Reclamă

Manichiură franțuzească pentru primăvară. Idei de culori și modele

Manichiura franțuzească și-a păstrat popularitatea de-a lungul timpului. Unele versiuni ale sale sunt mereu în tendințe și nu se demodează niciodată. Și pentru că există o mulțime de modele, ai mai jos și câteva idei de manichiură franțuzească pentru primăvară.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 martie 2024, 7:15

Manichiura franțuzească sau french, așa cum mai este ea cunoscută, oferă un aspect elegant și rafinat oricărei ținute, în orice moment al zilei. Există o mulțime de modele din care să alegi, sunt cu adevărat nesfârșite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manichiură franțuzească pentru primăvară

Versatilitatea designului clasic al unghiilor se schimbă însă în funcție de sezon. Există atât de multe moduri de a personaliza o manichiură franțuzească în funcție de perioada anului. Dacă ești adepta ei, dar vrei să o adaptezi la noul sezon, ai mai jos modele din care poți alege, în funcție de preferințele tale.

De la nuanțe pastelate, flori și modele abstracte vibrante, ai de unde alege. Obține unghii perfecte pentru primăvară cu ideile de mai jos, sigur vei impresiona.

Manichiură franțuzească cu flori de portocal

Un model de manichiură franțuzeacă îmbogățit de fructe este perfect pentru primăvară. Modelul de mai jos aduce frumusețea citricelor proaspete la vârful degetelor. Nuanțele de verde te duc instant cu gândul la primăvară și la schimbarea sezonului.

Reclamă

Manichiură franțuzească curcubeu

Este imposibil să te uiți la aceste unghii și să nu obții o stare bine pe loc. Luminoase și vesele, unghiile de mai jos strigă cu toată puterea primăvară. Este un model îndrăzneț, dar care se poate combina ușor cu orice ținută.

Reclamă

Manichiura franțuzească clasică

Nu aveam cum să nu includem pe această listă și abordarea clasică a acestui model atât de rezistent pe piață. Linia albă combinată cu o bază nud oferă mâinilor un aspect atemporal și elegant.

Manichiură franțuzească cu roz

Și acest model a fost foarte popular de-a lungul timpului și când să-l porți mai bine decât primăvara. Modelul cu roz în loc de alb combinat cu un design ombré este superb. Nuanța roz Barbie este un alt element în tendințe.

Manichiură franțuzească cu nuanțe neon

Combinația de ojă neon, portocaliu și roz atrage toată atenția asupra ta. Cu siguranță nu este o manichiură pe care o poate purta oricine, dar dacă ai o personalitate suficient de puternică, sigur nu vei avea nicio problemă să o adaugi pe lista ta cu viitoare modele pentru manichiură.

Manichiură franțuzească cu model crocodil

Manichiura cu imprimeu crocodil este la modă, indiferent de nuanța pe care o alegi. Specialiștii spun că acest model este suficient de cerut încât să fie pe listele cu propuneri de manichiură de top.

Manichiură franțuzească cu inspirație anii 90′

Acet model te va duce cu siguranță cu gândul la moda anilor ’90. Pastelurile și design-ul grafic au stat la baza lor, așa că nu este deloc nepotrivit să le adaugi pe unghiile tale. Este un model suficient de atrăgător și potrivit pentru primăvară.

Manichiură franțuzească cu alb sidefat

Clasica manichiură franțuzească se transformă atunci când se combină cu vârfuri sidefate. Ele completează perfect acest model, în timp ce-i adaugă o notă proaspătă de primăvară.

Manichiură franțuzească colorată

Această manichiură franțuzească prezintă o paletă de culori superbe, de la verde la galben. Modelul desenat în culori face ca unghiile tale să nu rămână în anonimat, așa că bucură-te de ele la început de primăvară.

Manichiură franțuzească cu accente florale

Între petale frumoase și paleta de culori pastelate, aceste unghii nu vor lăsa nicio îndoială asupra anotimpului în care te afli. Amestecul de accente florale și desene abstracte adaugă un element de curiozitate privitorilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×