Reclamă

Trenduri pentru nunți în 2024. Ce trebuie să știi dacă plănuiești să te căsătorești anul acesta

Nunta reprezintă un eveniment important din viața oricărui cuplu. Trendurile în materie de nunți se schimbă în fiecare an și apar tot timpul noutăți care pot fi de interes pentru miresele de pretutindeni. Accentul nu mai este pus doar pe rochia de mireasă, ci și pe atmosferă și locație. Iată câteva trenduri pentru nunți în 2024. Ce trebuie să știi dacă plănuiești să te căsătorești anul acesta.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 ianuarie 2024, 6:53

Experții în domeniu sunt pregătiți să dezvăluie câteva trucuri în materie de nunți. Dacă îți dorești să creezi un moment memorabil și să ai parte de o atmosferă plină de căldură și bucurie, atunci trebuie să arunci o privire asupra sugestiilor făcute de specialiști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trenduri pentru nunți în 2024

Organizarea nunții poate să fie copleșitoare, mai ales dacă nu apelezi la ajutorul unui specialist. Dacă vrei să ai parte de un moment desprins din povești, atunci trebuie să te asiguri că fiecare detaliu este pus la punct.Ai nevoie de răbdare și înțelegere pentru a organiza o nuntă de vis.

Iată câteva tendințe principale în materie de nuntă în 2024. Experții în nunți oferă mai multe detalii care ți-ar putea fi de folos dacă urmează să te căsătorești anul acesta.

Nunținle în spații intime

Alegerea spațiului în care urmează să aibă loc nunta este foarte importantă. Experții spun că anul acesta sunt la modă nunțile organizate în spații care să ofere o atmosferă intimă. Chiar dacă ai o listă lungă de invitați, poți să organizezi o nuntă care să aibă o atmosferă caldă și primitoare.

Reclamă

Sentimentul de căldură și comunitate este la mare căutare în nunțile din 2024.

Aranjamentele florele, lumânările, luminile calde, toate aceste elemente pot crea o atmosferă plăcută și destinsă.

Reclamă

Alegerea culorilor neutre

Culorile pe care le alegi vor da tonul atmosferei. Experții spun că anul acesta nu se mai caută culorile vibrante, ci miresele preferă să aleagă nuanțele neutre.

Culorile pastel degajă căldură și armonie. În plus, culorile neutre sunt mult mai ușor de asortat, iar decorul mult mai ușor de organizat. Experții de la Glamour recomandă viitoarelor mirese să aleagă cu mare atenție culorile care vor da tonul spațiului în care va avea loc nunta lor.

Experiențe culinare

Experiențele culinare joacă un rol cheie în ceea ce privește organizarea unei nunți. Alegerea meniului este importantă, mai ales dacă îți dorești să le oferi invitaților tăi tot ce este mai bun.

Experții spun că anul acesta ar trebui să se pună accentul pe experiențele culinare. Preparatele tradiționale par să fie înlocuite cu feluri de mâncare ce necesită timp și atenție pentru a fi degustate.

Purtarea mai multor ținute

2024 vine cu tendințe și în materie de ținutele alese. Experții în organizarea nunților spun că anul acesta miresele ar trebui să aleagă pentru marele eveniment mai multe ținute.

Viitoarele mirese par să fie dornice să schimbe mai multe rochii în ziua nunții. Este o metodă unică prin care poți să strălucești, dar să te simți și comod.

Mai mult accent pus pe invitați aleși

Experții mai recomandă ca anul acesta să se pună mai mult accent asupra listei de invitați. Aceștia recomandă ca lista de invitați să fie foarte bine organizată pentru a nu apărea incidente sau neînțelegeri.

Atmosfera creată pentru invitați ar trebui să fie și ea pe lista de priorități a viitorilor miri. Nunta este o experiență complexă, care ar trebui să fie împărtășită de toți cei prezenți la eveniment.

Content creators pentru nuntă

Un content creator nu ar trebui să lipească în 2024, spun specialiștii pentru publicația Martha Stewart. Fotografii sunt sigur pe lista ta de priorități când vine vorba de organizarea nunții. Îți dorești ca fiecare moment să fie surprins și să transmită emoția pe care ai trăit-o.

Specialiștii spun că fotografii ar trebui să fie dublați de un content creator. Acesta poate face postări pe rețelele sociale în timp real și poate transmite persoanelor din online momentele frumoase de la evenimentul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×