Alana Thompson a devenit o adolescentă cu personalitate. Cum arată vedeta la 16 ani

Vedeta internațională, Alana Thompson, a devenit o adolescentă adevărată cu o personalitate remarcabilă. Tânăra în vârstă de 16 ani reușește să demonstreze oamenilor cât de importantă este încrederea în propria persoană. Alana a oferit recent un interviu pentru celebra publicație Teen Vogue unde a povestit mai multe despre perioada adolescenței, dar și despre problemele cu care aceasta se confruntă uneori.

Publicat: 29 august 2021, 7:09

Să fii o adolescentă nu este cu siguranță ușor. Mai ales atunci când ai crescut sub lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Alana Thompson a învățat de-a lungul timpului cum să se confrunte cu dificultățile care îi apar în cale. Aceasta și-a deschis sufletul într-un interviu sincer și le-a oferit urmăritorilor săi mai multe sfaturi pe care și ea ar fi vrut să le primească la momentul potrivit.

Alana Thompson a devenit o adolescenta cu personalitate

Alana Thompson a crescut și a devenit o adolescentă cu o personalitate remarcabilă. Micuța numită cândva Honey Boo Boo, încearcă să scape de acest nume de alin și să fie privită cu seriozitate de către oamenii din jurul său. Alana muncește zilnic după școală, își dorește să-și cumpere propria mașină și să lucreze ca asistentă medicală la secția de neonatologie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Atunci când nu muncește pentru visul său, adolescenta se relaxează alături de sora sa. Alana muncește în lumea televiziunii de la o vârstă foarte fragedă. Alana a apărut pentru prima dată pe marile ecrane în anul 2012, atunci când a participat la show-ul televizat de frumusețe.

La finalul aceluiași an, Alana și întreaga sa familie au devenit centrul atenției după ce au apărut în propriul show televizat intitulat Here Comes Honey Boo Boo. Un show care a reușit să atragă atenția multor telespectatori pentru o bună bucată de timp.

De atunci, Alana Thompson a crescut și a devenit o adolescentă cu o personalitate proprie. Întreaga celebritate a familiei s-a bazat în mare parte pe aparițiile micuței Alana. Un show care i-a făcut pe mulți să uite că numele real al adolescentei este Alana, nu Honey Boo Boo, așa cum obișnuia să fie numită în trecut.

Cum a evoluat Alana pe parcursul anilor

Copilăria este o perioadă importantă pentru orice viitor adult. Alana Thompson a devenit o adolescentă cu o personalitate remarcabilă care încearcă să se desprindă de imaginea pe care televiziunea i-a oferit-o în trecut.

Alana muncește din greu pentru ceea ce-și dorește și încearcă să nu se abată de la principiile sale. Adolescenta este cu siguranță o perioadă dificilă. Tânăra a declarat că nu are foarte mulți prieteni, deoarece nu-și poate pune încrederea în nimeni.

Celebritatea a venit pentru Alana cu un preț când vine vorba de relațiile cu cei din jur. Singurii oameni în care adolescenta spune că se poate baza, sunt cei din familia sa. Însă trecând peste aceste probleme, Alana este o adolescentă foarte puternică.

Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Vreau să am banii mei și să muncesc pentru asta. O să încerc mereu să ofer tot ceea ce am mai bun.

– Alana Thompson

Deși nu mai este un copil, Alana este de părere că oamenii o văd în continuare ca pe micuța Honey Boo Boo. De altfel, Alana este de părere că s-a maturizat, iar persoana sa din trecut ete complet diferită de persoana sa din prezent.În plus, show-ul de televiziune care aducea în lumină viața familie sale a fost închis în anul 2014. Patru ani mai târziu, Alana a început să apară frecvent în diferite show-uri de televiziune.

Ce s-a întâmplat cu familia adolescentei

În timp ce Alana încă este o personalitate a show-urilor de televiziune, familia sa a ieșit treptat din lumina reflectoarelor. În anul 2019, mama adolescentei a fost arestată după ce polițiștii au aflat că se află în posesia substanțelor interzise.

În același an, Lauryn Shannon, sora adolescentei a devenit tutorele legal al acesteia. Însă oamenii au pierdut de multe ori din vedere problemele prin care tânăra a trecut. Acum, Alana Thompson a devenit o adolescentă cu o personalitate impresionantă care reușește să țină tot timpul capul sus.

Ce trebuie înțeles este faptul că micuța de atunci obișnuia să fie tot timpul alături de familia sa. Atunci când mama sa a fost arestată, mare parte a familie s-a destrămat. Implicarea surorii sale în viața sa a fost ceea ce au ajutat-o pe Alana să treacă peste acele momente dificile.

Există persoane care nu înțeleg cât de mulți oameni sunt afectați de consumul de substanțe interzise sau de alcool. Este foarte, foarte dificil. Este ceva ce nu doresc nimănui să trăiască.

– Alana Thompson

În ciuda problemelor pe care le-a trăit, Alana încearcă să reia relația cu mama sa. De altfel, adolescenta este mândră de felul în care a reușit să treacă peste acea situație.

Nu doar mama Alanei s-a confruntat cu probleme din cauza substanțelor interzise. Demi Lovato este una din vedetele care și-a deschis sufletul și a povestit despre consumul substanțelor interzise. Alana Thompson încearcă și ea să tragă un semnal de alarmă. Tânăra își dorește să aibă un impact real asupra lumii în care trăiește. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×