Reclamă

Cine sunt copiii lui Alain Delon și cu ce se ocupă. Fiul lui cel mare, Anthony Delon, filmează în Romania

Alain Delon s-a născut pe 8 noiembrie 1935, în orașul Bourg-la-Reine, una dintre suburbiile sudice ale Parisului. Pentru că este unul dintre cei mai faimoși actori, de-a lungul timpului a stârnit multe controverse în jurul lui. Cine sunt copiii lui Alain Delon și cu ce se ocupă.

Publicat: 22 februarie 2023, 7:22

Alain Delon a fost unul dintre cei mai iubiți și atrăgători actori francezi. Pentru cea mai lungă perioadă de timp, el a fost considerat sex simbol în Franța în anii 1960.

Detalii mai puțin cunoscute despre Alain Delon

Delon a avut o carieră străucitoare în care a întruchipat un bărbat tânăr, energic. De asemenea, a portretizat un tip romantic datorită aspectului său. Actorul nu este însă lipsit de controverse, el a fost citat odată spunând că este gata să moară și că și câinele lui ar trebui să moară.

Alain Delon are dublă cetățenie. Este cetățean atât al Franței, cât și al Elveției. Și-a dobândit a doua cetățenie în 1999, după ce a locuit la Geneva timp de mai bine de un deceniu. Cetățenia sa olandeză a apărut prin căsătorie. Are o soție olandeză și doi copii. El a depus jurământul printre alți 70 de noi imigranți într-o ceremonie care a fost prezidată de un membru al guvernului din Geneva.

Fără îndoială că Alain era considerat cel mai sexy actor francez al timpului său. El a fost considerat versiunea masculină a lui Brigitte Bardot. Asta după ce a apărut în filmul Purple Noon când avea 25 de ani. După premiera acestui film, a fost numit cel mai seducător bărbat din lumea cinematografică.

Copilăria lui Alain nu a fost diferită de cea a oamenilor obișnuiți. A fost un adolescent rebel. A fost crescut doar de mama sa după ce părinții lui au divorțat când era încă tânăr. Alain își petrecea cea mai mare parte a timpului la măcelăria tatălui său împreună cu mama lui. Când mama lui nu era acolo, îl lăsa sub îngrijirea unei asistente. Ca elev, Alain nu s-a descurcat bine la școală și a fost exmatriculat de mai multe ori.

Reclamă

Cine sunt copiii lui Alain Delon și cu ce se ocupă

Fiind un bărbat atrăgător, multe femei s-au regăsit în brațele lui. Alain Delon are patru copii: trei băieți și o fată. Din trecutul amoros tumultos al actorului, acesta a devenit tată pentru patru copii cu trei femei diferite, dar el a recunoscut numai trei dintre copii.

Un actor la fel de controversat este Johnny Depp. Află de aici câți copii are.

Reclamă

Christian Aaron Boulogne

Christian Aaron Boulogne, de 60 de ani, este fiul nerecunoscut de către marele actor. Atunci când forma un cuplu cu Romy Schneider, Alain Delon a avut o relație cu artista Christa Päffgen. Aceasta i-a dăruit un fiu, dar actorul nu l-a recunoscut niciodată. Nici măcar un test ADN nu a acceptat.

„Nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu ești fiul meu. Nu vei fi niciodată fiul meu. Doar m-am culcat cu mama ta o dată”, i-a spus Alain Delon în trecut lui Christian Aaron Boulogne.

Anthony Delon

Anthony Delon a călcat pe urmele tatălui său. Pe lângă faptul că îi seamănă fizic foarte mult, acesta a moștenit și talentul părinților săi. Este fiul lui Alain Delon cu actrița Nathalie Barthelemy. Anthony are acum 58 de ani și are trei copii cu două femei: Alyson le Borges, Liv și Lou Delon.

Anthony Delon filmează în Oradea pentru pelicula „21 de rubini”, regizată de un preot ortodox, Ciprian Mega. Acesta s-a fotografiat recent pe platourile de filmare alături de Mickey Rourke și de Loredana Groza.

Actorii români care se află în distribuția acestui film sunt Corina Moise, Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone și Răzvan Vasilescu. Filmările au loc în Oradea în mai multe locații: Teatrul Regina Maria din Oradea, Casa Darvas La Roche, Sinagoga evreiască, Palatul Apollo.

Filmul „21 de rubini” are ca subiect povestea unei tinere procuroare, pe nume Nina, jucată de Corina Moise. Nina, alături de iubitul său, Yuri, regizor de film, lucrează la un scenariu. Personajul Yuri va fi jucat de Anthony Delon.

Alain-Fabien Delon

Alain-Fabien Delon este fiul lui Alain Delon din relația cu Rosalie van Breemen. Are 28 de ani și este de profesie fotomodel și actor. Printre cele mai populare producții în care a jucat se numără Golden Youth, Capitaine Marleau, You and the Night, My Name Is Bernadette, Fabio Montale.

Anouchka Delon

Este născută pe data de 25 noiembrie 1990 în Gien în Loiret. Este fiica lui Alain Delon și a lui Rosalie van Breemen. Este scriitoare și actriță și a jucat în filme precum Le Café de mes Souvenirs, Une journée ordinaire sau Le Lion.

Are un frate mai mic, Alain-Fabien Delon, și doi frați vitregi mai mari, Christian Aaron „Ari” Boulogne, din aventura tatălui ei cu cântăreața, actrița și modelul german Nico, și pe Anthony Delon, din căsătoria acestuia cu actrița și modelul Nathalie. Un detaliu care le-a atras atenția tuturor în ceea ce o priveșt este faptul că are ochi de diferite culori, unul căprui și unul albastru.

La 12 ani, a jucat alături de tatăl ei în filmul Le Lion, o adaptare a romanului lui Joseph Kessel. Din 2007 până în 2010, a urmat Cours Simon din Paris. În 2011, a cântat cu tatăl ei pe scena de la Théâtre des Bouffes-Parisiens.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×