfecte pentru vremea caldă din iunie. Dacă preferi tonurile mai reci, această nuanță poate fi ideală pentru manichiura ta de luna aceasta. Este o idee de manichiură simplă și sofisticată în același timp.

Roz floral

Luna iunie este luna care anunță în mod oficial începutul verii. Astfel, experții în frumusețe recomandă să te îndrepți către culori luminoase și culori care amintesc de florile din acest sezon, cum ar fi rozul aprins al trandafirilor, sugerează Parade.com.

Alege culoarea care te reprezintă, care să îți contureze stilul și să îți scoată în evidență ținuta. Lasând la o parte tendințele, alege tonurile care ți se potrivesc, pe care să le poți integra ușor în look-ul tău de zi cu zi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×