Reclamă

Cine sunt copiii lui Alain Delon și cu ce se ocupă. Fiul lui cel mare, Anthony Delon, filmează în Romania

Alain Delon s-a născut pe 8 noiembrie 1935, în orașul Bourg-la-Reine, una dintre suburbiile sudice ale Parisului. Pentru că este unul dintre cei mai faimoși actori, de-a lungul timpului a stârnit multe controverse în jurul lui. Cine sunt copiii lui Alain Delon și cu ce se ocupă.

Publicat: 22 februarie 2023, 7:22

Alain Delon a fost unul dintre cei mai iubiți și atrăgători actori francezi. Pentru cea mai lungă perioadă de timp, el a fost considerat sex simbol în Franța în anii 1960.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii mai puțin cunoscute despre Alain Delon

Delon a avut o carieră străucitoare în care a întruchipat un bărbat tânăr, energic. De asemenea, a portretizat un tip romantic datorită aspectului său. Actorul nu este însă lipsit de controverse, el a fost citat odată spunând că este gata să moară și că și câinele lui ar trebui să moară.

Alain Delon are dublă cetățenie. Este cetățean atât al Franței, cât și al Elveției. Și-a dobândit a doua cetățenie în 1999, după ce a locuit la Geneva timp de mai bine de un deceniu. Cetățenia sa olandeză a apărut prin căsătorie. Are o soție olandeză și doi copii. El a depus jurământul printre alți 70 de noi imigranți într-o ceremonie care a fost prezidată de un membru al guvernului din Geneva.

Fără îndoială că Alain era considerat cel mai sexy actor francez al timpului său. El a fost considerat versiunea masculină a lui Brigitte Bardot. Asta după ce a apărut în filmul Purple Noon când avea 25 de ani. După premiera acestui film, a fost numit cel mai seducător bărbat din lumea cinematografică.

Copilăria lui Alain nu a fost diferită de cea a oamenilor obișnuiți. A fost un adolescent rebel. A fost crescut doar de mama sa după ce părinții lui au divorțat când era încă tânăr. Alain își petrecea cea mai mare parte a timpului la măcelăria tatălui său împreună cu mama lui. Când mama lui nu era acolo, îl lăsa sub îngrijirea unei asistente. Ca elev, Alain nu s-a descurcat bine la școală și a fost exmatriculat de mai multe ori.

Reclamă

Cine sunt copiii lui Alain Delon și cu ce se ocupă

Fiind un bărbat atrăgător, multe femei s-au regăsit în brațele lui. Alain Delon are patru copii: trei băieți și o fată. Din trecutul amoros tumultos al actorului, acesta a devenit tată pentru patru copii cu trei femei diferite, dar el a recunoscut numai trei dintre copii.

Un actor la fel de controversat este Johnny Depp. Află de aici câți copii are.

Reclamă

Christian Aaron Boulogne

Christian Aaron Boulogne, de 60 de ani, este fiul nerecunoscut de către marele actor. Atunci când forma un cuplu cu Romy Schneider, Alain Delon a avut o relație cu artista Christa Päffgen. Aceasta i-a dăruit un fiu, dar actorul nu l-a recunoscut niciodată. Nici măcar un test ADN nu a acceptat.

„Nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu ești fiul meu. Nu vei fi niciodată fiul meu. Doar m-am culcat cu mama ta o dată”, i-a spus Alain Delon în trecut lui Christian Aaron Boulogne.

Anthony Delon

Anthony Delon a călcat pe urmele tatălui său. Pe lângă faptul că îi seamănă fizic foarte mult, acesta a moștenit și talentul părinților săi. Este fiul lui Alain Delon cu actrița Nathalie Barthelemy. Anthony are acum 58 de ani și are trei copii cu două femei: Alyson le Borges, Liv și Lou Delon.

Anthony Delon filmează în Oradea pentru pelicula „21 de rubini”, regizată de un preot ortodox, Ciprian Mega. Acesta s-a fotografiat recent pe platourile de filmare alături de Mickey Rourke și de Loredana Groza.

Actorii români care se află în distribuția acestui film sunt Corina Moise, Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone și Răzvan Vasilescu. Filmările au loc în Oradea în mai multe locații: Teatrul Regina Maria din Oradea, Casa Darvas La Roche, Sinagoga evreiască, Palatul Apollo.

Filmul „21 de rubini” are ca subiect povestea unei tinere procuroare, pe nume Nina, jucată de Corina Moise. Nina, alături de iubitul său, Yuri, regizor de film, lucrează la un scenariu. Personajul Yuri va fi jucat de Anthony Delon.

Alain-Fabien Delon

Alain-Fabien Delon este fiul lui Alain Delon din relația cu Rosalie van Breemen. Are 28 de ani și este de profesie fotomodel și actor. Printre cele mai populare producții în care a jucat se numără Golden Youth, Capitaine Marleau, You and the Night, My Name Is Bernadette, Fabio Montale.

Anouchka Delon

Este născută pe data de 25 noiembrie 1990 în Gien în Loiret. Este fiica lui Alain Delon și a lui Rosalie van Breemen. Este scriitoare și actriță și a jucat în filme precum Le Café de mes Souvenirs, Une journée ordinaire sau Le Lion.

Are un frate mai mic, Alain-Fabien Delon, și doi frați vitregi mai mari, Christian Aaron „Ari” Boulogne, din aventura tatălui ei cu cântăreața, actrița și modelul german Nico, și pe Anthony Delon, din căsătoria acestuia cu actrița și modelul Nathalie. Un detaliu care le-a atras atenția tuturor în ceea ce o priveșt este faptul că are ochi de diferite culori, unul căprui și unul albastru.

La 12 ani, a jucat alături de tatăl ei în filmul Le Lion, o adaptare a romanului lui Joseph Kessel. Din 2007 până în 2010, a urmat Cours Simon din Paris. În 2011, a cântat cu tatăl ei pe scena de la Théâtre des Bouffes-Parisiens.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×