Reclamă

Cu ce se asortează animal print. Idei de culori cu care să-l combini și să arăți bine

Animal print este greu de purtat, dar totodată oferă un aspect elegant atunci când este integrat cum trebuie în ținută. Deși este un imprimeu îndrăzneț și ai nevoie de o personalitate puternică pentru a-l purta cu încredere, află cu ce se asortează animal print în cazul în te gândești să-l intregrezi într-o ținută.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 martie 2024, 7:01

Animal print iese cu adevărat în evidență, dar dacă o face trebuie să o facă așa cum se cuvine. O întrebare destul de populară pe care sigur și tu ți-ai pus-o este legată de ce culori poți combina cu un articol vestimentar animal print.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce se asortează animal print

Într-un astfel de articol este important să spunem că imprimeul leopard vine acum în multe culori diferite. Totuși, acum vom vorbi despre imprimeul leopard de culoare neutră. Este foarte atractiv, funcționează bine cu multe culori și e în egală măsură elegant.

Imprimeul leopard se asortează bine cu auriu

Tonurile calde ale imprimeului leopard se potrivesc bine cu auriul. Cheia în stilizarea imprimeului leopard cu auriu este identificarea articolului pe care dorești să-l scoți în avidență. Auriul și imprimeul leopard se completează, dar nu ar trebui să concureze între ele.

Imprimeul leopard se asortează bine cu nuanțe închise de verde și albastru

Reclamă

Dacă ai o rochie cu imprimeu leopard și nu știi cu ce să o combini pentru un look reușit, atunci noi avem soluția. O poți completa cu o pereche de pantofi negri și un clutch albastru sau verde închis.

Ce culoare pantofi să porți cu o rochie cu imprimeu leopard? Pantofi negri, pantofi viu colorați, pantofi albi, pantofi aurii sau argintii.

Imprimeul leopard se asortează bine cu galben

Reclamă

O altă culoare care se potrivește bine cu imprimeul leopard este galbenul. Un clutch sau o geantă de mână galbenă, de exemplu, va atenua din îndrăzneala imprimeului, dar te va scoate în același timp din anonimat.

Un blazer galben va arăta grozav cu niște pantaloni cu imprimeu leopard purtați cu un top alb și o geantă de mână neagră.

Imprimeul leopard se asortează bine cu portocaliu

Specialiștii spun că un top coat cu imprimeu leopard peste o rochie portocalie este ținuta care te va pune în evidență în cel mai bun mod posibil la orice tip de eveniment.

Imprimeul leopard se asortează bine cu roșu

O rochie roșie cu detalii animal print poate părea inițial o alegere neinspirată, dar specialiștii recomandă combinarea acestor două print-uri. Orice articol roșu din dulapul tău va merge bine cu imprimeu leopard.

Poartă un blazer negru peste o rochie roșie și apoi adaugă o pereche de pantofi cu toc cu imprimeu leopard. Nu vei trece neobservată.

Imprimeul leopard se asortează bine cu albastru marin

Dacă ai în dulap bleumarin sau verde măsliniu, află că ambele nuanțe se potrivesc foarte bine cu imprimeul leoopard. Deasemenea, ține cont că orice nuanță de verde va arăta bine cu imprimeul leopard.

Imprimeul leopard se asortează bine cu albastru

Fie că este albastru deschis sau albastru cobalt, poți fi sigură că ai combinat o culoare de accent grozavă cu hainele tale cu imprimeul leopard. Nu vei da greș dacă faci o astfel de combinație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×