Reclamă

Ce culori de păr se poartă în 2024. Trenduri și recomandări pentru toate nuanțele de piele

Deși este distractiv să experimentezi cu schimbările de look ori de câte ori simți nevoia, începutul noului an aprinde întotdeauna dorința de a-ți schimba major coafura. Cu toate acestea, tendințele, forma feței, trăsăturile feței, sunt factori de care trebuie să ții cont înainte de a face schimbarea. Află ce culori de păr se poarta în 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 decembrie 2023, 8:41

La urma urmei, o tunsoare sau o nouă culoare a părului poate fi extrem de transformatoare. În ceea ce privește ultima parte, cu atât de multe nuanțe superbe disponbile pe piață, alegerea poate fi foarte dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culori de păr se poartă în 2024

Din fericire, tendințele de culoare ale părului din 2024 pot face decizia mult mai ușoară. Privind în perspectivă, cei mai buni hairstyliști din industrie prezic că următoarele 12 luni vor fi un amestec eclectic de nuanţe distractive.

Dacă există un lucru foarte așteptat în 2024, celebrul colorist Guy Tang, spune că acesta este variația. „Există o varietate de opțiuni cu care să te joci, iar scopul este mai puțin de a alege o culoare la modă și mai mult de a găsi una care să-ți exprime personalitatea”, spune el.

Acestea fiind spuse, Tang adaugă că există încă loc pentru nuanțe clasice pentru femeile care preferă un look clasic.

Blondul e în tendințele anului 2024

Reclamă

Deși versiunile de blond platinat sunt gata să facă ravagii iarna aceasta, stilistul celebru, Karen Miller observă că restul anului 2024 va fi despre un look care nu e deloc greu de întreținut.

Dacă vei merge pe culori naturale,specialiștii spun că o versiune mai caldă a îndrăgite culori va fi ideală. Nuanțele aurii cu subtonuri moi vor avea și ele locul ei. Această culoare folosește o combinație de nuanțe de blond și are un efect difuz.

Nuanțele de brunet se poartă și anul următor

Reclamă

În ciuda faptului că este o culoare de păr atemporală, brunetul oferă multă versatilitate pentru a experimenta. În timp ce 2023 a oferit câteva versiuni la modă, Miller spune că anul 2024 nuanța devine mai dimensională. Mai mulți oameni încep să-și îmbrățișeze culoarea naturală și caută modalități de a o îmbunătăți.

În mod similar, Lauren Mildice, un colorist la Maxine Salon din Chicago, adaugă că marourile mai profunde și mai bogate sunt captivante într-un mod clasic. „Castaniul, de exemplu, devine o alegere populară și duce cu adevărat culoarea tradițională la următorul nivel”, spune ea.

Nuanțe de roșcat pentru anul 2024

Anul acesta a fost important pentru părul roșu. De fapt, celebrități precum Megan Fox, Emily Ratajkowski și Megan Thee Stallion au etalat diferite nuanțe în ultimele luni. Cu toate acestea, potrivit lui Tang, acesta a fost doar începutul.

„Dacă ai crezut că roșul cupru este o fază, te înșeli. Nuanța energică care a explodat în timpul toamnei este aici pentru a rămâne”, spune el. Miller este de acord, observând că culoarea unică a părului este încă puternică datorită versatilității sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×