Reclamă

Cele mai frumoase filme cu animale. Pelicule emoționante, amuzante și pline de lecții pentru copii și adulți

Dacă vrei să te relaxezi, atunci avem pentru tine o listă cu cele mai frumoase filme cu animale. Aceste pelicule sunt emoționante, amuzante și pline de lecții de viață. Sunt povești nemuritoare potrivite pentru copii, dar și pentru adulți.

Publicat: 22 aprilie 2023, 6:58

Zilele ploioase de primăvară pot fi petrecute alături de cei dragi. Filmele ne reunesc în fața ecranelor și ne fac să ne bucurăm de timpul pe care îl petrecem împreună. Avem pentru tine o listă cu cele mai bune filme cu animale din ultimii ani.

Cele mai frumoase filme cu animale

Dacă ai terminat lista cu filmele lunii aprilie, atunci avem pentru tine câteva surprize. Atunci când nu ai un film ales pentru seara în familie, atunci te poți inspira din lista noastră. Am selectat pentru tine unele dintre cele mai apreciate filme cu animale care au fost lansate în ultimii ani. Iată ce poți să privești alături de partener sau de întreaga familie.

My Octopus Teacher

My Octopus Teacher este un documentar ce a fost premiat cu un premiu Oscar. Documentarul a fost dedicat vieții marine. În special vieții unui tânăr fascinat de caracatițe.

Reclamă

Regizorul filmului, Craig Foster, a petrecut mai bine de un an pentru a se scufunda în ocean în False Bay, lângă Cape Town, ca mijloc de a se reconecta cu el însuși. Regizorul și-a documentat călătoria surprinzând relația neobișnuită pe care a dezvoltat-o cu o caracatiță. Un film deosebit, cu o poveste de viață aparte.

The Bear

The Bear este un film nominalizat la Gala premiilor Oscar. Filmul surprinde povestea unui urs kodiak adult și a unui pui orfan care trebuie să supraviețuiască fiind vânați de doi bărbați.

Reclamă

Filmul este unul complet diferit de celelalte, scenele de dialog aproape lipsind din întreaga peliculă. Producția surprinde esența sălbăticiei și a vieții animalelor care încearcă să supraviețuiască. 

Eight Below

Filmul din 2006 este bazat pe o poveste reală a unei expediții care a avut loc la Podul Sud în 1958.

Filmul urmărește călătoria câinilor de sanie care încearcă să supraviețuiască în Antarctica după ce proprietarii lor au fost nevoiți să-i lase în urmă în condiții brutale. Filmul are o distribuție special, avându-l în rolul principal pe regretatul Paul Walker.

Free Willy

Free Willy spune povestea legăturii dintre un băiat și o balenă ucigașă. Jesse este un băiețel care vine deseori să viziteze balena aflată ân captivitate într-un acvariu din Northwest Adventure Park.

Jesse va face tot posibilul pentru a-l elibera pe Willy în habitatul său natural. Un film clasic care te va emoționa încă din primele momente.

Max

Max este un film potrivit pentru întreaga familie. Pelicula surprinde povestea unui câine militar care obișnuia să slujească în misiunile din Afganistan alături de pușcașii marini americani. Câinele este trimis înapoi în Statele Unite ale Americii și este adoptat ulterior de o familie din Texas.

Totuși, animalul traumatizat de ceea ce a trăit în perioada războiului, devine tot mai greu de stăpânit. Singurul care reușește să se apropie de Max este Justin, cel mai tânăr membru al familiei din Texas. L

egătura dintre cei doi este una emoționantă, o poveste care surprinde adevărata loialitate a câinilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×