Reclamă

Animații pentru cei mici, exclusiv, în AntenaPLAY. Louie și I’m a Dinosaur sunt acum disponibile online

AntenaPLAY lansează categoria de desene animate pentru copii. Mai multe animații pentru cei mici sunt acum disponibile online. Louie și I’m a Dinosaur se numără printre ele.

Publicat: 23 martie 2023, 17:35

AntenaPLAY oferă abonaților săi un pachet nou achiziționat de animații pentru copii. Pentru a veni în întampinarea nevoilor parinților, care reprezintă o mare parte din abonații AntenaPLAY, se lansează categoria de desene animate pentru cei mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În parteneriat cu bine-cunoscuta companie Hopster, AntenaPLAY oferă o serie de animații educative. Părinții pot lăsa copii să vizioneze fără griji.

Animații pentru cei mici, exclusiv, în AntenaPLAY

Animatiile Hopster sunt gândite să ofere multe informații interesante copiilor. Îi încurajează să fie încrezători, le explică fenomene din natură. Oferă și o serie de tutoriale pentru activități care să le stimuleze creativitatea.

Clever Brenda 

Clever Brenda prezintă povestea unei fetițe inteligente. Ea le explică copiilor concepte de bază, cum ar fi modul în care funcționează reciclarea și ciclul apei.

Reclamă

Sunt abordate și subiecte ca cele precum de ce sunt importante albinele și cum funcționează corpul uman.

I’m a Dinosaur

Cei mici fac cunoștință cu dinozaurii în timp ce explică cele mai interesante subiecte despre lumea dinozaurilor. Unde au trăit, ce au mâncat și de ce au fost unici.

Reclamă

Louie 

Louie învață copiii să deseneze cu ajutorul său. Prezintă tutoriale pas cu pas pentru a crea cele mai draguțe și interesante materiale.

Alte titluri foarte interesante și educative sunt: Animanimals, Wonderballs, Streetcat Bob, Hero Dad, Sunny Bunnies, Pocoyo Nursery Rhymes.

Miki Chojnacka, Director General Sandbox Kids, spune: „Suntem încântați să oferim animațiile și producțiile noastre educative copiilor din România prin intermediul platformei AntenaPLAY. Misiunea noastră este să oferim celor mici din întreaga lume divertisment sigur și educativ. Ne dorim să le punem la dispoziție și o mulțime de oportunități de distracție creative. Suntem deosebit de încântați că vom fi primul partener de conținut care oferă animații pentru copii. Așteptăm cu nerăbdare să adăugăm în curând mai multe producții în platforma AntenaPLAY.”

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ai aici și cele mai frumoase parcuri tematice pentru copii din Europa. Află unde poți să-l duci pe cel mic într-o vacanță de vis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×