Reclamă

Alison Brie a purtat un costum de baie prea mic. Vedeta a fost pozată în timpul vacanței din Australia

Alison Brie a purtat un costum de baie prea mic. Vedeta a fost suprinsă de paparazzi în timpul vacanței sale din Australia. Actriția americană a decis să ia o pauză de la programul aglomerat și să se bucure de timpul liber în compania unei prietene apropiate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 decembrie 2023, 6:07

Alison Brie și-a etalat fizicul de invidiat într-un costum de baie minuscul. Diva a înotat în valurile agitate, iar mai apoi a încercat să obțină bronzul perfect. Brie nu a ținut cont de camerele de fotografiat ale celor prezenți. Aceasta a încercat să fie prietenoasă, dar în același timp să se bucure de vacanța sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alison Brie a purtat un costum de baie prea mic

În timp ce la noi temperaturile scad în termometre, vedetele de peste ocean aleg să meargă în vacanțe în locuri exotice. Alison a paradis agitația din Statele Unite ale Americii și a mers să se relaxeze pe una dintre plajele din Australia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alison Brie în timp ce își ține mâinile pe bust după ce iese din apă
Alison Brie s-a relaxat în timpul vacanței sale din Australia / Profimedia Images

Actrița americană a fost pozată în compania unei prietene apropiate. Ea și Essie Randles au stat la povești pe plajă. Essie a optat pentru un costum de baie negru. Costumul din două piese i-a pus în valoare formele voluptoase. Alison a preferat un costum de baie minuscul.

Reclamă

Costumul de baie a pus-o pe actriță într-o situație dificilă. Bustul generos al divei a fost la un pas de a ieși din sutienul minuscul. Alison a fost nevoită să-și acopere bustul cu mâinile pentru a nu avea parte de un accident nedorit.

Actrița și-a dat părul într-o parte și s-a îndreptat spre șezlongul de pe plajă. Aceasta s-a acoperit rapid cu un prosop și a încercat să se bucure în continuare de ziua sa de plajă.

Valurile agitate și soarele care a intrat în nori nu a oprit-o pe Alison din a avea parte de o zi relaxantă. Actrița din filmul Freelance are o agendă încărcată în perioada care urmează.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Alison Brie

Alison Brie este o actriță americană. Aceasta a devenit cu adevărat cunoscută după ce a interpretat-o pe Annie Edison în serialul Community. Serialul s-a desfășurat între anii 2009 și 2015. Brie a jucat-o și pe Trudy Campbell ăn Mad Men.

Ulterior aceasta a interpretat-o pe Turh Wilder în GLOW. Rolul i-a adus acesteia o nominalizare la Globurile de Aur în anul 2018. În anul 2009 a primit o nominalizare pentru „Cea mai bună actriță” tot la Globurile de Aur, scrie PageSix.

Unele dintre cele mai cunoscute filme în care Brie a jucat sunt Get Hard, Sleeping With Other People, The Rental și Freelance. Actrița, în vârstă de 40 de ani, a jucat în filmul Freelance alături de John Cena. Comedia i-a adus vedetei o mulțime de aprecieri de la fanii săi.

Alison este destul de activă și în mediul online. Pe pagina sa de Instagram postează deseori imagini din viața sa zilnică, dar și fotografii cu proiectele pe care le desfășoară. În ceea ce privește viața personală, Alison a început să se întâlnească cu Dave Franco în anul 2012.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2011, iar ulterior au devenit iubiți. În anul 2015 au decis să se logodească, iar nunta a avut loc în anul 2017. Într-un interviu din 2017, Alison declara faptul că nu își dorește să aibă copii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×