Reclamă

Care e numele complet al Thaliei. E iubită de milioane de oameni din întreaga lume

Thalia este una dintre cele mai apreciate vedete și artiste din întreaga lume. Cu toate acestea, mulți îi cunosc doar numele de scenă, fără să cunoască și alte detalii mai persoanale despre ea. Află și tu care e numele complet al Thaliei.

Publicat: 6 septembrie 2022, 17:21

Pe lângă faptul că a jucat într-o mulțime de telenovele unde a avut de interpretat rolul principal, aceasta este și cântăreață, autoare și femeie de afaceri. De multe ori, Thalia a primit premii importante pentru cariera sa la evenimente importante precum Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care e numele complet al Thaliei

De-a lungul timpului, datorită succesului din lumea fimului, Thalia a fost numită „La reina de las novelas” sau „Diva muzicii latino”, datorită pieselor pe care le-a lansat. Cu toate acestea, numele complet al vedetei este Ariadna Thalía Sodi Miranda, dar puțini știu că are atâtea prenume. În prezent, Thalia locuiește în New York, alături de soțul și impresarul ei, Tommy Mottola.

Deși a împlinit 51 de ani, Thalia este și una dintre cele mai frumoase femei. Apare des în reviste sau pe coperta publicațiilor internaționale și se bucură mereu de apreciere din partea fanilor. Aceasta arată incredibil de bine, iar chipul ei și felul în care arată sunt dovada faptului că mereu a avut grijă de trupul ei și de cum se prezintă în fața milioanelor de oameni din întreaga lume care o iubesc nemărginit.

De-a lungul carierei, Thalia a încercat să atingă perfecțiunea în toate proiectele pe care le-a avut. Vedeta și-a respectat mereu publicul și a adus în fața lor o mulțime de filme și proiecte care s-au bucurat de aprecierea celor mai mari critici ai lumii.

Recent, Thalia a apărut și pe coperta revistei Marie Claire Mexic, iar încântarea celor care o urmăresc în mediul online a fost mare. Artista s-a lăsat pozată într-o lumină „sensibilă și vulnerabilă”, iar imaginile au ajuns rapid la inima fanilor.

Reclamă

Cum și-a serbat Thalia aniversarea

Cum o divă de talia ei nu avea cum să nu-și serbeze ziua cu mare fast, Thalia a organizat o petrecere plină de glamour la împlinirea vârstei de 51 de ani.

Reclamă

Vedeta a avut alături o mulțime de nume celebre, dar și prieteni apropiați. Alături i-a fost și soțul Tommy Mottola, iar un tort imens a fost surpriza dulce a serii. Cei mai apropiați oameni din viața actriței au fost prezenți la eveniment, iar Thalia a impresionat cu o ținută superbă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Diva a ales o rochie într-o nuanță pală, cu mult sclipici, dar transparentă pe alocuri. Cu această ținută, vedeta a confirmat din nou că are un trup ce nu cunoaște schimbări cauzate de vârstă. Formele ei sunt greu de trecut cu vederea chiar și după atâta timp în lumina reflectoarelor.

La fel ca alte nume mari de pe lista celebrități de talie mondială și Thalia a spus ori de câte ori a avut ocazia care este secretul corpului ei. Actrița de telenovele a spus că are grijă să fie bine atât pe plan mental, emoțional, fizic și familial. Așa cum era de așteptat, nici trucurile de frumusețe nu îi sunt însă străine nici ei.

Thalia face adesea sport, apelează la machiaj. Ea știe care sunt ținutele ce îi scot trăsăturile în evidență și a învățat ce i se potrivește și ce nu.

O altă vedetă care a cunoscut de mică succesul în lumina reflectoarelor este Danna Paola.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×