Reclamă

9 tendințe în materie de ochelari de soare care vor cuceri vara aceasta. Alege forma care să îți completeze look-ul

Descoperă 9 tendințe în materie de ochelari de soare potrivite pentru vara aceasta. Niciun look de vară nu este complet fără perechea perfectă de ochelari de soare. Spre deosebire de alte accesorii esențiale, ochelarii de soare nu îți dau peste cap bugetul.

Claudia-Ellena Ignat
Claudia-Ellena Ignat
Publicat: 17 iunie 2024, 8:23

Nu există multe accesorii pe care să poți justifica să le deții în toate culorile, dar ochelarii de soare sunt unul dintre ele. Sunt ideali pentru testarea tendințelor, completează ținutele și îți scot în evidență stilul. Alege forma care te reprezintă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

9 tendințe în materie de ochelari de soare

În această vară, stilurile se inspiră din trecutul plin de farmec și din viitorul îndepărtat. Culoarea joacă un rol cheie în tendințele ochelarilor de soare din acest an, de la rame în tonuri de bijuterii la lentile de culoarea bomboanelor.

Designeri se joacă cu scara, oferind stiluri elegante, retro, precum și modele exagerat de mari, care acoperă fața de la sprâncene până la pomeți. Fie că ești inspirată de lentilele cyber chic sau de ramele old Hollywood, acestea sunt cele mai cool tendințe în materie de ochelari de soare pentru această vară. Specialiștii îți oferă sfaturi pentru alegerea formei potrivite pentru tine.

Ochelari stil semilună

Ochelarii de soare în formă de semilună pot fi puternic unghiulari, dar vara aceasta arată latura mai moale a stilului. Iar asta datorită ramei de inspirație retro cu margini ușor întoarse. Deși poate părea intimidantă, această siluetă atemporală se simte atât proaspătă, cât și familiară. Astfel, te asiguri că îți vor amplifica ținutele de vară și pentru anii ce vor urma.

Reclamă

Ochelarii stil carapace de broască

Ramele stil carapace de broască țestoasă sunt un element de bază al ochelarilor de soare și de lectură, dar asta nu înseamnă că nu pot fi încă fresh. Deși au o denumire ușor amuzantă, acest tip de ochelari de soare sunt în tendințe în această vară. Păstrează o textură atemporală subtilă, servind mai degrabă ca accent decât ca punct focal. De asemenea, compensează o estetică minimală inspirată din anii ’90.

Ramele roșu aprins

Reclamă

Aceștia se află la mare distanță de nuanțele subtile de carapace de broască țestoasă. Ochelarii de soare roșii vii sunt gata să devină un element de bază al verii, potrivit stiliștilor. Această tendință îndrăzneață de ochelari este mult mai luminoasă. Are nuanțe mai deschise de roșu și rame foarte lucioase, care imită bomboanele. Spre deosebire de nuanța întunecată și mohorâtă care a dominat moda de toamnă și iarnă.

Ochelarii stil aviator

Din lista de 9 tendințe în materie de ochelari de soare fac parte și ochelarii Amber stil aviator. Aceștia sunt cei mai retro dintre ochelarii de soare. Cei mai populari ochelari de soare din acest an sunt în mod clar supradimensionați, se întind de la bara de sus până la podul nasului. Acest stil de ochelari de soare este, fără îndoială, atemporal. Iar celebritățile îi dau o reîmprospătare cu siluete exagerate în nuanțe de chihlimbar cald sau auriu.

Ochelarii subțiri cu rame din sârmă

Această tendință surprinde farmecul cu țepi al ochelarilor de soare emblematici și avangardiști de pe podiumul designerilor de modă. În același timp au avantajul de a oferi și un factor de purtare. Combinația dintre ramele cu rame aurii și lentilele mici, geometrice, are o forță majoră în materie de modă. Deși este unul dintre cele mai mici modele în vogă în această vară.

Ochelarii de soare cu rame aurite

Dacă aurul în toate combinațiile pare prea exagerat pentru tine, există totuși o modalitate de a aduce puțină energie aurită în gama ta de accesorii de vară. O poți face dacă alegi o pereche de ochelari de soare cu tâmple metalice. Juxtapuse cu rame de lentile de culoarea bomboanelor la modă, tâmplele aurii sau argintii, care sunt picioarele ochelarilor de soare adaugă o eleganță discretă look-ului.

Ochelarii de soare clasici XXL

În această vară, siluetele clasice de ochelari de soare, inclusiv modelele wayfarer și rotunde, primesc o reîmprospătare grație supradimensionării. Acest stil în tendințe este o alegere excelentă dacă preferi o estetică clasică modernă, dar actuală. Dacă nuanțele de dimensiuni XXL te intimidează, poți începe cu siluetele familiare, pentru a te obișnui mai întâi cu stilul.

Ramele cu unghiuri foarte ascuțite

Mai ascuțiți decât cea mai precisă privire în materie de cat-eye liner, ochelarii de soare unghiulari sunt una dintre tendințele de top ale acestei veri. Cu un amestec de estetică vintage și futuristă, acest stil este pregătit să devină un clasic atemporal. Pentru a intra în această tendință, este important să optezi pentru rame metalice, menținând silueta în afara zonei tradiționale cat-eye.

Ochelarii eleganți

Aceștia amintesc de ochelarii de soare curbați, dar controversați, în stilul „ochi de gândac”. Este o tendință de ochelari de soare iubită de celebrități, datorită abordării subtile și elegante. Mai degrabă decât să optezi pentru lentile complet rotunjite, acești ochelari de soare au rame alungite pentru un vibe ușor supradimensionat și extrem de cool.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×