Reclamă

Tunsorile care vor domina anul 2024. Aceste tipuri de bob vin bine indiferent de forma feței

Dacă te întrebi care sunt tunsorile care vor domina anul 2024, aici ai răspunsul. Tunsoarea bob a avut aproape 7 miliarde de accesări pe TikTok, iar pentru 2024 continuă să conducă tendințele, spun specialiștii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 decembrie 2023, 6:20

Tunsoarea bob oferă o notă de tinerețe, eleganță, e o tunsoare practică, îngrijită și puțin îndrăzneață. Ce altă tunsoare mai are toate aceste atribute? Niciuna. De aceea, bobul continuă să fie un clasic și are atât de mult succes printre creatorii de conținut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsorile care vor domina anul 2024

În 2023, celebrități precum Hailey Bieber, Ciara, Lori Harvey și Elsa Hosk au optat pentru o tunsoare bob și au fost imediat apreciate.

Dacă există o tunsoare care a domnit suprem în ultimul an, aceasta este bob. Și poate nu este o surpriză. De-a lungul istoriei, bob-ul a rămas o tunsoare atemporală care nu s-a demodat niciodată. S-a transformat și s-a schimbat doar odată cu deceniile.

Un exemplu este bobul italian. Lungimile sale pline sunt un semn din cap către glamourul Old Hollywood, în timp ce renașterea bob-ului contondent se inspiră din tunsorile scurte minimaliste pe care le-am văzut în anii ’90.

Acest stil oferă o gamă largă de variante. Poți opta pentru un bob scurt, asimetric sau unul mai lung. Ai mai jos lista cu tunsorile care vor domina anul 2024.

Reclamă

Bubble bob

La începutul lui 2023, „bubble bob” a fost în plină ascensiune, iar acum căutările au explodat cu o creștere de 1.300%, scrie glamour.com. Aerisit, dar în același timp serios, bubble bob e încă în tendințe. Forma finită are capete care se curbează sub bărbie pentru un aspect mai rotunjit.

Reclamă

Micro bob

Părul scurt atrage din ce în ce mai mulți adepți. Acest lucru s-a văzut și în ceea ce privește popularitatea micro-bobului, ale cărui căutări au crescut cu 243%. În loc să se termine în zona umerilor sau sub bărbie, tăietura finală se află chiar de-a lungul pomeților.

Box Bob

O interpretare modernă a celei mai clasice forme de bob, box bob este o tăietură în formă de cutie, cu capete tocite, linii perfect și fără texturi. Este scurt, ascuțit și elegant. Vedetele care au optat pentru bob box sunt Hailey Bieber și Elsa Hosk.

Bobul anilor 90′

Anii ’90 s-au impregnat în fiecare aspect al frumuseții, de la manichiura franțuzească până la revenirea nuanțelor maronii de rujuri. A fost doar o chestiune de timp până la creșterea popularității bobului anilor 90′. Tunsoare are volumul, e texturată și elegantă. A fost favoritul lui Kourtney Kardashian și Aubrey Plaza, înregistrând o creștere de 116% până în 2024.

Se așteaptă să rămână popular în 2024, datorită renașterii continue a modei și a nostalgiei anilor ’90. Simplitatea și versatilitatea bob-ului anilor ’90 îl fac o alegere atemporală care transcende tendințele.

Bobul italian

Bobul italian a început anul acesta, cu fani în întreaga lume printre care Zendaya. Textura cu volum și strălucire, firul mai lung și eleganța oferă o versatilitate aparte. Cunoscutele actrițele din filmele italiene și fashionistele, precum Monica Bellucci l-au purtat cu succes mulți ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×