Reclamă

Trenduri pentru nunți în 2024. Ce trebuie să știi dacă plănuiești să te căsătorești anul acesta

Nunta reprezintă un eveniment important din viața oricărui cuplu. Trendurile în materie de nunți se schimbă în fiecare an și apar tot timpul noutăți care pot fi de interes pentru miresele de pretutindeni. Accentul nu mai este pus doar pe rochia de mireasă, ci și pe atmosferă și locație. Iată câteva trenduri pentru nunți în 2024. Ce trebuie să știi dacă plănuiești să te căsătorești anul acesta.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 ianuarie 2024, 6:53

Experții în domeniu sunt pregătiți să dezvăluie câteva trucuri în materie de nunți. Dacă îți dorești să creezi un moment memorabil și să ai parte de o atmosferă plină de căldură și bucurie, atunci trebuie să arunci o privire asupra sugestiilor făcute de specialiști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trenduri pentru nunți în 2024

Organizarea nunții poate să fie copleșitoare, mai ales dacă nu apelezi la ajutorul unui specialist. Dacă vrei să ai parte de un moment desprins din povești, atunci trebuie să te asiguri că fiecare detaliu este pus la punct.Ai nevoie de răbdare și înțelegere pentru a organiza o nuntă de vis.

Iată câteva tendințe principale în materie de nuntă în 2024. Experții în nunți oferă mai multe detalii care ți-ar putea fi de folos dacă urmează să te căsătorești anul acesta.

Nunținle în spații intime

Alegerea spațiului în care urmează să aibă loc nunta este foarte importantă. Experții spun că anul acesta sunt la modă nunțile organizate în spații care să ofere o atmosferă intimă. Chiar dacă ai o listă lungă de invitați, poți să organizezi o nuntă care să aibă o atmosferă caldă și primitoare.

Reclamă

Sentimentul de căldură și comunitate este la mare căutare în nunțile din 2024.

Aranjamentele florele, lumânările, luminile calde, toate aceste elemente pot crea o atmosferă plăcută și destinsă.

Reclamă

Alegerea culorilor neutre

Culorile pe care le alegi vor da tonul atmosferei. Experții spun că anul acesta nu se mai caută culorile vibrante, ci miresele preferă să aleagă nuanțele neutre.

Culorile pastel degajă căldură și armonie. În plus, culorile neutre sunt mult mai ușor de asortat, iar decorul mult mai ușor de organizat. Experții de la Glamour recomandă viitoarelor mirese să aleagă cu mare atenție culorile care vor da tonul spațiului în care va avea loc nunta lor.

Experiențe culinare

Experiențele culinare joacă un rol cheie în ceea ce privește organizarea unei nunți. Alegerea meniului este importantă, mai ales dacă îți dorești să le oferi invitaților tăi tot ce este mai bun.

Experții spun că anul acesta ar trebui să se pună accentul pe experiențele culinare. Preparatele tradiționale par să fie înlocuite cu feluri de mâncare ce necesită timp și atenție pentru a fi degustate.

Purtarea mai multor ținute

2024 vine cu tendințe și în materie de ținutele alese. Experții în organizarea nunților spun că anul acesta miresele ar trebui să aleagă pentru marele eveniment mai multe ținute.

Viitoarele mirese par să fie dornice să schimbe mai multe rochii în ziua nunții. Este o metodă unică prin care poți să strălucești, dar să te simți și comod.

Mai mult accent pus pe invitați aleși

Experții mai recomandă ca anul acesta să se pună mai mult accent asupra listei de invitați. Aceștia recomandă ca lista de invitați să fie foarte bine organizată pentru a nu apărea incidente sau neînțelegeri.

Atmosfera creată pentru invitați ar trebui să fie și ea pe lista de priorități a viitorilor miri. Nunta este o experiență complexă, care ar trebui să fie împărtășită de toți cei prezenți la eveniment.

Content creators pentru nuntă

Un content creator nu ar trebui să lipească în 2024, spun specialiștii pentru publicația Martha Stewart. Fotografii sunt sigur pe lista ta de priorități când vine vorba de organizarea nunții. Îți dorești ca fiecare moment să fie surprins și să transmită emoția pe care ai trăit-o.

Specialiștii spun că fotografii ar trebui să fie dublați de un content creator. Acesta poate face postări pe rețelele sociale în timp real și poate transmite persoanelor din online momentele frumoase de la evenimentul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×