Reclamă

Alec și Hilaria Baldwin au devenit din nou părinți. Cuplul are acum șapte copii cu vârsta sub 10 ani

Alec și Hilaria Baldwin au devenit din nou părinți. Soția actorului a adus un alt „Baldwinito” pe lume, cuplul anunțând nașterea celui de-al șaptelea copil.

Publicat: 26 septembrie 2022, 11:24

Fiica Ilaria Catalina Irena Baldwin s-a nascut joi, a distribuit Hilaria pe Instagram în weekend. "Ea este aici! Suntem atât de încântați să vă prezentăm micul nostru vis devenit realitate", a scris ea în descrierea pozei.

Alec și Hilaria Baldwin au devenit din nou părinți

În videoclipul emoționant, Hilaria este văzută într-un pat de spital, legănând-o pe fiica ei, care scoate un strigăt, în timp ce Alec arată cu mândrie amprenta nou-născutului pe antebrațul său. Frații și surorile mai mari ale Ilariei se înghesuie în jurul ei într-un alt moment de iubire în familie.

„Amândouă suntem fericite și sănătoși”, a scris ea. „Frații ei își petrec ziua creând pentru primirea de acasă. Multă dragoste pentru voi toți. Suntem atât de fericiți să sărbătorim această veste minunată alături de voi”.

Cuplul are acum șapte copii sub 10 ani: Carmen, 8; Rafael, 7; Leonardo, 5; Romeo, 4; Eduardo, 1; și copilul lor cel mic, Lucia în vârstă de 1 an, care s-a născut în martie 2021 prin intermediul unei mame surogat.

Reclamă

Actorul mai are o fiică în vârstă de 26 de ani, Ireland Baldwin, cu fosta soție, Kim Basinger.

„Cât de recunoscători ne simțim să primim cea mai nouă fiică a noastră în această lume”, a spus cuplul într-o declarație exclusivă pentru People. „La fel de magic și plin de dragoste ca orice altă persoană mică cu care am fost binecuvântați”.

Ei au adăugat: „Frații ei Baldwinito sunt atât de încântați și toți discută cu cine seamănă cel mai mult. Suntem foarte bucuroși să o prezentăm pe bebelușa Ilaria”.

Reclamă

Cum au ales numele și ce speculații există

Numele bebelușului pare a fi o răsturnare a numelui fostului instructor de yoga, precum și a descendenței ei matrilineale: mama ei se numește Kathryn (Catalina) și bunica ei se numește Irene (Irena).

În timp ce Ilaria este în mod tradițional un nume italian, cuplul a dat tuturor copiilor lor nume spaniole, în ciuda faptului că nu au nicio legătură cu țara. Baldwin a fost implicată într-o controversă în 2020 din cauza acuzațiilor că și-a însuşit elemente din moştenirea spaniolă, deoarece s-a născut și a crescut în Boston de către părinţi americani.

Numele bebelușului a provocat în mod natural o mulțime de reacții pe rețelele sociale. Baldwin a dezvăluit pentru prima dată vestea despre sarcină pe Instagram în martie.

„După multe suișuri și coborâșuri din ultimii câțiva ani, avem o surpriză uriașă: un alt Baldwinito va veni în această toamnă pe lume 💛”, a scris ea atunci.

„Eram destul de siguri că familia noastră era completă, dar suntem mai mult decât fericiți de această surpriză. Noul nostru copil este un punct luminos în viața noastră. O binecuvântare și un dar.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×