Reclamă

Cele mai bune filme de dragoste turcești. Producții pe care nu trebuie să le ratezi toamna aceasta

Toamna aceasta îți propunem să te relaxezi cu unul din cele mai bune filme de dragoste turcești din toate timpurile. Este momentul ideal să te îndrăgostești de poveștile nemuritoare ale personajelor tale preferate. Pregătește-ți floricelele preferate și hai să descoperi cum se scriu poveștile de iubire, pline de suspans, umor și pasiune.

Publicat: 7 septembrie 2022, 7:37

Vremea rece se apropie cu pași repezi, iar acum este momentul oportun să-ți încălzești sufetul cu un film care să fie pe gustul tău. De data aceasta ți-am pregătit zece producții turcești care te vor ține cu sufletul la gură pe tot parcursul lor. Dacă ești fană a filmelor turcești, atunci nu trebuie să le ratezi pe unele din cele mai apreciate de către femeile din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune filme de dragoste turcești

Serialele turcești de dragoste pot fi ideale pentru momentele în care simți nevoia să descoperi o poveste de iubire unică și nemuritoare. Totuși, timpul este scurt, iar uneori acesta nu îți permite să te bucuri de fiecare episod în parte. O alternativă cu o poveste mai concentrată este să alegi unul din filmele de dragoste turcești. Preț de câteva ore te vei relaxa și vei trăi la intensitate maximă fiecare emoție pe care personajul tău preferat o resimte. 

Water and Fire | 2013

Cu: Özcan Deniz, Yasemin Kay Allen, Pelin Akil

Pe lista cu cele mai bune filme de dragoste turcești se află producția Water and Fire (Su Ve Ates). Filmul este regizat de Ozcan Deniz, regizor ce va juca și în rolul principal. Producția urmărește povestea de dragoste a unei tinere care se îndrăgostește de un bărbat enigmatic și timid.

Reclamă

Cei doi se întâlnesc într-o vacanță, se îndrăgostesc, dar ea rămâne însărcinată și nu are voie să-i spună partenerului său acest lucru.

Tânăra, Yagmur, este sfătuită să avorteze, însă aceasta nu vrea să-și piardă copilul. Lucrurile iau o întorsătură dramatică atunci când cei doi îndrăgostiți se întorc acasă și plănuiesc cum să rezolve situația în care se află. O poveste plină de dramă, suspans și dragoste, care te va ține cu sufletul la gură până la final.

Reclamă

Love Likes Coincidences | 2011

Cu: Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Ayda Aksel

Acțiunea filmului este plasată în anul 1977, într-o lună de septembrie, în Ankara. Totul începe când Yilmaz încearcă să-și ducă soția însărcinată, Neriman, la spital, însă acesta ajunge să provoace un accident de mașină cu Omer. Omer și soția sa însărcinată, Inci, reușesc să supraviețuiască. Cele două mame vor naște în aceeași zi.

De aici vor porni o serie de coincidențe ciudate, iar copiii celor două mame, o fată și un băiat, se vor întâlni de mai multe ori în Ankara pe parcursul copilăriei lor. În cele din urmă cei doi îndrăgostiți se reîntâlnesc 25 de ani mai târziu în Istanbul și descoperă că dragostea le-a fost predestinată încă de la început.

Hangimiz sevmedik? | 2016

Cu: Can Yaman, Bülent Sakrak, Altan Erkekli

Intriga principală a poveștii este, desigur, dragostea. La început Tarik și Itir se căsătoresc în mare secret, motivul fiind acela că părinții celor doi sunt văduvi și se ceartă între ei de mai bine de 36 de ani. Însă copiii lor nu le știu trecutul și ajung să se îndrăgostească unul de celălalt.

Adile și Munir, părinții care nu se pot înțelege, s-au iubit în urmă cu 36 de an, dar din mai multe motive au ajuns să se căsătorească cu persoane diferite. Însă căsătoria dintre Tarik și Itir va reaprinde flacăra pasiunii între părinții lor care vor descoperi că dragostea lor nu a murit niciodată.

Love in Another Language | 2009

Cu: Mert Firat, Saadet Aksoy, Lale Mansur

Onur, care este surd de la naștere, încearcă să-și câștige existența lucrând ca bibliotecar. Tatăl său îl părăsise când el avea doar șapte ani, iar Onur a rămas să fie crescut doar de mama sa.

Fiind doar un copil, Onur s-a învinuit pentru plecarea tatălui și a rămas cu această traumă până la maturitate. Chiar dacă este capabil să vorbească, Onur alege să tacă din cauza privirilor plină de milă pe care le simte din partea celor din jurul său. Însă lucrurile se vor schimba complet pentru el atunci când se întâlnește cu frumoasa Zeynep.

Evim Sensin | 2012

Cu: Özcan Deniz, Fahriye Evcen Özçivit, Özay Fecht

De pe lista cu cele mai bune filme de dragoste turcești nu putea să lipsească Evim Sensin. Producția regizată de Ozcan Deniz și scrisă de Avni Tuna Dilligil reunește doi dintre cei mai apreciați actori. Ozcan Deniz, regizor și actor, se află în rolul principal și joacă alături de talentata Fahriye Evcen Ozcivit.

Producția urmărește o poveste de dragoste unică, ce poate avea loc doar o singură dată în viață. O dramă plină de momente emoționante care te vor face să visezi cu ochii deschiși la bărbatul ideal pentru tine. O poveste care te va lăsa în lacrimi atunci când vei afla că povestea de dragoste a personajelor principale nu poate să existe din cauza unei boli teribile care nu le oferă șansa să fie foarte mult timp împreună.

A Small September Affair | 2014

Cu: Engin Akyürek, Farah Zeynep Abdullah, Kaya Akkaya

O producție plină de dramă, dragoste și mister este cea portretizată în filmu A Small September Affair. Producția este scrisă și regizată de Kerem Deren și urmărește povestea lui Eylul, care își pierde memoria după ce este implicată într-un accident teribil.

Aceasta află de la apropiați că în ultima lună s-a aflat în Bozcaada și decide să se întoarcă în speranța că își va recăpăta o parte din memorie. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată pentru ea atunci când îl întâlnește pe Tekin, un artist, care o recunoaște, iar la scurt timp se îndrăgostesc. 

Incir Reçeli | 2011

Cu: Sezai Paracikoglu, Melike Güner, Sinan Çaliskanoglu

O poveste de dragoste care te va ține cu sufletul la gură până la final. Filmul urmărește povestea unui scenarist disperat, Metin, căruia i se refuză de fiecare dată scenariile pe care le scrie. Acesta ajunge la capătul puterilor și se decide să intre într-un bar, acolo unde o întâlnește pe Duygu.

Cei doi își petrec noaptea împreună, dar Duygu se furișează înainte ca Metin să se trezească și îi lasă acestuia un simplu bilet. Destinul îi va aduce din nou împreună, iar Metin devine tot mai curios să afle ce secret ascunde femeia de care se îndrăgostise. Decizia lui va duce la declanșarea unei povești care se va sfârși cu o iubire eternă pe care cei doi și-o vor purta. 

Only You | 2014

Cu: Belçim Bilgin, Ibrahim Celikkol, Kerem Can

Only You este una din cele mai emoționante producții de pe lista cu cele mai bune filme de dragoste turcești. Filmul este regizat de către Hakan Yonat și scris de Ceren Aslan.

Kamer Evren și Asli Zengin. Producția urmărește povestea de viață a unui boxeur care se îndrăgostește de o femeie nevăzătoare. Cei doi decis să-și construiască o viață împreună și să pornească totul de la zero, dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când trecutul întunecat al sportivului începe să se amestece cu prezentul său atât de fragil.

The Butterfly’s Dream | 2013

Cu: Kivanç Tatlitug, Mert Firat, Belçim Bilgin

Producția spune povestea a doi tineri poeți, bolnavi de tuberculoză, care încearcă să supraviețuiască într-un mic orășel turcesc. Aceștia își publică poeziile în speranța că vor ajunge să-și câștige existența de pe urma acestora.

Lucrurile se schimbă complet pentru amândoi atunci când întâlnesc două femei și se îndrăgostesc, realizând că viața lor nu va mai fi niciodată la fel. Povestea regizată de Ismail Ciydem și scrisă de Yilmaz Erdogan te va ține cu sufletul la gură până în ultimul moment.

Ask Geliyorum Demez | 2009

Cu: Bergüzar Korel, Bergüzar Korel, Zeki Alasya

Timp de decenii, Ismail și fratele său Miran s-au ocupat de magazinul lor într-o piață modestă, reușind în acest fel să-și întrețină familiile cu profiturile pe care le-au făcut.

Ali, fiul lui Ismail, plănuiește să se joace cu mintea frumoasei Gozde, până ce descoperă că este complet îndrăgostit de ea. Atunci când sentimentul devine reciproc, Ali realizează că dragostea sa este eternă față de femeia pe care nu o văzuse niciodată cu acești ochi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×