Reclamă

Alec Baldwin a reluat filmările pentru „Rust”. Actorul a scăpat de acuzațiile de ucidere a directorului de imagine Halyna Hutchins

Alec Baldwin a reluat filmările pentru „Rust”. Actorul s-a întors pe platourile de filmare ale producției care a fost oprită de mai multe ori până acum. Prima dată, producția s-a oprit după ce actorii s-au infectat cu Covid-19. Mai apoi din cauza morții directoarului de imagine, Halyna Hutchins.

Publicat: 24 aprilie 2023, 12:52

Actorul a fost fotografiat ținând o armă invers, în timp ce filmările au fost reluate pentru filmul occidental din Montana. Totul a revenit la normal pe platoul de filmare la doar o zi după ce acuzațiile de omor involuntar legate de decesul Halynei Hutchins au fost înlăturate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alec Baldwin a reluat filmările pentru „Rust”

Baldwin, în vârstă de 65 de ani, a fost fotografiat purtând o haină maro, cămașă gri, pantaloni și cizme de cowboy, în timp ce ținea o pușcă cu țeavă. Costumul lui includea și o pălărie de cowboy și o eșarfă la gât.

Nu este însă clar dacă vedeta filma o scenă sau doar ținea arma în acest fel ca măsură de precauție, în momentul în care au fost făcute fotografiile.

Filmările „Rust” s-au mutat la Yellowstone Film Ranch din Paradise Valley, Montana, New Mexico. Acolo, Hutchins, fostul director de imagine al filmului, a murit tragic pe 21 octombrie 2021. Producția s-a oprit inițial după ce pistolul de recuzită al actorului a tras un glonț real,. Acesta a ucis-o pe tânăra de 42 de ani și l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Alec Baldwin, cu mâncare în mână, pe platourile de filmare ale producției Rust
Alec Baldwin a reluat filmările pentru „Rust” / Profimedia Images

Se crede că Souza, în vârstă de 49 de ani, este printre puținii membri care au rămas în producție.

Biroul procurorului districtual Santa Fe a anunțat recent că renunță la acuzațiile împotriva lui Baldwin „fără a aduce atingere”.

Reclamă

Alex Baldwin a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse

Alec Baldwin a negat vehement că a apăsat vreodată pe trăgaciul armei și a pledat nevinovat în februarie. Cu toate acestea, acuzațiile care au fost aduse împotriva lui Hannah Gutierrez-Reed, inculpată alături de Baldwin, și armurierului de pe platoul de filmare în momentul împușcăturii, nu au fost încă înlăturate.

De la început, din momentul în care s-a întâmplat asta, toată lumea s-a aprins. Pe lângă toată angoasa și suferință există două victime și nimeni altcineva nu este o victimă, ca să spunem așa. Anumiți oameni nu sunt la fel de interesați să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Aveți un anumit grup de oameni, justițiabili și orice, din orice parte, care au o atitudine de genul oamenii care sunt neglijenți nu au bani. Cei care au bani nu sunt neglijenți.

– Alec Baldwin

Drept urmare, implicarea actorului în moartea lui Hutchins ar putea fi încă reinvestigată.

„Suntem mulțumiți de decizia de a respinge cazul împotriva lui Alec Baldwin. Încurajăm o anchetă adecvată a faptelor și circumstanțelor acestui tragic accident”, au declarat avocații săi, Nikas și Alex Spiro, într-o declarație pentru The Post săptămâna trecută.

Baldwin risca inițial până la cinci ani de închisoare. Ulterior pedeapsa cerută pentru el a fost redusă la 18 luni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×