Reclamă

Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general

Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile greșite de la începutul unei relații. Cum te văd oamenii depinde foarte mult de semnul tău zodiacal.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 februarie 2024, 9:28

Motivul care stă la baza acestei idei este faptul că fiecare nativ are propria trăsătură de personalitate. De exemplu, Taurii au întotdeauna un aer senin, ca și cum nimic rău nu s-ar întâmpla în viața lor. Scorpionii emană sexualitate prin toți porii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie

Chiar dacă ești la începutul unei relații, indiferent de natura ei, sau vrei ca ceilalți să-ți recâștige respectul, află cum te privesc în general pentru ca munca ta de a fi precaută să nu fie în zadar. Indiferent dacă ești percepută ca o persoană caldă sau agresivă, acest lucru depinde foarte mult de zodia ta.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt ca un magnet și reușesc să atragă oamenii în jurul lor la fiecare pas. Ceilalți sunt invidioși pe agresivitatea ta atunci când întâlnești o provocare nouă. Indiferent de problemă, dai impresia că știi deja răspunsul. Ești admirată pentru onestitate. Nu te comporți ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, chiar dacă există situații dificile în viața ta. Ceea ce lumea nu agreează la tine este tendința de a face pe șefa. Se tem să-ți calce pe coadă într-o ceartă, asta pentru că știu cum reacționezi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au o atitudine pozitive oricând. De cele mai multe ori ești admirată pentru organizarea de care dai dovadă. Nu mulți realizează că ești sensibilă și ușor de rănit.

Latura ta artistică este întotdeauna binevenită în orice grup de prieteni. De asemenea, atunci când vine vorba despre finanțe, știi să acorzi cele mai bune sfaturi.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Oamenii vor să fie în prejama nativilor Gemeni pentru că sunt interesanți și amuzanți. Ești admirată de cele mai multe ori pentru talentul cu care îți exprimi fiecare părere și pentru simțul umorului.

Chiar dacă ești considerată cerebrală, prietenii au încredere în judecata ta atunci când vine vorba despre problemele emoționale. Se bazează pe tine pentru orice tip de ajutor. Doar cei foarte apropiați știu că ai o atitudine schimbătoare și descurajantă. Atunci când ești sarcastică, mulți te cred arogantă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cei născuți în zodia Rac sunt considerați capabili de a-i ajuta pe toți, indiferent de natura problemelor lor. Vor să ofere sfaturi și să fie în centrul fiecăror secrete. Ceilalți te consideră uneori foarte schimbătoare, asta pentru că vrei să ajuți, dar în următoarea secundă îți dorești să fii singură. În viața profesională ești văzută ca cineva care poate observa instant o nouă oportunitate pentru câștiguri financiare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au calități regale, cele care îi ajută să fie deasupra tuturor indiferent de situație. Combinația unică de entuziasm, sens al stilului, mod de a comunica și felul în care îi faci pe ceilalți să râdă, reușește să atragă oamenii în jurul tău. Sunt seduși de ideea că tu gândești de fapt la scară largă, ceea ce le hrănește propria fantezie de putere și succes. Sunt atrați de energia și entuziasmul tău. Presupun că vei lua întotdeauna o poziție de conducere. Unii disprețuiesc aceste atitudini pe care le afișezi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt văzuți ca persoane de încredere. Le sunt încredințate provocări mărețe în viață. Oamenii vin să-ți ceară părerea și să afle explicații pertinente. Ești apreciată pentru abilitatea ta de a-ți seta prioritățile și de a crea ordine într-o lume a haosului. Din cauza faptului că ești în același timp discriminată și apreciată, ceilalți au încredere în judecata ta atunci când vine vorba despre cărți, teatru și haine. Cu toate acestea, nu observa sinceritate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Oamenii se simt în siguranță alături de nativii Balanță, asta pentru că au încredere în punctul lor de vedere. Ești considerată ca o persoană caldă, asta pentru că știi să jonglezi cu fiecare problemă în parte. Nu ai nevoie de aprobarea nimănui în situații dificile, spune Businessinsider.com. Pentru unii apari ca preocupată de problemele omenirii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt foarte secretoși si acest lucru îi atrage pe ceilalți. Ești considerată ca un guru în grupul de prieteni. Acest lucru înseamnă că știi ceea ce se va întâmpla în viitorul fiecărei persoane și îi ajuți să fie mai motivați în acest sens. Unii sunt de părere că până și simțul umorului pe care îl lași la iveală conține un sâmbure de adevăr. Oamenii îți recunosc reputația pentru senzualitate și fantezie în cuplu.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Oamenii apreciează în general simțul umorului în cazul nativilor Săgetător. Indiferent de lucrurile care merg greșit în viața lor, au întotdeauna o explicație. Ești prima care se oferă să dea o mână de ajutor atunci când vine vorba despre greutăți în viața prietenilor, arată Yourtango.com. În mare parte pari prea sinceră și acest lucru poate fi deranjant. În general ești văzută ca o persoană independentă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt văzuți ca persoane foarte realiste. Pot decide orice cu sânge rece. Atunci când oamenii au nevoie de părerei raționale într-o criză, apelează la tine. În relații, prietenii stau la coadă pentru a-ți afla părerea în cazul problemelor care îi apasă. Mulți cred că este dificil să te dezici de la planurile pe care ți le-ai creat.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au foarte multă dragoste de oferit și nu-și doresc nimic mai mult decât prieteni interesanți și dragoste la superlativ. Te întrebi de cele mai multe ori dacă ceilalți gândesc lucruri pozitive despre tine, așa cum tu o faci. Vrei să împărtășești cele mai ascunse secrete, însă ești temătoare. Cu toate acestea, ești percepută ca o persoană specială.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Mulți consideră că nativii Pești au tendința de a deveni prieteni buni pe viață. Poți să oferi atenție tuturor, fără a-ți îndepărta privirea. Ești văzută ca preocupată de problemele vieții în general. Ai o prezență extrem de încântătoare și toți te vor în preajmă. Oamenii te văd ca artistică și de încredere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×