Reclamă

Filme noi care apar în luna septembrie 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Ți-am pregăti și de această dată cinci filme noi care apar în luna septembrie 2022. Cele mai așteptate producții urmează să aibă premiera internațională și să ruleze pe marile ecrane. Pregătește-ți floricelele preferate și hai să vezi ce producții țin fanii cu sufletul la gură în prima lună de toamnă.

Publicat: 1 septembrie 2022, 7:00

Luna septembrie vine cu noi surprize pentru admiratorii de filme. Actori celebri se întorc pe marile ecrane pentru a aduce la viață povești pline de umor, dramă și romantism. Indiferent de genul pe care îl preferi, unul din aceste filme îți va capta sigur atenția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna septembrie 2022

Dacă ai apucat să te bucuri de filmele noi care au apărut în luna august 2022, atunci este timpul pentru noi producții care se lansează la început de toamnă. Te invităm să te relaxezi în timp ce privești una din producțiile așteptate cu mare nerăbdare pentru luna aceasta. Fie că mergi singură la film sau îl privești din confortul propriei case, una din aceste povești te va pune cu siguranță pe gânduri. Iată care sunt cele mai așteptate filme ale acestei luni.    

Reclamă

Blonde

Regia: Andrew Dominik
Cu
Ana de Armas, Lucy DeVito, Adrien Brody

Blonde este un film american de dramă psihologică ce urmărește viața uimitoare a frumoasei Marilyn Monroe. Filmul este scris și regizat de Andrew Dominik, iar în rol principal se află Ana de Armas care o va aduce la viață pe actrița îndrăgită de toți cei din jur. Actori precum Adrien Brody, Bobby Cannavale, Xavier Samuel și Julianne Nicholson apar în roluri secundare.

Majoritatea filmului a fost filmat alb negru, dar există și părți în care scenele vor prinde culoare. Producția a fost încheiată abia în luna iulie 2021, filmările fiind mereu amânate din cauza pandemiei de COVID 19.

Blonde va avea premiera la cel de-al 79-lea Festival de Film de la Veneția din data de 8 septembrie 2022.

Reclamă

Rainbow

Regia: Paco León
Cu
: Ester Expósito, Rossy de Palma, Hovik Keuchkerian

Rainbow se află și el pe lista de filme noi care apar în luna septembrie 2022. Rainbow este un film regizat de Paco Leon, care are în rolurile principale actori precum Dora Postigo, Ayax Pedrosa, Carmen Maura și Luis Bermejo. Rainbow a fost inspirat de povestea Vrăjitorul din Oz a lui L. Frank Baum.

Locațiile de filmare au inclus regiuni din Madrid, dar și provinciile Segovia, Guadalajara și Alicante. Filmările s-au încheiat în luna octombrie a anului 2021. Filmul va avea premiera mondială în cadrul celui de-al 70-lea Festival Internațional de Film de la San Sebastian, din data de 18 septembrie 2022.  În sălile de cinema este așteptat începând cu data de 23 septembrie 2022.

Hocus Pocus 2

Regia: Anne Fletcher
Cu
: Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy

Hocus Pocus 2 este un film american de comedie, fantasy, dar și horror pe alocuri. Filmul este regizat de Anne Fletcher. Producția este o continuare a celebrului film din 1993, Hocus Pocus. În rolurile principale se regăsesc Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy și Doug Jones.

Continuarea filmului Hocus Pocus a fost confirmată încă din anul 2019, totuși, pandemia de COVID-19 a încetinit filmările pentru producție. Filmările s-au încheiat abia în luna ianuarie a anului 2022. Filmul este așteptat de fani începând cu data de 30 septembrie 2022. 

The Woman King

Regia: Gina Prince-Bythewood
Cu
: Viola Davis, Hero Fiennes Tiffin, John Boyega

The Woman King nu putea să lipsească de pe lista noastră de filme noi care apar în luna septembrie 2022. Filmul istoric urmărește povestea unei unități războinice, Agojie, formată exclusiv din femei, femei care au protejat regatul african Dahomey în secolul al XIX-lea. Regatul a înflorit între secolele XVIII și XIX în regiunea în care se află în prezent sudul Beninului.

Viola Davis este cea care joacă rolul principal, al unui general care antrenează următoarea generație de femei războinice care să se lupte cu dușmanii regatului. Producția este regizată de Gina Prince-Bythewood și scrisă de Dana Stevens. The Woman King va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din data de 9 septembrie 2022. În Statele Unite este programat pentru lansare începând cu data de 16 septembrie 2022.  

About Fate

Regia: Marius Vaysberg
Cu
Emma Roberts, Thomas Mann, Madelaine Petsch

Filmul reunește doi dintre cei mai apreciați actori Emma Roberts și Thomas Mann. Margot Hayes, interpretată de Emma Roberts, și Griffin Reed, Thomas Mann, ar putea fi cuplul perfect. Cu toate acestea, între cei doi există o problemă.

Ei nu s-au întâlnit niciodată și sunt pe cale să se căsătorească cu altcineva. Lucrurile se schimbă complet pentru ei atunci când soarta îi aduce în același loc. Amândoi descoperă ce este dragostea adevărată într-o poveste plină de comedie și romantism. Premiera filmului va avea loc pe data de 9 septmebrie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×