Reclamă

Andie MacDowell a impresionat într-o rochie verde. Actrița de 64 de ani nu se teme să-și arate vârsta

Andie MacDowell este una din cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. În vârstă de 64 de ani, aceasta continuă să atragă privirile tuturor ori de câte ori pășește pe covorul roșu. De data aceasta, Andie MacDowell a impresionat publicul prezent într-o rochie verde. Vedeta internațională s-a lăsat admirată și fotografiată din toate unghiurile și nu s-a temut să-și dezvăluie vârsta reală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 mai 2022, 11:27 / Actualizat: 1 iunie 2022, 13:19

Multe femei se confruntă cu anumite complexe de imagine pe măsură ce înaintează în vârstă. Însă acesta nu este cazul actriței Andie MacDowell. Vedeta știe cum să-și pună în valoare frumusețea naturală și nu se sfiește să îmbrățișeze vârsta pe care o are. De-a lungul timpului, Andi a încercat să le ofere sfaturi femeilor care nu reușesc să accepte cu ușurință procesul de îmbătrânire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andie MacDowell a impresionat într-o rochie verde

Andie MacDowell, considerată de mulți muza L’Oreal, a avut două apariții impresionate pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes. În primă instanță aceasta și-a făcut apariția într-o rochie crem și a dansat pe covorul roșu cu Helen Mirren.

Vezi mai multe imagini cu actrița Andie MacDowell în Galeria Foto!

Andie MacDowell a impresionat publicul într-o rochie verde la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Andie MacDowell, considerată de mulți muza L’Oreal, a avut două apariții impresionate pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes / Profimedia Images

Cele două actrițe de renume au demonstrat că vârsta este doar un număr atunci când vine vorba de asumarea frumuseții proprii. Cu ocazia ultimei zile a Festivalului de Film de la Cannes, Andie a ales să-și facă din nou apariția, dar de această dată într-o ținută complet diferită.

Reclamă

Festivalul de Film de la Cannes 2022 s-a desfășurat în perioada 17 mai – 28 mai. Vedete din întreaga lume s-au întrecut în ținute elegante și creative. Andie nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Actrița în vârstă de 64 de ani a optat pentru o rochie verde din satin.

Rochia fără mâneci i-a lăsat pe admiratori să observe brațele tonifiate ale vedetei. La întreaga ținut Andie a ales să asorteze o pereche de sandale negre cu toc. Imaginea sa a fost completată de un machiaj superb cu pietre verzi aplicate în zona ochilor.

Coafura a fost una simplă, dar de efect. Andie MacDowell a ales să-și lase părul alb desfăcut pe spate. Semnele trecerii timpului au putut fi observate în culoarea naturală a părului său. Se pare că actrița nu se sfiește o clipă să arate celor din jur că se bucură de tot procesul de îmbătrânire. Anul trecut, actrița a avut o altă apariție impecabilă la Festivalul de Film de la Cannes unde a purtat o ținută argintie.

Reclamă

Ce spune Andie MacDowell despre procesul de îmbătrânire

Andie MacDowell a impresionat într-o rochie verde la Festivalul de Film de la Cannes 2022 datorită atitudinii pe care a afișat-o. Actrița poartă cu mândrie fiecare ținută pe care o alege și nu se teme să arate acest lucru.

În trecut, Andi a vorbit despre acceptarea de sine în timpul procesului de îmbătrânire. Vedeta și-a exprimat opinia cu privire la standardele de frumusețe care se țes în societatea actuală. Mai mult, Andie și-a deschis sufletul despre călătoria sa de a accepta faptul că părul devine grizonat din cauza semnelor de trecere ale timpului.

”Am vrut să-mi păstrez culoarea naturală a părului, dar această decizie am luat-o după mulți ani de gândire. Când a început pandemia de COVID-19 am început să-mi văd rădăcinile cum cresc și m-am gândit că această imagine mi se potrivește. Cred că multe femei s-au săturat de această idee că nu poți fi în vârstă și frumoasă”.

Fanii din întreaga lume o admiră pe vedetă pentru curajul și deschiderea sa față de public. Deși recunoaște că se luptă în continuare cu stări de anxietate, Andie face tot posibilul pentru a se accepta așa cum este. Într-un alt interviu din trecut vedeta declara că:

”Procesul de îmbătrânire este ceva ce alegi să accepți, sau nu. Este o alegere. Iubesc oamenii care sunt confortabili cu ei înșiși chiar dacă înaintează în vârstă. Cred că este un mesaj important pe care îl putem trimite în jurul nostru”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×