Reclamă

Ce culori de machiaj sunt potrivite la o rochie albastră. Trucuri pentru o apariție extraordinară

Vara este aici, iar sezonul rochițelor și-a intrat și el în drepturi. Fie că urmează să participi la un eveniment sau vrei să te simți frumoasă și elegantă, o rochie te poate scoate din tipare. Descoperă ce culori de machiaj sunt potrivite la o rochie albastră.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 mai 2024, 6:58
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și ține în mână un buchet de flori
Vara este aici, iar sezonul rochițelor și-a intrat și el în drepturi. Descoperă ce culori de machiaj sunt potrivite la o rochie albastră / Shutterstock

Alegerea unei ținute este ușoară, ceea ce este greu este să asociezi un look cu un machiaj care să te scoată frumoasă în evidență. Dacă ai ales o rochie albastră pentru o petrecere, atunci trebuie să fii foarte atentă la nuanțele de machiaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culori de machiaj sunt potrivite la o rochie albastră

Albastrul este o culoare vibrantă și necesită multă atenție. Atunci când îți alegi ținuta trebuie să te gândești și la machiajul pe care urmează să-l porți.

Sunt o mulțime de aspecte de care trebuie să ții cont atunci când te înfățișezi la un eveniment. Pentru început trebuie să-ți hidratezi fața foarte bine înainte de a începe să te machiezi.

Dacă vrei ca baza machiajului să reziste, atunci trebuie să ai pielea hidratată. Următorul pas constă în alegerea fondului de ten potrivit pentru tine. Încearcă să adaugi culoare buzelor tale, deoarece ajută la luminozitatea tonului pielii. Alege fardul de obraz potrivit pentru nuanța pielii tale.

Dacă optezi pentru un machia smokey eyes pentru rochia albastră, atunci alege o culoare și aplică cel puțin 3 tonuri din aceasta. Mai jos găsești mai multe sfaturi pentru un machiaj perfect.

Reclamă

Machiajul de bază

Pentru ca machiajul să completeze rochia albastră trebuie să arate perfect. Vei avea nevoie de o bază impecabilă care să-l susțină. Începe prin folosirea unui primer potrivit nuanței tale de piele.

Apoi aplică fondul de ten pentru a uniformiza aspectul tenului și pentru a avea un finisaj natural. Folosește un corector pentru strălucire și pentru a evidenția anumite părți ale feței.

Reclamă

Pentru corector alege o nuanță mai deschisă decât cea a fondului de ten. La final, sigilează machiajul cu o pudră translucidă. Aceasta te va ajuta să-ți păstrezi machiajul pentru o perioadă mai lungă de timp.

Aplică blush și highlighter

În timp ce te machiezi pentru rochie albastră, nu uita să-ți accentuezi zonele frumoase. Albastrul este o culoare rece, prin urmare un fard de obraz cald este cel mai potrivit.

Alege nuanțe de piersică sau roz somon. Dacă îți dorești un aspect dramatic, atunci poți opta pentru nuanțe roșii și trandafirii, Aplică și un iluminator în zona pomeților, în vârful nasului și pe arcul lui Cupidon.

Cum machiezi zona ochilor

Nu trebuie să uiți de zona ochilor, spun specialiștii de la InStyle. Ochii trebuie să completeze ținuta pe care o porți. Poți opta pentru o nuanță de albastru sau pentru un smokey eyes.

Ochii cu nuanțe metalice vor atrage imediat atenția asupra lor. Dacă porți o ținută bluemarin, componenta metalică din zona ochilor va străluci.

Dacă intenționezi să porți o rochie cu un albastru rece, atunci adaugă un fard de pleoape colorat. Poți să-ți completezi look-ul cu un ruj.

Aplică o nuanță potrivită de ruj

Dacă ai creat un machiaj dramatic pentru ochi, atunci e recomandat să nu exagerezi în zona buzelor. Poți folosi un balsam de buze colorat pentru a completa întreaga imagine.

Dacă în zona ochilor ai un machiaj mai liniștit atunci poți opta pentru un ruj roșu pentru a-ți completa imaginea de glam, sugerează cei de la Vogue.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×