Reclamă

Lucruri pe care nu e recomandat să le faci atunci când mergi la salon. Reguli de etichetă pe care toate femeile ar trebui să le cunoască

Specialiștii în beaty îți vin în ajutor. Aceștia vorbesc despre principalele lucruri pe care nu e recomandat să le faci atunci când mergi la salon. Descoperă și tu care sunt regulile de etichetă pe care toate femeile ar trebui să le cunoască.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 octombrie 2023, 6:39

Fie că mergi în mod obișnuit la același salon sau îți place să experimentezi, există câteva reguli care se aplică indiferent de locația pe care urmează să o vizitezi. Stilistul care urmează să se ocupe de tine s-ar bucura să vadă că știi aceste reguli și cî le ușurezi munca. Descoperă în cele ce urmează despre ce este vorba.

Lucruri pe care nu e recomandat să le faci atunci când mergi la salon

Aceste reguli de conduită pot avea un impact direct asupra experienței pe care o poți avea la salon. Nu este vorba despre cum te comporți cu stilistul, ci despre un ansamblu de „reguli nescrise” care te pot ajuta să ai o experiență mult mai plăcută.

Aceste reguli sunt concepute pentru a ușura munca stilistului, dar și pentru a-ți crea ție mai mult confort. Seicaliștii de peste hotare au decis să povestească mai multe despre ce așteptări au de la clienții lor.

Încearcă să-ți găsești o poziție comodă

Mersul la salon prezintă o situație care pentru mulți poate să fie incomodă. Atunci când mergi la salon ești „forțat” să te privești în oglindă cât timp stilistul se ocupă de tine.

Reclamă

Dacă nu-ți găsești o poziție confortabilă și nu te simți comod cu imaginea ta din oglindă, atunci experiența va fi mult mai dificilă pentru tine și cel care se ocupă de coafura ta.

Evită să stai picior peste picior sau să duci bărbia în piept

În momentul în care stilistul tău începe să te tundă, acesta îți va sugera și cum anume ar trebui să ții capul. Este momentul să stai dreaptă și să lași telefonul lângă tine. Așa vei putea avea parte de o experiență plăcută, scrie Real Simple.com.

Reclamă

Atunci când stai picior peste picior, poziția coloanei se schimbă, la fel și cea a capului. La final ar putea rezulta o coafură asimetrică. Încearcă să nu schimbi poziția brusc și să urmezi sfaturile stilistului.

Respectă programările

Respectarea orei la care ți-ai făcut programare este extrem de importantă. În felul acesta stilistul îți poate acorda tot timpul necesar pentru a se ocupa de tine. Înainte de a stabili ora la care urmează să te prezinți, încearcă să-i oferi cât mai multe detalii cu privire la schimbarea pe care ți-o dorești.

În funcție de ceea ce vrei, acesta va putea să stabilească de cât timp va avea nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite. Tot la categoria timp, specialiștii recomandă să respecți indicațiile stilistului tău.

Dacă ești una dintre femeile care își vopsesc des rădăcinile, atunci încearcă să nu lași să treacă foarte mult timp între programările stabilite deja.

Fii sinceră cu tine și stilistul tău

Poate și ție ți s-a întâmplat să mergi la un coafor nou și să nu fii mulțumită în totalitate de rezultat. Lipsa de comunicare poate duce uneori la obținerea unui altfel de rezultat decât cel pa care l-ai așteptat.

Cel mai bine este să fii sinceră și să comunici deschis cu stilistul tău înainte de a începe transformarea, dar și în timpul acesteia. Dacă ești în pană de idei, iată și o listă cu coafuri care sunt în trend toamna aceasta.

Nu ignora recomandările stilistului

Stilistul tău se va ocupa să ai o podoabă capilară sănătoasă. Acesta îți va recomanda produsele potrivite nevoilor părului tău.

Încearcă să nu ignori recomandările acestuia cu privire la rutina de îngrijire pe care ți-o ofer. Încercați să ajungeți la un numitor comun în ceea ce privește produsele pe care urmează să le folosești și la rutina pe care o vrei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×