Reclamă

Addison Rae a purtat o rochie neagră. Vedeta și-a expus silueta într-o ținută îndrăzneață

Addison Rae a purtat o rochie neagră din voal. Vedeta internațională și-a expus complet silueta în fața camerelor de fotografiat. Admiratorii acesteia au observat că diva a trecut la ținute îndrăznețe în ultima perioadă.

Publicat: 8 mai 2022, 7:09

Addison Rae a fost surprinsă de fotografi pășind într-o ținută care i-a lăsat la vedere întreaga siluetă. Diva a fost însoțită de iubitul său, Omer Fedi, la o petrecere exclusivistă. Cu o atitudine degajată, starul de pe TikTok i-a făcut pe cei din jur să rămână fără cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Addison Rae a purtat o rochie neagră

Modelul în vârstă de 21 de ani a optat pentru o rochie îndrăzneață. Addison și Omer și-au făcut apariția la petrecerea exclusivistă care s-a ținut după evenimentul Met Gala.

Vezi mai multe imagini cu Addison Rae în Galeria Foto!

Addison Rae a purtat o rochie neagră îndrăzneață
Vedeta internațională și-a expus complet silueta în fața camerelor de fotografiat / Profimedia Images

Dacă în seara marelui eveniment, Addison, a ales să poarte o rochie gri cu paiete, la petrecere lucrurile au stat cu totul diferit. Actrița a renunțat complet la inhibiții și s-a afișat într-o ținută care i-a lăsat tot trupul la vedere.

Reclamă

Diva a purtat două cercuri de silicon pe mameloane și o mantie din voal negru. La aceasta a asortat o pereche de pantofi cu toc și o pereche de ochelari de soare.

Omer Fedi nu a părut deloc deranjat de faptul că oamenii au putut să-i admire iubita care s-a pozat aproape goală. Acesta a ținut-o de mână și a ajutat-o să coboare din mașină. Nu este prima dată când Addison face senzație cu ținutele sale.

Vedeta a încins atmosfera anul trecut la Premiile MTV cu o rochie ce i-a scos în evidență bustul generos. De data aceasta, Addison Rae a purtat  rochie neagră extrem de riscantă, însă diva a părut că își asumă în totalitate alegerea. Vedeta a petrecut întreaga seară alături de partenerul său, Omer Fedi.

Reclamă

Cum decurge relația dintre Addison Rae și Omer Fedi

Addison nu a putut lua parte la petrecerea exclusivistă fără cel pe care îl iubește. Deși pe covorul roșu de la Met Gala a pozat singur, diva l-a invitat pe Fedi să-i fie alături la întâlnirea dintre vedete care a urmat. Rae este una dintre cele mai apreciate prezențe din mediul online.

Popularitatea sa crește pe zi ce trece, iar admiratorii o apreciază atunci când este sinceră și împărtășește cu ei momente din viața sa. Diva și Fedi s-au afișat împreună inclusiv la Săptămâna Modei de la Paris. Atunci, iubitul acesteia a surprins prin coafura pe care a ales-o.

Fedi și Rae trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De când și-au făcut realația publică au postat deseori imagini împreună pe rețelele de socializare. Fedi are grijă să-și aprecieze iubita cu fiecare ocazie și să o laude pe contul său de Instagram.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut la scurt timp după ce Addison și-a făcut debutul ca actriță. Vedeta a apărut în producția He’s All That. La scurt timp după ce filmul s-a lansat, Fedi a scris pe pagina sa de Instagram că iubita sa este ”numărul unu” în tot ceea ce-și propune să facă.

Tot atunci, cântărețul i-a spus public vedetei că o iubește. Momentele de tandrețe nu sunt lipsite din relația lor, iar fotografii îi surprind deseori petrec timpul împreună. Atunci când nu se afișează pe covorul roșu, cei doi se bucură de momente relaxante, departe de ochi curioșilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×