Reclamă

Rochii de mireasă care sunt în trend în 2024. Ce poți alege pentru marele eveniment

Orice femeie își dorește să strălucească în ziua marelui eveniment din viața sa. Ziua nunții rămâne una cu totul deosebită în sufletul celor care urmează să-și declare iubire veșnică. Dacă ești în căutare de idei pentru evenimentul tău, atunci te afli în locul potrivit. Specialiștii în modă au dezvăluit principalele rochii de mireasă care sunt în trend în anul 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 ianuarie 2024, 6:13

Atunci când alegi o rochie de mireasă trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Trebuie să iei în calcul formele, detaliile, culorile și țesăturile. Experții în modă au întocmit un ghid pentru a-ți fi mult mai ușor să alegi o rochie care să fie în trend. Pentru femeile care se pregătesc să devină mirese în acest an, tendințele spun că detaliile joacă un rol cheie când vine vorba de ținuta perfectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochii de mireasă care sunt în trend în 2024

Rochiile cu croi romatic, cum ar fi cele cu corset și talie căzută, par să fie la mare căutare anul acesta. Totodată, 2024 reprezintă un an în care se revine la stilul minimalist. Tendințele arată că sunt la căutare și rochiile cu funde și podoabe elegante.

Designerii au făcut mai multe previziuni în ceea ce privește tendințele în materie de rochii de mireasă. Mai jos găsești câteva dintre propunerile specialiștilor de peste hotare.

Rochii de mireasă simple

Detaliile cochete și feminine sunt la mare căutare anul acesta. Corsete, fundițe. Flori și panglici vor defini rochiile anului, spun experții.

Reclamă

Aceste tendințe au crescut tot mai mult în ultimii ani. Rochiile feminine, dar simple par să fie căutate de femeile de pretutindeni.

Detalile simple, materialele ușoare și culorile clasice sunt cele care vor atrage în 2024. Fundițele delicate, perlele și mătasea sunt câteva dintre cerințele pe care o rochie simplă ar trebui să le întrunească.

Reclamă

Rochii cu texturi opulente

Nu doar rochiile simple sunt la căutare, ci și cele care au texturi opulente. În timp ce dantela adaugă un plus de eleganță unei ținute, imprimeurile care ies în relief vor atrage privirile tuturor.

Sunt la mare căutare rochiile care au texturi dramatice, cu mâneci vizibile și materiale luxoase și pline. Însă rochiile cu imprimeu opulent nu trebuie să fie mari și voluminoase. Poți alege pentru un model de rochie tip sirenă, iar mai apoi să alegi o rochie cu textură vizibilă.

Rochii de mireasă cu trenă dramatică

Cuplurile optează pentru nunți pline de glamour și tot mai puține aleg ceremoniile minimaliste. Mai multe mirese vor alege anul acesta rochii care să ofere un moment major în materie de trenduri în modă. Anul acesta se poartă rochiile cu trenă dramatică.

Aceste rochii de mireasă sunt în trend în 2024. Aspectul unei rochii pline și bogate este ceea ce atrage anul acesta, conform specialiștilor de la Vogue.

Rochii de mireasă cu talia bine marcată

Talia bine marcată pare să fie în trend anul acesta. Rochiile cu corset revin și ele în atenția femeilor. Astfel de ținute adaugă un plus de feminitate.

În plus, aceste rochii creează o siluetă uimitoare. Orice femei își dorește să strălucească în ziua nunții sale. Rochiile cu talia bine marcată te vor ajuta să-ți pui în evidență trăsăturile și frumusețea naturală.

Rochii de mireasă în culori subtile

Dacă îți dorești să ieși din tipare, atunci rochiile de mireasă în culori subtile sunt perfecte pentru tine. Rochia de mireasă albă nu mai este la fel de populară în 2024. Rozul pudrat, nuanțele de crem și multe altele sunt printre preferatele viitoarelor mirese.

Tot mai multe mirese sunt dornice să pună o amprentă personală asupra culorii pe care o are rochia lor de mireasă. Acestea își doresc rochii care să le facă să se simtă unice.

Rochii de mireasă minimaliste

Miresele care vor să iasă în evidență într-o mare de rochii de bal și podoabe vor încerca să aleagă o rochie simplă și minimalistă. Specialiștii spun că anul acesta se vor căuta rochiile simple. „Rochia goală”, care nu are foarte multe detalii, va fi la mare căutare.

Această rochie va celebra eleganța îndrăzneață, îmbinând țetărui simple și detalii amplasate strategic pentru a dezvălui frumusețea siluetei miresei. Rochiile minimaliste au fost alese inclusiv de femeile din Familiile Regale.

Rochii de mireasă cu flori tridimensionale

Rochiile de mireasă cu flori tridimensionale sunt în trend în 2024. Florile texturate, tridimensionale sunt printre preferatele mireselor de anul acesta.

Specialiștii de la Glamour spun că florile tridimensionale adaugă mai mult volum rochiile alese. Aceste ornamente dau un plus de eleganță oricărei ținute.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×