Reclamă

Ce culoare se potrivește cu verde închis. Nuanțele cu care se completează perfect

Specialiștii în modă au dezvăluit ce culoare se potrivește cu verde închis. Aceste nuanțe se completează perfect și te pot ajuta să ai un look de efect. Dacă îți dorești să impresionezi cu ținutele tale în orice sezon, atunci acestea sunt combinațiile de culori de care ai nevoie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 mai 2024, 6:08 / Actualizat: 30 mai 2024, 9:52

Verdele închis este o nuanță aparte. Aceasta este ușor de asortat în ținute și poate fi purtată act vara, cât și iarna. Este, de asemenea, o culoare vibrantă, care va scoate fruos îne vidență contrastele care se creează cu alte piese vestimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culoare se potrivește cu verde închis

Sezonul cald ne invită să purtăm culori puternice, nuanțe vibrante și electrizante. Cu toate acestea, culorile reci nu ar trebui excluse din garderobă în această perioadă.

Nuanțele puternice, precum verdele închis, pot pune frumos în valoare chiar și o ținută de vară. Descoperă mai jos cu ce culori se potrivește cel mai bine verdele închis. Aceste combinații te vor ajuta să-ți alegi cu mai multă ușurință piesele vestimentare atunci când compui o ținută.

Verde închis și galben

Dacă ești în căutarea unor contraste puternice, atunci încearcă această combinație de culori. Verdele închis se potrivește foarte bine cu nuanțele de galben.

Reclamă

Galbenul este o culoare grozavă care poate fi combinată.

Galbenul scoate în evidență vivacitatea verdelui nchis și face orice ținută să fie mult mai încântătoare.

Reclamă

Verde închis și roz

Nimic nu se completează mai frumos ca nuanțele de verde închis și roz. Pentru persoanele care iubesc ținutele strălucitoare și distractive, aceste combinații sunt explozive.

Verdele închis se potrivește foarte bine cu rozul aprins, spun și specialiștii de la Glamour. Aceste culori funcționează destul de bine împreună și oferă o imagine plăcută ochiului.

Totodată, verdele închis mai poate fi purtat și cu nuanțele de roz pudrat. Această ținută este mult mai elegantă și mai subtilă.

Verde închis și liliac

Dacă îți dorești să atragi atenția asupra ta, atunci trebuie să încerci combinații de verde închis cu liliac. Aceste culori se vor completa într-un mod unic și atrăgător.

Dacă ești interesată de culori, încearcă să descoperi ce culori de machiaj se potrivesc cu rochiile albastre. Sezonul de vară te invită să fii mai creativă ca niciodată.

Verde închis și burgundy

Verdele închis poate fi integrat cu ușurință în ținutele care au burgundy. Aceste două culori sunt profunde și se pot anula una pe cealaltă.

Contrastul nu mai este atât de puternic, iar impactul asupra ochilor este unul mult mai mic.

Verde închis cu roșu

Această combinație de culori sigur te duce cu gândul la iarnă. Cu toate acestea, verdele închis și roșu poate fi purtat chiar și vara.

Acest amestec de culori este iubit de oamenii din întreaga lume. Cel mai important aspect este să alegi nuanța potrivită din fiecare culoare pentru a se completa frumos în ținutele elegante.

Verde închis cu verde lime

Pentru femeile îndrăznețe se recomandă combinația de verde închis cu verde lime. Aceste două culori sunt strălucitoare și atrag imediat atenția asupra lor.

Dacă vrei o ținută cool, care să te scoată din tipar, atunci poți încerca să combini aceste două culori.

Verde închis cu bej

Femeile care își doresc puțină culoare, dar nus utn pregătite să iasă din zona de confort pot alege combinațai de verde închis cu bej, sugerează InStyle.

Aceste două culori se completează într-un mod foarte simplu și elegant. La final vei avea o ținută clasică, dar elegantă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×