Reclamă

Ce se poartă la un botez în 2024. Idei de ținute deosebite pentru petrecerea unui bebeluș

Te întrebi ce se poartă la un botez în 2024. Descoperă câteva idei de ținute deosebite pentru petrecerea unui bebeluș. Mai jos găsești câteva sugestii pline de eleganță și bun gust. Dacă și tu urmează să participi la un botez anul acesta, atunci te vei putea inspira cu ușurință din propunerile de mai jos.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 mai 2024, 7:44
O fetiță frumoasă care stă în brațele mamei sale care poartă o rochie de botez
Te întrebi ce se poartă la botez în 2024. Descoperă câteva idei de ținute deosebite pentru petrecerea unui bebeluș / Shutterstock

Fie că ești mamă, nașă sau invitată la un votez, este important să-ți alegi o ținută care să se potrivească foarte bine cu evenimentul la care participi. Poate fi dificil să alegi o rochie care să te reprezinte, să-ți exprime stilul vestimentar și care să se potrivească cu cerințele evenimentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se poartă la un botez în 2024

Ținuta este condiționată de momentul în care are loc botezul. În funcție de anotimp poți alege o ținută potrivită pentru tine.

Personalitatea trebuie să dicteze și ea alegerea pe care o faci. În sezonul de vară este recomandat să alegi ținute lejere, simple și vaporoase.

Acestea te vor ajuta să te simți comod, să nu transpiri n exces și să te bucuri de momentele frumoase de la petrecere.

Sezonul de vară vine și cu multe propuneri de culori. Nunțele de bleu, roz, albastru și verde fac senzație printre alegerile de ținute vesele și colorate.

Reclamă

Sezonul de vară îți permite să porți rochii cu imprimeuri florale, din materiale vaporoase și cu un croi elegant.

La un eveniment ca acesta, ținutele trebuie să fie elegante, cu imprimeuri colorate și fără să lase urme de vulgaritate.

Este vorba de un eveniment unic în viața unui copil, iar invitații trebuie să respecte un anumit cod vestimentar nescris.

Reclamă

Ce se poartă la botez în 2024, în funcție de rolul pe care îl ai la eveniment

Nu doar sezonul este cel care poate influența ținuta, ci și locația. În funcție de aceasta poți opta pentru o ținută elegantă sau pentru o ținută care să îmbine elementele elegante cu cele casual.

Mai jos găsești câteva idei în funcție de rolul pe care îl ai la un botez.

Rolul pe care îl ai la un botez poate influența, de asemenea, ținuta pe care o porți. Cea mai important femeie de la acest eveniment este mămica.

Nașa joacă și ea un rol important în cadrul ceremoniei religioase și nu numai.

Bunicile sunt și ele așteptate să poarte ținute elegante. Specialiștii în modă de la InStyle recomandă ținute cât mai elegante, care să-ți ofere libertatea de mișcare.

Ce rochie să alegi dacă ești mămică la botez

Mama copilului ar trebui să aleagă o ținută care să-i permită să se miște cu ușurință. Aceasta va fi destul de ocupată în timpul evenimentului și va avea nevoie de o ținută confortabilă.

Totodată, dacă mămica alăptează aceasta va avea nevoie de o ținută care să-i permită să-l ajute pe micuț atunci când acestuia îi este foame.

Spectrul cromatic poate varia și el.

Multe petreceri de botez vin cu o tematică anume, iar culorile ținutelor pot fi adaptate în funcție de tematica petrecerii. Specialiștii în modă recomandă ținute în culori pastel cu decolteu în V și cu o lungime potrivită pentru eveniment.

Ce rochie să alegi dacă ești nășă la botez

Nașa este ajutorul mămicii în timpul acestui eveniment. Specialiștii recomandă rochii elegante, care să se armonizeze cu tematica evenimentului.

Nuanțele puțin mai vibrante pot fi o alegere ideală pentru o nășică. Rochiile de ocazie pot varia în funcție de preferințele fiecărei persoane.

Dacă alegi să porți o rochie albastră, descoperă aici cu ce machiaj poți să o asortezi. Machiajul joacă și el un rol foarte important în crearea unei imagini perfecte.

Ce rochie să porți dacă ești invitată la botez

Dacă nu ai un rol în cadrul ceremonie de botez, dar te numeri pritnre invitații dragi care participă la acest eveniment, atunci este recomandat să alegi o rochie potrivită cu tematica evenimentului.

Indiferent de alegerea pe care o faci, ține cont de faptul că evenimentul este unul formal.

O rochie midim elegantă, lejeră, paote fi ideală în perioada sezonului de var. Rochiile la un astfel de eveniment nu ar trebui să fie mult prea îndrăznețe, spun cei de la Glamour.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×