Reclamă

Addison Rae și-a expus silueta într-o ținută sport. Vedeta a făcut o drumeție în Calabasas

Addison Rae și-a expus silueta într-o ținută sport. Vedeta internațională a mers într-o drumeție în Calabasas. Actrița, în vârstă de 23 de ani, s-a bucurat de atenția pe care a primit-o de la paparazzi. Addison nu a părut deloc obosită. Aceasta a încercat să se bucure de experiența trăită.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 octombrie 2023, 13:01

Addison și-a etalat formele perfecte și abdomenul de invidiat. Chiar dacă nu are o siluetă la fel de suplă ca multe dintre colegele sale de scenă, Addison nu se sfiește să-și expună formele voluptoase. Aceasta a vorbit deseori în public despre importanța acceptării sinelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Addison Rae și-a expus silueta într-o ținută sport

Addison Rae a arătat extraordinar într-o ținută sport. Aceasta a ales să poarte o pereche de pantaloni scurți și o bustieră. Pantalonii miscului și bustiera i-au acoperit cu greu formele vedetei. Artista, în vârstă de 23 de ani, și-a petrecut timpul liber în compania unui grup de prieteni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Addison Rae într-o bustieră și o pereche de pantaloni scurți
Addison Rae s-a bucurat de timpul liber și a făcut o drumeție / Profimedia Images

Aceasta a preferat să se relaxeze și a mers într-o drumeție. Addison s-a ajutat de un prosop pentru a fi sigură că nu întâmpină probleme în timpul drumeției.

Reclamă

Bruneta de pe TikTok pare că aluat sportul tot mai în serios. În trecut, aceasta a fost criticată pentru formele sale voluptoase. De data aceasta Addison a fost mult mai atentă cu stilul de viață pe care l-a ales. Cu un număr de peste 37 de milioane de urmăritori, artista postează deseori pe contul său de instagram.

În imaginile distribuite apare de la evenimentele la care participă, dar și fotografii cu bruneta purtând costume de baie. Comunitatea pe care a reușit să o strângă în ultimii ani au ajutat-o pe Addison să evolueze mult mai ușor în cariera sa, scrie Poeple.

Addison a știut că nu trebuie să se mulțumească cu puțin. Pe lângă postările din mediul online. Aceasta și-a orientat atenția asupra carierei sale de actriță.

Reclamă

Ce proiecte desfășoară Addison Rae în această perioadă

Addison Rae nu-și dorește să stea pe loc. Cariera acesteia este tot mai înfloritoare. Vedeta a jucat deja în mai multe filme, iar recent s-a aflat faptul că va juca într-un film horror, Thanksgiving. Filmările au fost anunțate în luna Martie a anului acesta, relatează PageSix.

Addison a împărtășit această veste cu fanii ei prin intermediul postărilor de pe Instagram. În urmă cu mai bine de trei săptămâni a postat mai multe imagini în timp ce poza în costum de baie. Fanii se bucură să o vadă activă pe Addison.

Aceasta are colaborări cu branduri renumite, iar cariera ei este înfloritoare. Artista, în vârstă de 23 de ani. Urmează să apară și în cadrul mai multor show-uri de televiziune. Vedeta le-a mulțumit fanilor săi pentru susținerea pe care i-au oferit-o de-a lungul timpului.

Următorul domeniu în care își dorește să activeze este cel muzical. Addison a anunța faptul că le pregătește fanilor săi o surpriză muzicală.

Aceasta este dornică să lanseze câteva melodii. Iubitul vedetei îi împărtășește și el această pasiune. Addison vrea ca muica ei să ajungă la cât mai multe persoane din mediul online. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×