Reclamă

Idei pentru pedichiura perfectă în primăvara anului 2024. Ce culori se poartă în sezonul sandalelor

Primăvara și-a intrat foarte repede în drepturi anul acesta. Temperaturile din ultima perioadă te trimit cu gândul la vacanța de vară, desi calendarul indică altceva. În magazinele de încălțăminte a fost deja expusă colecția de primăvară-vară și peste tot vezi sandale, platforme și balerini. Ai mai jos câteva idei pentru pedichiura perfectă în primăvara anului 2024.

Claudia-Ellena Ignat
Claudia-Ellena Ignat
Publicat: 7 aprilie 2024, 8:37
O femeie care își face pedichiura la salon
Fie că ești în căutarea unei culori de pedichiură clasică, fie că vrei să te inspiri pentru culoarea perfectă pentru vacantă, ai de unde alege / Shutterstock

Așadar este timpul să acorzi mai multă atenție pedichiurii tale. O pedichiură îngrijită este un semn că te prețuiești zi de zi. Îți completează ținuta și îți poate schimba starea de spirit. Așa că ar fi bine să nu neglijezi acest aspect. Iată ce culori se poartă în sezonul sandalelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei pentru pedichiura perfectă în primăvara anului 2024

Fie că ești în căutarea unei culori de pedichiură clasică, fie că vrei să te inspiri pentru culoarea perfectă pentru vacantă, ai de unde alege. Află de la specialiștii în materie de beauty ce culori se poartă în sezonul sandalelor.

Există tendințe nesfârșite din care să alegi, dacă vrei să-ți reîmprospătezi la timp look-ul pentru primăvară.

French Neutru

French-ul clasic a revenit în tendințe, potrivit recomandărilor specialiștilor pentru pedichiura ta din sezonul cald. Trendul minimalist este din ce în ce mai prezent atât în modă, cât și în designul interior. Sezonul acesta poți opta pentru vârfuri franțuzești clasice albe sau poți alege o nuanță de pastel dacă vrei niște vârfuri colorate.

Reclamă

„În acest sezon, văd că totul se va întoarce la asortarea manichiurii și pedichiurii cu culori pastelate, sau cu o culoare franțuzească pastelată curată, pentru a da culoare vârfurilor și degetelor de la picioare”, a declarat Milly Mason, pedichiurista celebrităților de la Hollywood, citată de Who What Wear.

Verdele este vedeta sezonului

Când au fost întrebați ce culori se poartă în sezonul sandalelor, specialiștii au răspuns: verdele fluo decolorat. Este considerat iconic pentru un motiv anume. Acoperă unghiile cu o nuanță caldă, veselă, care se potrivește tuturor tonurilor de piele. Tonurile fistic si matcha vor atrage ușor atenția celor din jur. Au cucerit trendurile pentru că sunt versatile și aduc o notă de optimism întregii ținute, datorită cromaticii vii.

Reclamă

Roz pudră

Este un clasic atemporal la care poți apela dacă ești indecisă și nu te poți hotărâ ce să alegi. Se va potrivi întotdeauna cu tot ce ai în garderobă. Arată super fresh și chic și poți opta pentru un finisaj cromat perlat, pentru un plus de eleganță.

 „Nuanțele de roz deschis se potrivesc oricărui ton de piele. În plus, orice ciobire este mai puțin vizibilă cu această culoare de pedichiură, ceea ce o face o opțiune de culoare de lungă durată pentru ca pedichiura ta să reziste mai mult timp dacă pleci într-o vacanță lungă în acest an.”, a adăugat Mason.

Negru clasic

Se pare că indiferent de evoluția trendurilor, negrul le urmează. Pare din nou sofisticată și șic. Este o alegere excelentă dacă garderoba ta este monocromă în culori, dar se va potrivi și cu orice alegi să porți. Are întotdeauna o strălucire lucioasă care o face să se simtă și prețioasă.

Dacă negrul este prea dur pentru tonul pielii tale, poți opta pentru o nuanță de violet. Aceasta va oferi o senzație mai relaxată despre pedichiura ta decât negrul intens.

Indiferent de ce culori se poartă în sezonul sandalelor, alege să ai grijă de tine și de aspectul tău în fiecare zi. Acest lucru îți va influența pozitiv starea de spirit, îți va crește stima de sine si cu siguranță nu vei trece neobservată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×