Reclamă

Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general

Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile greșite de la începutul unei relații. Cum te văd oamenii depinde foarte mult de semnul tău zodiacal.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 februarie 2024, 9:28

Motivul care stă la baza acestei idei este faptul că fiecare nativ are propria trăsătură de personalitate. De exemplu, Taurii au întotdeauna un aer senin, ca și cum nimic rău nu s-ar întâmpla în viața lor. Scorpionii emană sexualitate prin toți porii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie

Chiar dacă ești la începutul unei relații, indiferent de natura ei, sau vrei ca ceilalți să-ți recâștige respectul, află cum te privesc în general pentru ca munca ta de a fi precaută să nu fie în zadar. Indiferent dacă ești percepută ca o persoană caldă sau agresivă, acest lucru depinde foarte mult de zodia ta.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt ca un magnet și reușesc să atragă oamenii în jurul lor la fiecare pas. Ceilalți sunt invidioși pe agresivitatea ta atunci când întâlnești o provocare nouă. Indiferent de problemă, dai impresia că știi deja răspunsul. Ești admirată pentru onestitate. Nu te comporți ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, chiar dacă există situații dificile în viața ta. Ceea ce lumea nu agreează la tine este tendința de a face pe șefa. Se tem să-ți calce pe coadă într-o ceartă, asta pentru că știu cum reacționezi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au o atitudine pozitive oricând. De cele mai multe ori ești admirată pentru organizarea de care dai dovadă. Nu mulți realizează că ești sensibilă și ușor de rănit.

Latura ta artistică este întotdeauna binevenită în orice grup de prieteni. De asemenea, atunci când vine vorba despre finanțe, știi să acorzi cele mai bune sfaturi.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Oamenii vor să fie în prejama nativilor Gemeni pentru că sunt interesanți și amuzanți. Ești admirată de cele mai multe ori pentru talentul cu care îți exprimi fiecare părere și pentru simțul umorului.

Chiar dacă ești considerată cerebrală, prietenii au încredere în judecata ta atunci când vine vorba despre problemele emoționale. Se bazează pe tine pentru orice tip de ajutor. Doar cei foarte apropiați știu că ai o atitudine schimbătoare și descurajantă. Atunci când ești sarcastică, mulți te cred arogantă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cei născuți în zodia Rac sunt considerați capabili de a-i ajuta pe toți, indiferent de natura problemelor lor. Vor să ofere sfaturi și să fie în centrul fiecăror secrete. Ceilalți te consideră uneori foarte schimbătoare, asta pentru că vrei să ajuți, dar în următoarea secundă îți dorești să fii singură. În viața profesională ești văzută ca cineva care poate observa instant o nouă oportunitate pentru câștiguri financiare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au calități regale, cele care îi ajută să fie deasupra tuturor indiferent de situație. Combinația unică de entuziasm, sens al stilului, mod de a comunica și felul în care îi faci pe ceilalți să râdă, reușește să atragă oamenii în jurul tău. Sunt seduși de ideea că tu gândești de fapt la scară largă, ceea ce le hrănește propria fantezie de putere și succes. Sunt atrați de energia și entuziasmul tău. Presupun că vei lua întotdeauna o poziție de conducere. Unii disprețuiesc aceste atitudini pe care le afișezi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt văzuți ca persoane de încredere. Le sunt încredințate provocări mărețe în viață. Oamenii vin să-ți ceară părerea și să afle explicații pertinente. Ești apreciată pentru abilitatea ta de a-ți seta prioritățile și de a crea ordine într-o lume a haosului. Din cauza faptului că ești în același timp discriminată și apreciată, ceilalți au încredere în judecata ta atunci când vine vorba despre cărți, teatru și haine. Cu toate acestea, nu observa sinceritate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Oamenii se simt în siguranță alături de nativii Balanță, asta pentru că au încredere în punctul lor de vedere. Ești considerată ca o persoană caldă, asta pentru că știi să jonglezi cu fiecare problemă în parte. Nu ai nevoie de aprobarea nimănui în situații dificile, spune Businessinsider.com. Pentru unii apari ca preocupată de problemele omenirii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt foarte secretoși si acest lucru îi atrage pe ceilalți. Ești considerată ca un guru în grupul de prieteni. Acest lucru înseamnă că știi ceea ce se va întâmpla în viitorul fiecărei persoane și îi ajuți să fie mai motivați în acest sens. Unii sunt de părere că până și simțul umorului pe care îl lași la iveală conține un sâmbure de adevăr. Oamenii îți recunosc reputația pentru senzualitate și fantezie în cuplu.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Oamenii apreciează în general simțul umorului în cazul nativilor Săgetător. Indiferent de lucrurile care merg greșit în viața lor, au întotdeauna o explicație. Ești prima care se oferă să dea o mână de ajutor atunci când vine vorba despre greutăți în viața prietenilor, arată Yourtango.com. În mare parte pari prea sinceră și acest lucru poate fi deranjant. În general ești văzută ca o persoană independentă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt văzuți ca persoane foarte realiste. Pot decide orice cu sânge rece. Atunci când oamenii au nevoie de părerei raționale într-o criză, apelează la tine. În relații, prietenii stau la coadă pentru a-ți afla părerea în cazul problemelor care îi apasă. Mulți cred că este dificil să te dezici de la planurile pe care ți le-ai creat.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au foarte multă dragoste de oferit și nu-și doresc nimic mai mult decât prieteni interesanți și dragoste la superlativ. Te întrebi de cele mai multe ori dacă ceilalți gândesc lucruri pozitive despre tine, așa cum tu o faci. Vrei să împărtășești cele mai ascunse secrete, însă ești temătoare. Cu toate acestea, ești percepută ca o persoană specială.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Mulți consideră că nativii Pești au tendința de a deveni prieteni buni pe viață. Poți să oferi atenție tuturor, fără a-ți îndepărta privirea. Ești văzută ca preocupată de problemele vieții în general. Ai o prezență extrem de încântătoare și toți te vor în preajmă. Oamenii te văd ca artistică și de încredere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×