Reclamă

Addison Rae a purtat un costum de baie negru. Vedeta se află în vacanță în Italia alături de Omer Fedi

Addison Rae a purtat un costum de baie negru în timpul vacanței sale din Italia. Vedeta internațională a fost fotografiată alături de iubitul său, Omer Fedi. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat împreună de timpul liber. Diva de pe TikTok a fost întâmpinată de un grup de fete bucuroase să o cunoască.

Publicat: 17 august 2022, 7:37 / Actualizat: 17 august 2022, 12:36

Addison și Omer s-au distrat într-o vacanță de vis. Cei doi au fost cazați la un resort de lux din apropiere de Lacul Como, Italia. Paparazzi au surprins-o pe bruneta focoasă în timp ce se distra alături de un grup de fane. Aceasta a făcut scufundări cu grupul de fete în timp ce iubitul său a preferat să o admire de pe margine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Addison Rae a purtat un costum de baie negru

Addison știe cum să se relaxeze. Aceasta a profitata din plin de timpu liber și de vacanța pe care și-a planificat-o. Paparazzi nu au putut ratat momentul și au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile. Aceasta a fost extrem de încântată de locul pe care -a ales ca destinație pentru vara aceasta.

Vezi mai multe imagini cu Addison Rae în Galeria Foto!

Addison rae a purtat un costum de baie negru
Adidson Rae e în vacanță la Lacul Como / Profimedia Images

Pe contul său de pe rețelele sociale a postat mai multe fotografii din vacanță. Diva s-a răsfățat alături de iubitul ei și de prietenii pe care și i-a făcut la resortul unde a fost cazată. Într-un din zile Addison a fost fotografiată într-un costum de baie negru.

Reclamă

Deși nu are formele perfecte, ea se mândrește cu silueta pe care o lucrează din greu la sală. Recent a fost văzută în timp ce părăsea o sală de fitness. Addison încearcă să promoveze o imagine cât mai reală și naturală a trupului ei.

Vedeta de pe TikTok știe cât de important este să te iubești și să te accepți exact așa cum ești. Chiar dacă iubitul ei nu i s-a alăturat pentru a face scufundări, Fendi a încurajat-o de pe margine și a așteptat-o cu un prosop pentru a o ajuta să se usuce.

Addison trece printr-un episod neplăcut din cauza unor probleme de familie, însă vedeta încearcă să-și distragă atenția de la grijile zilnice.

Reclamă

Ce s-a schimbat în viața vedetei Addison Rae în ultima perioadă

Viața vedetei s-a schimbat destul de mult în ultima vreme. Popularitatea sa în mediul online a continuat să crească, iar diva a strâns un număr impresionant de urmăritori. Addison a devenit cunoscută în urma filmulețelor postate pe TikTok.

Tânăra s-a filmat în timp ce dansa, iar clipul a devenit viral. După succesul din mediul online ea a încercat să-și îndrepte atenția asupra televiziunii. Famila îi este urmărită la fiecare pas, iar oamenii din lumea întreagă nu ezită să caute ultimele informații despre Addison și părinții ei.

Tatăl divei a fost recent acuzat de infidelitate. Monty Lopez, de 45 de ani, e acuzat că flirtează cu tinere pe rețelele sociale. Addison a încercat să stea departe de acest scandal și să nu-l lase pa tatăl său să-i afecteze imaginea.

Se crede că Monty deține propria agenție de promovare a tinerelor vedete pe TikTok. Se pare că ideea i-a venit după succesul fiicei sale.

Fanii vedetei spun că tatăl ei încearcă să profite de pe urmele succesului pe care l-a strâns în ultimi ani. Addison a apărut pentru prima dată pe TiTok în anul 2019, iar de atunci continuă să impresioneze cu proiectele sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×