Reclamă

Ce culori de păr se poartă în 2024. Trenduri și recomandări pentru toate nuanțele de piele

Deși este distractiv să experimentezi cu schimbările de look ori de câte ori simți nevoia, începutul noului an aprinde întotdeauna dorința de a-ți schimba major coafura. Cu toate acestea, tendințele, forma feței, trăsăturile feței, sunt factori de care trebuie să ții cont înainte de a face schimbarea. Află ce culori de păr se poarta în 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 decembrie 2023, 8:41

La urma urmei, o tunsoare sau o nouă culoare a părului poate fi extrem de transformatoare. În ceea ce privește ultima parte, cu atât de multe nuanțe superbe disponbile pe piață, alegerea poate fi foarte dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culori de păr se poartă în 2024

Din fericire, tendințele de culoare ale părului din 2024 pot face decizia mult mai ușoară. Privind în perspectivă, cei mai buni hairstyliști din industrie prezic că următoarele 12 luni vor fi un amestec eclectic de nuanţe distractive.

Dacă există un lucru foarte așteptat în 2024, celebrul colorist Guy Tang, spune că acesta este variația. „Există o varietate de opțiuni cu care să te joci, iar scopul este mai puțin de a alege o culoare la modă și mai mult de a găsi una care să-ți exprime personalitatea”, spune el.

Acestea fiind spuse, Tang adaugă că există încă loc pentru nuanțe clasice pentru femeile care preferă un look clasic.

Blondul e în tendințele anului 2024

Reclamă

Deși versiunile de blond platinat sunt gata să facă ravagii iarna aceasta, stilistul celebru, Karen Miller observă că restul anului 2024 va fi despre un look care nu e deloc greu de întreținut.

Dacă vei merge pe culori naturale,specialiștii spun că o versiune mai caldă a îndrăgite culori va fi ideală. Nuanțele aurii cu subtonuri moi vor avea și ele locul ei. Această culoare folosește o combinație de nuanțe de blond și are un efect difuz.

Nuanțele de brunet se poartă și anul următor

Reclamă

În ciuda faptului că este o culoare de păr atemporală, brunetul oferă multă versatilitate pentru a experimenta. În timp ce 2023 a oferit câteva versiuni la modă, Miller spune că anul 2024 nuanța devine mai dimensională. Mai mulți oameni încep să-și îmbrățișeze culoarea naturală și caută modalități de a o îmbunătăți.

În mod similar, Lauren Mildice, un colorist la Maxine Salon din Chicago, adaugă că marourile mai profunde și mai bogate sunt captivante într-un mod clasic. „Castaniul, de exemplu, devine o alegere populară și duce cu adevărat culoarea tradițională la următorul nivel”, spune ea.

Nuanțe de roșcat pentru anul 2024

Anul acesta a fost important pentru părul roșu. De fapt, celebrități precum Megan Fox, Emily Ratajkowski și Megan Thee Stallion au etalat diferite nuanțe în ultimele luni. Cu toate acestea, potrivit lui Tang, acesta a fost doar începutul.

„Dacă ai crezut că roșul cupru este o fază, te înșeli. Nuanța energică care a explodat în timpul toamnei este aici pentru a rămâne”, spune el. Miller este de acord, observând că culoarea unică a părului este încă puternică datorită versatilității sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×