Reclamă

Activități de 1 Iunie 2023 pentru copii. Evenimente în țară și alte idei de distracție

Una dintre cele mai speciale zile ale anului este reprezentată de 1 Iunie. Ziua Copilului este un motiv de bucurie pentru părinți, dar mai ales pentru cei mici. Este un moment special, dedicat copiilor din lumea întreagă. Te invităm să celebrezi alături de micuțul tău și să te bucuri de câteva activități de 1 Iunie 2023 pentru copii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 mai 2023, 6:51

Fie că ești din București sau din alt oraș al țării, în mod cert te vei putea bucura alături de cei mici de câteva activități distractive. Orașele din întreaga țară s-au pregătit din timp pentru a celebra acest moment important. De la spectacole cu păpuși și până la concerte în aer liber, cei mici se vor putea distra alături de părinți și de prietenii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Activități de 1 Iunie 2023 pentru copii

Sigur și tu îți dorești să-i oferi copilului tău un moment memorabil. Ziua de 1 Iunie ar trebui să reprezinte un motiv de bucurie pentru tine și acesta.

Nu este nevoie să planifici activități complicate din timp, multe dintre ele sunt deja pregătite de către organizațiile speciale. În fiecare an se organizează spectacole dedicate celor mici. Tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu puțină răbdare și cu multă energie, vei avea nevoie de aceste două elemente pentru a face față cu brio tuturor activităților alături de cel mic.

București

Pe platoul Sălii Polivalente se va serba cu mare fast Ziua Copilului. Micuții se vor putea întâlni aici cu personajele lor favorite din piesele de teatru. Tot aici cei mici se vor putea distra alături de părinți și prieteni la diferite ateliere de lucru. Intrarea va fi liberă și se va face începând cu ora 10. Atelierele se închid la ora 20.

Reclamă

Dacă îți dorești activități mult mai antrenante, atunci te poți relaxa la 1 uniFEST 2023. Evenimentul va avea loc în Parcul Al. Ioan Cuza și îi va aduce ăn fața celor mici pe Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi. Activități educative, spectacole și momente de neuitat vor avea loc în cadrul festivalului.

Pentru iubitorii spectacolelor de teatru, pe lista de activități de 1 Iunie 2023 pentru copii poți include și o vizită la Teatrul Coquette. La Teatrul Coquette se va pune în scenă piesa „ Tinerețe fără Bătrânețe și Viață fără de Moarte”. Spectacolul este destinat micuților care au împlinit deja vârsta de 5 ani. Intrarea la spectacol se face în baza unui bilet care are costul de 50 de lei.

Anul acesta se va organiza din nou Parada Micilor Bicicliști. Evenimentul va avea loc pe Bulevardul Drumul Taberei între orele 09:00 – 18:00. Parada se află deja la a VIII-a ediție și se bucură de nenumărați participanți în fiecare an. Este un eveniment care promovează mersul pe bicicletă în siguranță, dar și mișcarea în aer liber.

Reclamă

Ziua Internațională a Copilului se celebrează și la Muzeul Satului. O mulțime de atelier vor fi găzduite pentru cei mici. Pe toată durata zilei se va organiza inclusiv un târg de jucării, carte, dulciuri și limonadă. Cei mici se vor putea distra alături de prieteni și părinți.

Tot pe data de 1 iunie, copii și părinții pot merge la Salina Chiajna. Intrarea se face gratuit pentru cei mici, iar programul este între orele 10:00 și 20:00. Copiii se pot distra alături de părinți cu activități distractive și pot avea parte de Haloterapie. 

Brașov

Ziua Copilului este celebrată și în Brașov. Pentru început îți propunem o oprire rapidă la Râșnov. Dino Parc Râșnov pregătește multe surprize pentru cei mici. Concerte și spectacole vor fi organizate pentru micuții din întreaga țară.

Pe 1 iunie cei mici vor putea lua parte la concert începând cu ora 12.30. Pe 2 și 4 iunie micuții vor putea să participe la Dino Hunt, iar pe 3 și 5 iunie micuții se vor bucura alături de trupa de teatru Strada, care le va prezenta celor mici frumusețea dinozaurilor.

În Brașov te poți bucura alături de cei mici în Coresi Shopping Resort. Aici se vor ține un eveniment dedicat pasionaților de astronomie. Astro Show Brașov își deschide porțile începând cu ora 19:30. De la ora 19:50 cei mici se vor întâlni cu Profesorul Trăsnit.

Vor exista ateliere Astro pentru copii și o mulțime de observații astronomice dedicate celor mici. Copii sunt așteptați de părinți și în Piața Sfatului. Unde se vor putea bucura de spectacole și momente dedicate celor mici.

Constanța

Cei mici sunt așteptați și în Constanța să celebreze ziua de 1 Iunie cu activități deosebite. Pe plaja Reyna se organizează Lumea Copiilor, iar intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Plaja se va transforma într-un adevărat tărâm de poveste. Descoperă și alte activități creative dedicate copiilor.

Vor avea loc jocuri, spectacole, ateliere de creație și o mulțime de alte evenimente pentru cei mici.

În cea de-a doua parte a zilei, cei mici sunt așteptați să se distreze la o petrecere cu Minnie și Mickey Mouse, iar de la ora 20:30 va fi proiectat filmul SING:2. Copiii sunt așteptați cu mic, cu mare pe plaja Reyna din Constanța pentru a se distra de ziua lor.

Oradea

Pe lista de activități de 1 Iunie 2023 pentru copii includem și evenimentele desfășurate la Oradea. Cei mici sunt așteptați de părinți la Kids Fest. Cea de-a II-a ediție a festivalului se desfășoară în perioada 1-3 iunie în Cetatea Oradea.

Se vor ține spectacole, ateliere de creație și concerte pentru cei mici.

Personaje de poveste vor fi alături de cei mici, alături de bufoni regali, soldați și mulți alți prieteni care vor fi pregătiți să-i întâmpine pe cei mici. Orașul se va umple de bucurie, iar micuții se vor distra alături de părinții lor timp de trei zile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×