Reclamă

Alana Thompson a devenit o adolescentă cu personalitate. Cum arată vedeta la 16 ani

Vedeta internațională, Alana Thompson, a devenit o adolescentă adevărată cu o personalitate remarcabilă. Tânăra în vârstă de 16 ani reușește să demonstreze oamenilor cât de importantă este încrederea în propria persoană. Alana a oferit recent un interviu pentru celebra publicație Teen Vogue unde a povestit mai multe despre perioada adolescenței, dar și despre problemele cu care aceasta se confruntă uneori.

Publicat: 29 august 2021, 7:09

Să fii o adolescentă nu este cu siguranță ușor. Mai ales atunci când ai crescut sub lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Alana Thompson a învățat de-a lungul timpului cum să se confrunte cu dificultățile care îi apar în cale. Aceasta și-a deschis sufletul într-un interviu sincer și le-a oferit urmăritorilor săi mai multe sfaturi pe care și ea ar fi vrut să le primească la momentul potrivit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alana Thompson a devenit o adolescenta cu personalitate

Alana Thompson a crescut și a devenit o adolescentă cu o personalitate remarcabilă. Micuța numită cândva Honey Boo Boo, încearcă să scape de acest nume de alin și să fie privită cu seriozitate de către oamenii din jurul său. Alana muncește zilnic după școală, își dorește să-și cumpere propria mașină și să lucreze ca asistentă medicală la secția de neonatologie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Atunci când nu muncește pentru visul său, adolescenta se relaxează alături de sora sa. Alana muncește în lumea televiziunii de la o vârstă foarte fragedă. Alana a apărut pentru prima dată pe marile ecrane în anul 2012, atunci când a participat la show-ul televizat de frumusețe.

Reclamă

La finalul aceluiași an, Alana și întreaga sa familie au devenit centrul atenției după ce au apărut în propriul show televizat intitulat Here Comes Honey Boo Boo. Un show care a reușit să atragă atenția multor telespectatori pentru o bună bucată de timp.

De atunci, Alana Thompson a crescut și a devenit o adolescentă cu o personalitate proprie. Întreaga celebritate a familiei s-a bazat în mare parte pe aparițiile micuței Alana. Un show care i-a făcut pe mulți să uite că numele real al adolescentei este Alana, nu Honey Boo Boo, așa cum obișnuia să fie numită în trecut.

Cum a evoluat Alana pe parcursul anilor

Reclamă

Copilăria este o perioadă importantă pentru orice viitor adult. Alana Thompson a devenit o adolescentă cu o personalitate remarcabilă care încearcă să se desprindă de imaginea pe care televiziunea i-a oferit-o în trecut.

Alana muncește din greu pentru ceea ce-și dorește și încearcă să nu se abată de la principiile sale. Adolescenta este cu siguranță o perioadă dificilă. Tânăra a declarat că nu are foarte mulți prieteni, deoarece nu-și poate pune încrederea în nimeni.

Celebritatea a venit pentru Alana cu un preț când vine vorba de relațiile cu cei din jur. Singurii oameni în care adolescenta spune că se poate baza, sunt cei din familia sa. Însă trecând peste aceste probleme, Alana este o adolescentă foarte puternică.

Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Vreau să am banii mei și să muncesc pentru asta. O să încerc mereu să ofer tot ceea ce am mai bun.

– Alana Thompson

Deși nu mai este un copil, Alana este de părere că oamenii o văd în continuare ca pe micuța Honey Boo Boo. De altfel, Alana este de părere că s-a maturizat, iar persoana sa din trecut ete complet diferită de persoana sa din prezent.În plus, show-ul de televiziune care aducea în lumină viața familie sale a fost închis în anul 2014. Patru ani mai târziu, Alana a început să apară frecvent în diferite show-uri de televiziune.

Ce s-a întâmplat cu familia adolescentei

În timp ce Alana încă este o personalitate a show-urilor de televiziune, familia sa a ieșit treptat din lumina reflectoarelor. În anul 2019, mama adolescentei a fost arestată după ce polițiștii au aflat că se află în posesia substanțelor interzise.

În același an, Lauryn Shannon, sora adolescentei a devenit tutorele legal al acesteia. Însă oamenii au pierdut de multe ori din vedere problemele prin care tânăra a trecut. Acum, Alana Thompson a devenit o adolescentă cu o personalitate impresionantă care reușește să țină tot timpul capul sus.

Ce trebuie înțeles este faptul că micuța de atunci obișnuia să fie tot timpul alături de familia sa. Atunci când mama sa a fost arestată, mare parte a familie s-a destrămat. Implicarea surorii sale în viața sa a fost ceea ce au ajutat-o pe Alana să treacă peste acele momente dificile.

Există persoane care nu înțeleg cât de mulți oameni sunt afectați de consumul de substanțe interzise sau de alcool. Este foarte, foarte dificil. Este ceva ce nu doresc nimănui să trăiască.

– Alana Thompson

În ciuda problemelor pe care le-a trăit, Alana încearcă să reia relația cu mama sa. De altfel, adolescenta este mândră de felul în care a reușit să treacă peste acea situație.

Nu doar mama Alanei s-a confruntat cu probleme din cauza substanțelor interzise. Demi Lovato este una din vedetele care și-a deschis sufletul și a povestit despre consumul substanțelor interzise. Alana Thompson încearcă și ea să tragă un semnal de alarmă. Tânăra își dorește să aibă un impact real asupra lumii în care trăiește. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×