Reclamă

Alona Bushynska și Svetlana Kalanova au renunțat la o viață obișnuită pentru a-și apăra țara. Povestea tinerelor care luptă pentru Ucraina

Alona Bushynska și Svetlana Kalanova obișnuiau să fie două tinere cu vieți liniștite înainte ca țara lor să fie invadată de către trupele armatei rusești. Acum, cele două și-au unit forțele pentru a-și apăra patria și sunt dornice să-și împărtășească mesajul cu toți concetățenii lor. Cele două tinere au oferit câteva declarații pentru publicația SkyNews.

Publicat: 7 martie 2022, 13:12 / Actualizat: 9 martie 2022, 17:25

Războiul din Ucraina este, din păcate, în plină desfășurare. Lucrurile continuă să fie foarte agitate, iar oamenii încearcă să-și păstreze moralul ridicat. În timp ce o mulțime de persoane au ales să-și părăsească țara și să caute adăpost în locuri cu totul străine lor, alții au ales să lupte împotriva invadatorilor ruși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alona Bushynska și Svetlana Kalanova luptă pentru a-și apăra casa

Războiul este în plină desfășurare, dar tinerii din Ucraina demonstrează o lecție de curaj și patriotism. Mulți dintre ei au ales să-și apere țara cu orice preț. Aceasta este și povestea a două tinere care în urmă cu câteva luni duceau o viață liniștită. Realitatea le-a făcut pe Alona Bushynska și Svetlana Kalanova să-și arate voința de a-și apăra casa și de a-și recupera viețile de dinaintea conflictului dintre Rusia și Ucraina.

Oamenii din Kiev se adăpostesc cum pot. Armata rusească este întâmpinată nu doar de forțele militare ucrainene, ci și de civilii care au ales această cale pentru a-și exprima dezacordul față de războiul care se află în plină desfășurare. Civilii și soldații muncesc la unison pentru a-și păstra casa.

Alona Bushynska era make-up artistă în urmă cu câteva zile. Acum este fotografiată alături de soldați și alți civili. Tânăra este pregătită de luptă și deține un AK-47 pe care îl poartă peste umăr, gata să răspundă oricărui atac. Sunetul războiului nu o mai înspăimântă. Alarmele și sirenele sunt deja sunete care au intrat în rutina ei.

Reclamă

”M-am obișnuit cu toate aceste lucruri. Deja asta este o normalitate pentru mine. Nu îmi mai este teamă deloc.”

Prietena sa îi este mereu alături. Este înarmată și are întotdeauna garda ridicată. Atunci când nu ține paza, aceasta studiază în continuare pentru masterul pe care îl urmează. Între toate acestea se pregătește să lupte pentru viața și țara ei alături de alte femei care și-au asumat acest risc, dar totodată și această responsabilitate.

”Vreau să lupt pentru că îmi doresc țara, famila și tot ceea ce am mai de preț să fie la fel ca înainte.”

Reclamă

Viața lor și a multor femei din Ucraina s-a schimbat în mod radical în ultimele zile, însă rezistența lor este de-a dreptul admirabilă. Alături de forțele armate, civilii speră să sfârșească această bătălie cu bine. 

Ce mesaj a postat Olena Zelensky pentru ucraineni pe rețelele sociale

Alături de civilii și soldații ucraineni se află și Olena Zelensky. Prima Doamnă continuă să-și încurajeze poporul cu mesaje pe rețelele sociale. Aceasta încearcă să țină moralul ridicat și să lupte așa cum poate pentru țara sa. Președintele Volodymyr Zelensky a postat și el constant mesaje pe rețelele sociale. Acesta a refuzat să-și părăsească țara, în ciuda ajutorului care i s-a oferit pentru a fi evacuat.

Volodymyr a declarat că el și familia sa sunt țintele armatei rusești. Cu toate acestea, a preferat să rămână în țara sa și să lupte pentru ea. Olena și-a exprimat în repetate rânduri admirația pentru femeile care s-au înrolat în armată. Indiferent de ajutorul pe care îl oferă, femeile s-au dovedit un sprijin de nădejde în aceste vremuri tulburi. În urmă cu doar câteva zile Olena posta un mesaj emoționant pe conturile sale de socializare.

”Așa arată Ucraina. Iată un videoclip pe care să-l vadă lumea, suntem în război. Din cauza atacului președintelui Putin, ucrainienii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte. Ucraina este o țară pașnică. Suntem împotriva războiului și nu am atacat noi primii. Dar nu vom renunța.”

Olena Zelensky și-a arătat sprijinul față de soldați și de civili. Aceasta a scris în trecut că aduce un omagiu tuturor femeilor ”incredibile”. Aceasta le-a felicitat pe femeile care au ales să ajute la rezolvarea conflictului. Totodată, a ținut să le amintească tuturor că ”va fi victorie, un lucru extrem de important într-o situație atât de greu de îndurat de către toți cei implicați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×