Reclamă

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă. Hainele îți pot modela silueta

Dacă și în mintea ta apare des întrebarea cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă, atunci te afli în locul potrivit. Specialiștii recomandă să faci alegeri inteligente și la modă, care să-ți pună formele în evidență.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 martie 2024, 7:57

Deși în ultimul timp s-a pus foarte mult accentul pe a iubi corpul și a te simți bine în pielea ta, dacă vrei să arăți puțin mai slabă, atunci aici vei găsi răspunsurile. Părerile în legătură cu haina face omul sau omul face haina au fost mereu împărțite, de fapt totul ține de subiectivism și de cum privești lucrurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă

Dacă kilogramele au început să devină o problemă și ai vrea să ascunzi acest lucru până când vei reuși să scapi de ele, hainele sunt ajutorul tău de nădejde. Croiul, imprimeurile, culorile, toate acestea sunt factori de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi hainele.

Stratificarea

Oamenii cred că hainele în straturi pe un corp înseamnă adăugarea de kilograme în plus, dar specialiștii spun că acest lucru nu este adevărat. Adăugarea de straturi oferă de fapt definirea formelor corpului. În plus, nu le permit celor din jur să se uite direct la corpul tău.

Împrietenește-te cu negrul

Reclamă

Cu toții știm că negrul este culoarea care te poate ajuta să oferi iluzie asupra formelor corpului tău. În cazul în care vrei să ascunzi kilogramele în plus, optează pentru o perioadă pentru negru. Pastelurile și albul nu au cum să te ajute în această situație, oricât de mult ți-ai dori.

Lenjerie modelatoare

Lenjeria modelatoare a câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultimul timp. Si pe bună dreptate. De-a lungul timpul s-a impus pe piață tocmai datorită faptului că reușește să redefinească formele corpului. Poate masca destul de ușor grăsimea din jurul abdomenului de pe șolduri sau posterior. Investește în ea și vei fi recunoscătoare.

Reclamă

Pantaloni cu talie înaltă

Pantalonii cu talie înaltă ar trebui să fie pe lista ta de achiziții dacă vrei să-ți ascunzi kilogramele în plus. Ei pot ascunde grăsimea de pe abdomen, dar te și fac să te simți mai înaltă și mai slabă. Cei negri, elastici, care se termină deasupra gleznei , sunt ceea ce ai nevoie. Faptul că talia lor este mai înaltă decât talia ta poate crea aspectul unei siluete mai lungi și mai slabe.

În plus, blugii cu talie înaltă pot ajuta la alungirea picioarelor, contribuind și mai mult la un aspect mai suplu.

Renunță la lenjeria intimă uzată

Uzura lenjeriei intime este o parte importantă a acestui puzzle și este baza pentru tot ceea ce vei construi. Nu purta un sutien care s-a lăsat sau bikini care nu îți mai complimentează formele. Poartă un sutien care sa îți ofere o acoperire completă. Lenjeria ta ar trebui să fie, de preferință, elastică și cu talie mare pentru a camufla abdomenul.

Accesorii

Poartă bijuterii și completează-ți look-urile cu accesorii precum colier, cercei, eșarfă, ceas. Distrag atenția de la orice este în neregulă cu corpul tău.

Imprimeuri și modele

În perioada în care încerci să-ți ascunzi kilogramele în plus, evită orice cu imprimeuri orizontale, fie ele mari sau mici. Rochiile cu imprimeu vertical, adaptate formei tale, cu decolteu adânc, ar trebui să fie alegerea ta dacă vrei să arăți mai slabă și mai înaltă.

Modelele precum croiurile în A sau rochiile cu talie înaltă sunt structurate astfel încât să acopere zonele corpului de care nu ești cea mai mulțumită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×