Reclamă

Când se aplică pudra translucidă. Trucuri de beauty pentru un machiaj perfect

Dacă ești la început de drum în arta machiajului și te întrebi când se aplică pudra translucidă, specialiștii în beauty îți vin în ajutor. Pudra aceasta va fi aliatul tău numărul unu pentru a-ți fixa machiajul și pentru a avea la final un look impresionant.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 mai 2024, 6:50 / Actualizat: 22 mai 2024, 9:59

Pudra translucidă mai este cunoscută și sub denumirea de pudră de fixare. Este unul dintre produsele de machiaj pe care le folosești în fiecare zi în rutina ta de make-up. Există o mulțime de moduri în care poți aplica pudra translucidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când se aplică pudra translucidă

Pudra translucidă nu se limitează doar la fixarea machiajului. De multe ori femeile asociază pudra translucidă cu un spray clasic pentru fixarea machiajului.

Într-adevăr, acest produs va crește rezistența machiajului tău și va estompa în mod elegant imperfecțiunile și liniile fine.

Totodată, pudra translucidă poate ajuta la absorbția excesului de sebum și la estomparea strălucirii în exces.

Pudra poate fi folosită ca iluminator în anumite situații. Specialiștii în beauty o folosesc de cele mai multe ori sub ochi, în jurul nasului dar și în zona bărbiei.

Reclamă

Cel mai bun mod de a aplica pudra translucidă este să folosești o pensulă specială. O astfel de pensulă va împinge produsul în fondul de ten și va crea o legătură care să fixeze foarte bine machiajul. Cantitatea de produs trebuie ajustată în funcție de nevoile tenului.

De obicei, tipurile de ten mai grase vor avea nevoie de o cantitate mai mare de produs.

Opusul este valabil pentru tipurile de piele uscate sau pentru persoanele care își doresc o strălucire naturală după fixare.

Reclamă

Descoperă mai multe și despre cum îți îngrijești corect tenul în funcție de tipul acestuia. După ce aplici orice produs pe bază de cremă poți folosi pudră translucidă pentru a le fixa. Acest lucru te va ajuta să-ți păstrezi machiajul intact pentru o perioadă mai lungă de timp.

Ce poți face dacă ai aplicat prea multă pudră translucidă

Atunci când îți faci machiajul, probabil și tu îți dorești ca acesta să fie natural și să-ți evidențieze trăsăturile frumoase.

Sigur și ție ți s-a întâmplat să aplici din greșeală prea mult produs. Nu trebuie să intri în panică. Dacă acest lucru se întâmplă, specialiștii de la Popsugar recomandă să folosești o perie pufoasă pentru a îndepărta excesul.

Folosește o pensulă specială chiar și atunci când aplici pudra translucidă de fiecare. În felul acesta te vei asigura că nu pui produs în exces.

Alegerea instrumentelor pe care le folosești pentru aplicarea machiajului este foarte importantă. Dacă nu ai o pensulă specială, poți să folosești și un burete special pentru aplicarea pudrei.

Acesta te va ajuta să aplici pudra de fixare fără să strici machiajul. Ține minte că pudra translucidă nu vine în mai multe nuanțe, așa cum se întâmplă cu pudra clasică. Astfel că nu trebuie să te temi că nu vei alege nuanța potrivită pentru tenul tău.

Pudra translucidă de va ajuta să camuflezi micile imperfecțiuni și să ai un machiaj care să reziste mai multe ore, spun cei de la Parade.com. Alege întotdeauna produsele potrivite tipului tău de ten și aplică-le în funcție de nevoile acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×