Reclamă

Activități de 1 Iunie 2023 pentru copii. Evenimente în țară și alte idei de distracție

Una dintre cele mai speciale zile ale anului este reprezentată de 1 Iunie. Ziua Copilului este un motiv de bucurie pentru părinți, dar mai ales pentru cei mici. Este un moment special, dedicat copiilor din lumea întreagă. Te invităm să celebrezi alături de micuțul tău și să te bucuri de câteva activități de 1 Iunie 2023 pentru copii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 mai 2023, 6:51

Fie că ești din București sau din alt oraș al țării, în mod cert te vei putea bucura alături de cei mici de câteva activități distractive. Orașele din întreaga țară s-au pregătit din timp pentru a celebra acest moment important. De la spectacole cu păpuși și până la concerte în aer liber, cei mici se vor putea distra alături de părinți și de prietenii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Activități de 1 Iunie 2023 pentru copii

Sigur și tu îți dorești să-i oferi copilului tău un moment memorabil. Ziua de 1 Iunie ar trebui să reprezinte un motiv de bucurie pentru tine și acesta.

Nu este nevoie să planifici activități complicate din timp, multe dintre ele sunt deja pregătite de către organizațiile speciale. În fiecare an se organizează spectacole dedicate celor mici. Tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu puțină răbdare și cu multă energie, vei avea nevoie de aceste două elemente pentru a face față cu brio tuturor activităților alături de cel mic.

București

Pe platoul Sălii Polivalente se va serba cu mare fast Ziua Copilului. Micuții se vor putea întâlni aici cu personajele lor favorite din piesele de teatru. Tot aici cei mici se vor putea distra alături de părinți și prieteni la diferite ateliere de lucru. Intrarea va fi liberă și se va face începând cu ora 10. Atelierele se închid la ora 20.

Reclamă

Dacă îți dorești activități mult mai antrenante, atunci te poți relaxa la 1 uniFEST 2023. Evenimentul va avea loc în Parcul Al. Ioan Cuza și îi va aduce ăn fața celor mici pe Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi. Activități educative, spectacole și momente de neuitat vor avea loc în cadrul festivalului.

Pentru iubitorii spectacolelor de teatru, pe lista de activități de 1 Iunie 2023 pentru copii poți include și o vizită la Teatrul Coquette. La Teatrul Coquette se va pune în scenă piesa „ Tinerețe fără Bătrânețe și Viață fără de Moarte”. Spectacolul este destinat micuților care au împlinit deja vârsta de 5 ani. Intrarea la spectacol se face în baza unui bilet care are costul de 50 de lei.

Anul acesta se va organiza din nou Parada Micilor Bicicliști. Evenimentul va avea loc pe Bulevardul Drumul Taberei între orele 09:00 – 18:00. Parada se află deja la a VIII-a ediție și se bucură de nenumărați participanți în fiecare an. Este un eveniment care promovează mersul pe bicicletă în siguranță, dar și mișcarea în aer liber.

Reclamă

Ziua Internațională a Copilului se celebrează și la Muzeul Satului. O mulțime de atelier vor fi găzduite pentru cei mici. Pe toată durata zilei se va organiza inclusiv un târg de jucării, carte, dulciuri și limonadă. Cei mici se vor putea distra alături de prieteni și părinți.

Tot pe data de 1 iunie, copii și părinții pot merge la Salina Chiajna. Intrarea se face gratuit pentru cei mici, iar programul este între orele 10:00 și 20:00. Copiii se pot distra alături de părinți cu activități distractive și pot avea parte de Haloterapie. 

Brașov

Ziua Copilului este celebrată și în Brașov. Pentru început îți propunem o oprire rapidă la Râșnov. Dino Parc Râșnov pregătește multe surprize pentru cei mici. Concerte și spectacole vor fi organizate pentru micuții din întreaga țară.

Pe 1 iunie cei mici vor putea lua parte la concert începând cu ora 12.30. Pe 2 și 4 iunie micuții vor putea să participe la Dino Hunt, iar pe 3 și 5 iunie micuții se vor bucura alături de trupa de teatru Strada, care le va prezenta celor mici frumusețea dinozaurilor.

În Brașov te poți bucura alături de cei mici în Coresi Shopping Resort. Aici se vor ține un eveniment dedicat pasionaților de astronomie. Astro Show Brașov își deschide porțile începând cu ora 19:30. De la ora 19:50 cei mici se vor întâlni cu Profesorul Trăsnit.

Vor exista ateliere Astro pentru copii și o mulțime de observații astronomice dedicate celor mici. Copii sunt așteptați de părinți și în Piața Sfatului. Unde se vor putea bucura de spectacole și momente dedicate celor mici.

Constanța

Cei mici sunt așteptați și în Constanța să celebreze ziua de 1 Iunie cu activități deosebite. Pe plaja Reyna se organizează Lumea Copiilor, iar intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Plaja se va transforma într-un adevărat tărâm de poveste. Descoperă și alte activități creative dedicate copiilor.

Vor avea loc jocuri, spectacole, ateliere de creație și o mulțime de alte evenimente pentru cei mici.

În cea de-a doua parte a zilei, cei mici sunt așteptați să se distreze la o petrecere cu Minnie și Mickey Mouse, iar de la ora 20:30 va fi proiectat filmul SING:2. Copiii sunt așteptați cu mic, cu mare pe plaja Reyna din Constanța pentru a se distra de ziua lor.

Oradea

Pe lista de activități de 1 Iunie 2023 pentru copii includem și evenimentele desfășurate la Oradea. Cei mici sunt așteptați de părinți la Kids Fest. Cea de-a II-a ediție a festivalului se desfășoară în perioada 1-3 iunie în Cetatea Oradea.

Se vor ține spectacole, ateliere de creație și concerte pentru cei mici.

Personaje de poveste vor fi alături de cei mici, alături de bufoni regali, soldați și mulți alți prieteni care vor fi pregătiți să-i întâmpine pe cei mici. Orașul se va umple de bucurie, iar micuții se vor distra alături de părinții lor timp de trei zile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×