Reclamă

Olena Zelensky a postat un nou mesaj emoționat pe Instagram: „Așa arată Ucraina acum”

Olena Zelensky a postat un nou mesaj emoționat pe Instagram. Este una dintre cele mai importante femei ale lumii în aceste momente. Prima Doamnă a Ucrainei este alături de poporul ei și încearcă să-i încurajeze pe oameni să lupte împotriva invaziei ruse.

Publicat: 2 martie 2022, 12:06 / Actualizat: 9 martie 2022, 17:25

Soția Președintelui Volodymyr Zelensky a publicat constant mesaje în mediul online de la începutul războiului. A declarat mereu că îi susține pe ucraineni și le mulțumește pentru curajul și devotamentul de care dau dovadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Volodymyr Zelensky a declarat că el, soția și copiii săi sunt țințele armatei ruse, aceștia au refuzat să-și părăsească țara în aceste momente de cumpănă. Mamă a doi copii, Olena, și-a exprimat admirația pentru femeile care s-au înrolat în armată. Acestea vindecă, salvează și îi hrănesc pe cei răniți, ori pe femei și pe copii.

Olena Zelensky a postat un nou mesaj emoționat

Cuvintele Olenei au avut imediat impact în întreaga lume. Olena Zelensky, soția președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, a folosit din nou rețelele de socializare pentru a-și exprima gândurile. Aceasta a mai scris în trecut pe Instagram că ea aduce un omagiu femeilor „incredibile” care sunt „fața” rezistenței ucrainene și a spus „va fi victorie”.

„Așa arată Ucraina acum. 💔 Iată un videoclip pe care să îl vadă lumea, suntem în război. Din cauza atacului lui Putin, ucrainenii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte. Să lupte cu inamicul de sub zidurile caselor lor. Ucraina este o țară pașnică. Suntem împotriva războiului și nu am atacat noi primii. Dar nu vom renunța. Lume întreagă, uite: luptăm pentru pace și în țările tale.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Cuvintele Primei Doamne a Ucrainei au un impact uriaș

Cuvintele Olenei au avut un impact covârșitor. Aceasta le laudă pe femeile care își adăpostesc copiii în fiecare zi și încearcă să nu le insufle panică. Acestea încearcă să îi distreze cu jocuri și desene animate pentru a le proteja mințile de război. Prima Doamnă nu a uitat nici de micuții născuți în adăposturi care sunt puternici și care sunt protejați în fața războiului, scrie news.sky.com.

Reclamă

Soția Președintelui Zelensky a publicat și imagini cu femei în diferite roluri. A lăudat femeile care fac voluntariat și pe cele care continuă să se asigure că „viața merge înainte și câștigă” făcându-și munca obișnuită în farmacii, magazine, transport și birouri.

„Înainte de război (cât de înfricoșător și încă neobișnuit este să spun asta), am scris odată că în Ucraina avem cu două milioane de femei mai mult decât bărbați”, a spus ea.

„Doar statistici. Dar acum capătă un sens aceste detalii. Pentru că înseamnă că rezistența noastră actuală are și o față feminină. Admirația mea și plecăciune în fața dumneavoastră, compatrioți incredibili!”

Doamna Zelensky a rămas alături de soțul ei la Kiev, după ce acesta a refuzat să părăsească țara: „Inamicul m-a marcat drept ținta numărul unu. Familia mea este ținta numărul doi”, a spus domnul Zelensky într-un mesaj video în urmă cu câteva zile.

Cum s-au cunoscut Volodymyr și Olena Zelensky

Volodymyr și Olena Zelensky s-au întâlnit atunci când Prima Doamnă a Ucrainei studia arhitectura la Universitatea de Stat. Zelensky era un tânăr entuziasmat și pasionat de benzi desenate la acea vreme. Doamna Zelensky a devenit scriitoare pentru trupa de comedie care l-a făcut celebru.

Acum lucrează ca scenarist pentru compania de producție ucraineană, Studio Kvartal 95. Ea și Volodymyr Zelensky s-au căsătorit în 2003, după opt ani împreună. Au o fiică, Aleksandra, care s-a născut în 2004 și un fiu, Kiril, născut în 2013.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, cei doi au publicat un videoclip de Ziua Îndrăgostiților în care s-au sărutat în fața camerei. În imagini doamna Zelensky ținea în mână un buchet de flori. Mesajul pus la descrierea imaginilora fost unul care a contat: „Să ne iubim unii pe alții și să iubim Ucraina”.

Deși a apărut pe coperta Vogue Ucraina la numai câteva luni după ce soțul ei a fost ales Președinte, aceasta a spus că preferă să rămână în umbra lui. S-a folosit mult de poziția ei pentru a lupta pentru egalitatea de gen și pentru a dezvolta programe legate de alimentația copiilor.

Doamna Zelensky a spus că în prima zi de primăvară „soarele poate fi deja văzut prin fumul bombardamentelor. Va fi primăvară, va fi victoria, va fi Ucraina!”.

Ea le-a spus recent ucrainenilor că sunt „incredibili” în timp ce a publicat o poză cu steagul ucrainean.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×