Reclamă

Ce culori de păr se poartă în 2024. Trenduri și recomandări pentru toate nuanțele de piele

Deși este distractiv să experimentezi cu schimbările de look ori de câte ori simți nevoia, începutul noului an aprinde întotdeauna dorința de a-ți schimba major coafura. Cu toate acestea, tendințele, forma feței, trăsăturile feței, sunt factori de care trebuie să ții cont înainte de a face schimbarea. Află ce culori de păr se poarta în 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 decembrie 2023, 8:41

La urma urmei, o tunsoare sau o nouă culoare a părului poate fi extrem de transformatoare. În ceea ce privește ultima parte, cu atât de multe nuanțe superbe disponbile pe piață, alegerea poate fi foarte dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culori de păr se poartă în 2024

Din fericire, tendințele de culoare ale părului din 2024 pot face decizia mult mai ușoară. Privind în perspectivă, cei mai buni hairstyliști din industrie prezic că următoarele 12 luni vor fi un amestec eclectic de nuanţe distractive.

Dacă există un lucru foarte așteptat în 2024, celebrul colorist Guy Tang, spune că acesta este variația. „Există o varietate de opțiuni cu care să te joci, iar scopul este mai puțin de a alege o culoare la modă și mai mult de a găsi una care să-ți exprime personalitatea”, spune el.

Acestea fiind spuse, Tang adaugă că există încă loc pentru nuanțe clasice pentru femeile care preferă un look clasic.

Blondul e în tendințele anului 2024

Reclamă

Deși versiunile de blond platinat sunt gata să facă ravagii iarna aceasta, stilistul celebru, Karen Miller observă că restul anului 2024 va fi despre un look care nu e deloc greu de întreținut.

Dacă vei merge pe culori naturale,specialiștii spun că o versiune mai caldă a îndrăgite culori va fi ideală. Nuanțele aurii cu subtonuri moi vor avea și ele locul ei. Această culoare folosește o combinație de nuanțe de blond și are un efect difuz.

Nuanțele de brunet se poartă și anul următor

Reclamă

În ciuda faptului că este o culoare de păr atemporală, brunetul oferă multă versatilitate pentru a experimenta. În timp ce 2023 a oferit câteva versiuni la modă, Miller spune că anul 2024 nuanța devine mai dimensională. Mai mulți oameni încep să-și îmbrățișeze culoarea naturală și caută modalități de a o îmbunătăți.

În mod similar, Lauren Mildice, un colorist la Maxine Salon din Chicago, adaugă că marourile mai profunde și mai bogate sunt captivante într-un mod clasic. „Castaniul, de exemplu, devine o alegere populară și duce cu adevărat culoarea tradițională la următorul nivel”, spune ea.

Nuanțe de roșcat pentru anul 2024

Anul acesta a fost important pentru părul roșu. De fapt, celebrități precum Megan Fox, Emily Ratajkowski și Megan Thee Stallion au etalat diferite nuanțe în ultimele luni. Cu toate acestea, potrivit lui Tang, acesta a fost doar începutul.

„Dacă ai crezut că roșul cupru este o fază, te înșeli. Nuanța energică care a explodat în timpul toamnei este aici pentru a rămâne”, spune el. Miller este de acord, observând că culoarea unică a părului este încă puternică datorită versatilității sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×