Reclamă

Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare

Primăvara este oficial în sezon și este o perioadă populară a anului pentru a sărbători dragostea. Alegerea rochiei potrivite pentru nuntă este mereu un subiect care necesită timp și atenție. Trebuie să ții cont de stilul evenimentului, locație, vreme, dar și de stilul tău personal. Astfel vei fi plină de energie și vei fi pregătită de distracție. Ai mai jos o listă cu rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă.

Claudia-Ellena Ignat
Claudia-Ellena Ignat
Publicat: 4 mai 2024, 8:08

Ești invitată la o nuntă de primăvară în acest sezon și ești în căutarea unei ținute? Ți-am pregătit o listă de rochii de primăvară potrivite pentru nuntă. Stiliștii spun că totul se rezumă la siluete simple și ansambluri elegante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochii de primăvară potrivite pentru nuntă

Atunci când vine vorba despre rochiile de primăvară, automat în prim plan se află o avalanșă de printuri florale. Există atât de multe imprimeuri botanice uimitoare din care poți alege în acest sezon. De la modele subtile de inspirație cottagecore, până la modele îndrăznețe și grafice.

Stilista mireselor Andi Dorfman spune că „rochiile coloană în culori solide cu decolteuri clasice revin în forță”, potrivit People. Ea adaugă că nuanțele de albastru și verde au, de asemenea, momentul lor în acest an.

O variantă ideală, versatilă și accesibilă la preț este rochia maxi fără mâneci cu flori. Poți lua în considerare această variantă de rochie cu design fluid și decolteu înalt, talie cu centură și tiv cu volane. Alege o culoare sau un imprimeu care să îți pună în valoare trăsăturile și sigur nu vei da greș.

Alege rochia în funcție de material

Reclamă

Temperaturile din termometre te iau uneori prin surprindere și unele zile seamănă mai degrabă cu cele toride de vară. Alege o rochie dintr-un material versatil, care să îi permită pielii să respire. Iar astfel, nici nu se va șifona în primele minute după ce o îmbraci.

O variantă ar fi o rochie midi, în trepte și mâneci scurte. Primăvara este cel mai bun moment pentru a purta o rochie structurată din bumbac. Nu riști ca rochia să se șifoneze imediat, iar bumbacul este un material delicat cu pielea ta. Te vei simți confortabilă și gata de dans.

Rochia lungă și vaporoasă e în tendințe

Reclamă

Ric rac este una dintre cele mai populare tendințe de modă în 2024. O rochie cu mâneci bufante și gât pătrat este o modalitate elegantă de a adăuga acest motiv la garderoba ta de rochii primăvară potrivite pentru nuntă.

Este o rochie pe care o poți refolosi după nuntă, pentru vacanța de vară, o ieșire în weekend la brunch cu prietenele sau o plimbare lungă într-o seară de duminică. Alege o nuanță caldă, care transmite calm armonie, dar și bună dispoziție, în ton cu petrecerea la care te pregătești să participi.

Alege un model rochie cu design simplu și atemporal, pe care să o poți purta pentru mai multe invitații la nuntă. Nu uita de partea de accesorizare, care este la fel de importantă. Optează pentru o pereche de sandale plate sau o pereche de tocuri confortabile, care să îți permită sa dansezi și să te distrezi pe toată durata evenimentului. Poți adăuga ținutei tale un șal din satin care să o completeze, perfect pentru serile răcoroase, dacă nunta are loc în aer liber.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×