Reclamă

Al Pacino face orice pentru ca Noor Alfallah să fie fericită. Actorul e mai mare cu 54 de ani decât ea, dar vrea să-i ofere totul

Al Pacino face orice pentru ca Noor Alfallah să fie fericită. Actorul e mai mare cu 54 de ani decât ea, dar vrea să-i ofere totul. Recent a avut loc petrecerea de aniversare al tinerei care i-a dăruit un copil, iar actorul a fost sufletul petrecerii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 septembrie 2024, 7:49

Al Pacino și-a ajutat iubita să-și stingă lumânările de pe un tort de aniversare cu trei etaje. Aceste imagini au putut fi văzute de fani prin intermediul unui videoclip care s-a viralizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Pacino face orice pentru ca Noor Alfallah să fie fericită

Actorul a fost numai un zâmbet în timp ce și-a sărbătorit partenera mult mai tânără în clipul postat pe Instagram de sora lui Noor, Sophia Alfallah.

Caruselul postării a inclus, de asemenea, instantanee de la ziua de naștere, la care au participat Remi, sora lui Noor și Sophia, Julia Fox și fiica lui Demi Moore, Scout LaRue Willis.

Deși Sophia tocmai a postat imagini de la petrerecerea surorii ei săptămâna aceasta, Noor a împlinit 30 de ani în decembrie 2023.

https://www.instagram.com/p/DAWyeujSGCc/?img_index=10
Reclamă

Cu toate acestea, Noor aparent preferă să sărbătorească în avans. Anul trecut, ea a postat o poză în noiembrie cu un tort similar cu cel de la ziua de naștere și l-a descris cu următorul mesaj: „Aproape 30…”

Despre Al Pacino și Noor au apărut primele zvonuri că formează un cuplu în pandemia de coronavirus și au devenit părinți în iunie 2023. În septembrie 2023, Noor a cerut custodia fizică completă a fiului lor, Roman, dar a spus că este dispusă să-i acorde „vizită rezonabilă” actorului.

Ei au ajuns la un acord de custodie în octombrie 2023.

Reclamă

Documentele obținute ulterior de Page Six au confirmat că au fost de acord cu custodia legală comună, în timp ce lui Noor i s-a acordat custodia fizică principală.

Ce sume este obligat Al Pacino să plătească pentru copilul cu Noor

Al Pacino a fost atunci obligat să plătească o sumă forfetară de 110.000 de dolari, plus peste 30.000 de dolari pe lună pentru întreținerea copilului. De asemenea, a fost de acord să plătească 13.000 de dolari pentru o bonă de noapte și să acopere orice facturi medicale care nu sunt incluse în asigurarea de sănătate.

De asemenea, i s-a impus să facă un depozit anual de 15.000 de dolari într-un fond de educație pentru Roman. În ciuda procedurilor de custodie, cei doi au rămas în relații bune. Au fost văzuți recent luând masa în Los Angeles.

La începutul acestui an, Noor a vorbit despre Roman într-un interviu cu Vogue Arabia. Ea l-a numit pe băiețel „cel mai mare dar de la Dumnezeu”. Noor a adăugat: „În fiecare zi mă uit la el și știu doar că sunt atât de binecuvântată”.

Roman este al patrulea copil al lui Pacino.

Actorul mai are o fiică în vârstă de 34 de ani, pe nume Julie Marie. Aceasta e din relația cu fosta sa parteneră Jan Tarrant. De asemenea, este tatăl gemenilor Anton și Olivia, în vârstă de 23 de ani. Pe aceștia îi împarte cu Beverly D’Angelo.

Cu toate acestea, Al Pacino nu a fost niciodată căsătorit. Între timp, Noor a spus anterior pentru TMZ că „nu este genul care se căsătorește”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de alivancă moldovenească
Rețete
Alivancă moldovenească. Rețetă de prăjitură cu mălai
Rețeta de alivancă moldovenească este rețeta unui desert tradițional românesc, cu rădăcini adânci în zona Moldovei. Prăjitura este foarte populară și apreciată pentru simplitatea și gustul său autentic. Este un fel de prăjitură cu...
2
O femeie care poartă o rochie albă și una neagră pentru a ilustra zodiile care își schimbă viața drastic pe 30 septmebrie 2024
Horoscop
3 zodii își schimbă viața radical începând cu 30 septembrie 2024. Ce surpriză le rezervă astrele
Astrologii dezvăluie care sunt cele 3 zodii care își schimbă viața radical începând cu 30 septembrie 2024. Acești nativi vor avea parte de multe surprize pe parcursul zilelor ce urmează. Destinul lor este pe...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2024. Zodiile vor avea parte de surprize pe plan personal
Viața amoroasă a nativilor Rac este pusă la grea încercare. Citește horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2024 și vezi ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie. Schimbări semnificatve au loc pe plan personal, iar...
4
Merdenele cu brânză în coș împletit
Rețete
Merdenele. Rețetă tradițională de plăcinte cu brânză
Merdenele este denumirea unor plăcinte tradiționale balcanice, foarte populare în România și Bulgaria, dar și în alte țări din sud-estul Europei. Ele sunt preparate dintr-un aluat foietaj subțire, umplut în mod tradițional cu brânză...
5
Brenda și Macaulay Culkin, alături de unul dintre copiii lor, la mașină
Divertisment
Imagine rară cu fiul adorabil al lui Macaulay Culkin. Actorul și soția sa, Brenda Song, au fost fotografiați la plimbare în Los Angeles
Imagine rară cu fiul adorabil al lui Macaulay Culkin. Actorul și soția sa, Brenda Song, au fost fotografiați la plimbare în Los Angeles. Actorul în vârstă de 44 de ani și actrița în vârstă...
PARTENERI
×