Reclamă

Lucruri pe care nu e recomandat să le faci atunci când mergi la salon. Reguli de etichetă pe care toate femeile ar trebui să le cunoască

Specialiștii în beaty îți vin în ajutor. Aceștia vorbesc despre principalele lucruri pe care nu e recomandat să le faci atunci când mergi la salon. Descoperă și tu care sunt regulile de etichetă pe care toate femeile ar trebui să le cunoască.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 octombrie 2023, 6:39

Fie că mergi în mod obișnuit la același salon sau îți place să experimentezi, există câteva reguli care se aplică indiferent de locația pe care urmează să o vizitezi. Stilistul care urmează să se ocupe de tine s-ar bucura să vadă că știi aceste reguli și cî le ușurezi munca. Descoperă în cele ce urmează despre ce este vorba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucruri pe care nu e recomandat să le faci atunci când mergi la salon

Aceste reguli de conduită pot avea un impact direct asupra experienței pe care o poți avea la salon. Nu este vorba despre cum te comporți cu stilistul, ci despre un ansamblu de „reguli nescrise” care te pot ajuta să ai o experiență mult mai plăcută.

Aceste reguli sunt concepute pentru a ușura munca stilistului, dar și pentru a-ți crea ție mai mult confort. Seicaliștii de peste hotare au decis să povestească mai multe despre ce așteptări au de la clienții lor.

Încearcă să-ți găsești o poziție comodă

Mersul la salon prezintă o situație care pentru mulți poate să fie incomodă. Atunci când mergi la salon ești „forțat” să te privești în oglindă cât timp stilistul se ocupă de tine.

Reclamă

Dacă nu-ți găsești o poziție confortabilă și nu te simți comod cu imaginea ta din oglindă, atunci experiența va fi mult mai dificilă pentru tine și cel care se ocupă de coafura ta.

Evită să stai picior peste picior sau să duci bărbia în piept

În momentul în care stilistul tău începe să te tundă, acesta îți va sugera și cum anume ar trebui să ții capul. Este momentul să stai dreaptă și să lași telefonul lângă tine. Așa vei putea avea parte de o experiență plăcută, scrie Real Simple.com.

Reclamă

Atunci când stai picior peste picior, poziția coloanei se schimbă, la fel și cea a capului. La final ar putea rezulta o coafură asimetrică. Încearcă să nu schimbi poziția brusc și să urmezi sfaturile stilistului.

Respectă programările

Respectarea orei la care ți-ai făcut programare este extrem de importantă. În felul acesta stilistul îți poate acorda tot timpul necesar pentru a se ocupa de tine. Înainte de a stabili ora la care urmează să te prezinți, încearcă să-i oferi cât mai multe detalii cu privire la schimbarea pe care ți-o dorești.

În funcție de ceea ce vrei, acesta va putea să stabilească de cât timp va avea nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite. Tot la categoria timp, specialiștii recomandă să respecți indicațiile stilistului tău.

Dacă ești una dintre femeile care își vopsesc des rădăcinile, atunci încearcă să nu lași să treacă foarte mult timp între programările stabilite deja.

Fii sinceră cu tine și stilistul tău

Poate și ție ți s-a întâmplat să mergi la un coafor nou și să nu fii mulțumită în totalitate de rezultat. Lipsa de comunicare poate duce uneori la obținerea unui altfel de rezultat decât cel pa care l-ai așteptat.

Cel mai bine este să fii sinceră și să comunici deschis cu stilistul tău înainte de a începe transformarea, dar și în timpul acesteia. Dacă ești în pană de idei, iată și o listă cu coafuri care sunt în trend toamna aceasta.

Nu ignora recomandările stilistului

Stilistul tău se va ocupa să ai o podoabă capilară sănătoasă. Acesta îți va recomanda produsele potrivite nevoilor părului tău.

Încearcă să nu ignori recomandările acestuia cu privire la rutina de îngrijire pe care ți-o ofer. Încercați să ajungeți la un numitor comun în ceea ce privește produsele pe care urmează să le folosești și la rutina pe care o vrei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×