Reclamă

Ce animal de companie să alegi, potrivit zodiei

Ești hotărâtă să îți mărești familia cu un nou membru? Dacă te gândești de ceva vreme să iei în grijă un animal de companie, află că nu este deloc o misiune ușoară să îl alegi pe cel potrivit. Trebuie să iei în calcul faptul că stilul tău de viață și prioritățile se vor schimba radical. Astrologia îți vine în ajutor și îți spune ce animal de companie să alegi pentru a fi compatibil cu trăsăturile dominante ale zodiei tale. 

Publicat: 14 martie 2021, 7:47

Se întâmplă să alegem animale de companie care nu se potrivesc cu stilul de viață al familiei noastre. Anumite animale domestice nu sunt pentru toată lumea. Trebuie să faci o mică cercetare despre tipul de personalitate al fiecăruia și, desigur, trebuie să îți analizezi propria personalitate pentru a face cea mai bună alegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Berbec – câine

Nativii Berbec sunt îndrăzneți, pasionați și extrem de energici. Le place mult să socializeze și să fie tot timpul în mișcare. Așadar, un cățeluș energic și jucăuș s-ar potrivi cel mai mult cu personalitatea ta pasională, deoarece numai câinii ar putea să țină pasul cu tine.

Taur – hamster

Taurii adoră comoditatea. Nu ai nevoie de lucruri sofisticate ca să te simți bine. Pentru tine este de ajuns să ai un cămin călduros în care să te întorci în fiecare seară și o pernă moale pe care să pui capul. Și dacă ai și un animal care să îți țină companie, cu atât mai bine. Această comoditate a ta te determină să stai departe de câini sau pisici, animale care au nevoie de îngrijire constantă. 

Preferi animalele mici, blânde, care necesită o întreținere foarte redusă. Un hamster este alegerea ideală, scrie Pinkvilla.com. Sunt drăguți, blânzi, ușor de îngrijit și partenerii perfecți de ghemuit sub pătură. 

Reclamă

Gemeni – papagal

Gemenii au nevoie în viața lor de persoane care să îi stimuleze din punct de vedere intelectual. Dar și animalele te pot ajuta. Așa că dacă vrei un animal de companie, papagalul îți va potoli setea de comunicare. Aceste păsări sunt înzestrate cu multă inteligență, iar unele rase chiar pot imita cuvinte. Între voi pot ieși conversații de-a dreptul savuroase.

Rac – arici

Reclamă

Animalele de companie foarte energice nu sunt cele mai potrivite pentru persoanele din zodia Rac. Ca să fie compatibil cu tine, animalul de companie pe care să îl alegi ar fi indicat să îți împărtășească latura sensibilă și delicată. Deci, un arici simpatic căruia să îi oferi toată dragostea ta este animăluțul ideal pentru tine. 

Leu – pisică

Îți place să fii întotdeauna în centrul atenției și să fii în concurență cu cei din jur. Deci, o pisică, în special pisica din rasa bengaleză, ar fi cel mai potrivit animal de companie pentru tine, deoarece poate atrage atenția tuturor cu aspectul ei deosebit. Ceilalți te vor invidia!

Fecioară – pește

Fecioarele sunt extrem de organizate și perfecționiste. Le place să păstreze lucrurile curate și în ordine. Deci, un câine sau o pisică nu ar fi niciodată o alegere bună pentru ei, deoarece fac o mulțime de mizerie. În schimb, poți merge la cel mai apropiat magazin de animale și să alegi din acvariu, primul pește care îți atrage atenția. Nu necesită atât de multă îngrijire și nici nu îți murdărește podeaua. Are nevoie doar de apă curată și hrană. Vei avea căminul liniștit pe care ți-l dorești. 

Balanță – iepure

Balanțelor le place să fie înconjurate de lucruri frumoase. Vor dori întotdeauna un animal de companie care să atragă atenția tuturor și pe care să îl răsfeți cât se poate de mult. Un iepure drăguț și blând este animalul perfect pentru tine. 

Scorpion – șarpe

Ești misterioasă la fel ca un șarpe. Te atrage natura misterioasă a șarpelui și frumusețea distinctă a acestei reptile. Nu te temi să faci o alegere pe care nu multe persoane ar îndrăzni să o facă, așa că nu e de mirare dacă preferi un șarpe în loc de un câine sau o pisică. 

Săgetător – pisică bătrână

Nu vrei un animal de companie care să aibă nevoie de prea multă atenție și îngrijire. Fiind tot timpul într-un alt loc, ai nevoie de un animal liniștit pe care să îl poți lua oriunde cu tine. O pisică mai în vârstă este cea mai potrivită pentru tine, pe baza trăsăturilor tale.

Capricorn – porcușor de Guineea

Oamenii cu acest semn zodiacal sunt foarte muncitori, dar și foarte răbdători. Deci, le pot oferi animalelor de companie îngrijirea și răsfățul de care au nevoie. Dacă nu ai avut până acum animale de companie, poți adopta un porcușor de Guineea.

Vărsător – păsări

Vrei un animal de companie care să fie unic la fel ca personalitatea ta. Vrei ca animalele tale de companie să fie mai mult inteligente decât drăguțe. Un papagal vorbitor ar fi un animal excelent pentru tine.

Pești – un câine bătrân

Peștii sunt foarte emoționali, așa că au nevoie de un animal de companie care să le înțeleagă emoțiile. Un câine mai în vârstă, bine antrenat și blând, este o opțiune excelentă pentru a te liniști tot timpul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×