Reclamă

Angelina Jolie a fost nevoită să ofere un autograf pe un poster cu ea și Brad Pitt. Cum a reacționat actrița la vederea imaginii cu fostul soț

Angelina Jolie a fost nevoită să ofere un autograf pe un poster cu ea și Brad Pitt. Vedeta a avut o reacție neașteptată la vederea imaginii cu fostul său soț. Momentul a ajuns să fie viral în mediul online, iar mulți au felicitat-o pentru felul în care a gestionat situația jenantă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 octombrie 2024, 12:34

Chiar dacă Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în urmă cu ani de zile, fanii celor doi încă iubesc filmul „Mr. & Mrs. Smith”. Unul dintre admiratorii divei a adus un poster al filmului pentru a fi semnat de aceasta. Fanii nu au ratat momentul amuzant și l-au imortalizat în câteva fotografii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a fost nevoită să ofere un autograf pe un poster cu ea și Brad Pitt

Actrța, în vârstă de 49 de ani, a fost surprinsă în timp ce oferea un autograf pe un poster al filmului de acțiune Mr. & Mrs. Smith.

Pelicula a fost lansată în 2005 și i-a avut ca protagoniști pe Brad Pitt și Angelina Jolie. Jolie și Pitt, în vârstă de 60 de ani, au jucat rolul unui cuplul ăsătorit care au fost și asasini în filmul de succes.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie semnând un poster cu ea și Brad Pitt
Angelina a fost surprinsă să revadă afișul producției / Getty Images
Reclamă

Producția a fost lansată în același an în care actorul și-a finalizat divorțul de Jennifer Aniston. Angelina a fost surprinsă să revadă afișul producției când a participat la Festivalul de Film de la New York.

Jolie a rămas fără cuvinte atunci când i-a fost întins un poster cu filmul ce are o vechime de aproape două decenii.

Imaginile o arată pe divă în timp ce ține posterul și își oferă autograful în partea în care se află imagine cu ea.

Reclamă

Vedeta a evitat complet să se uite la imaginea fostului soț. După ce și-a oferit autograful, Jolie a încercat să-și continue liniștită seara.

Jolie a avut o apariție elegantă într-o haină neagră, cu tocuri nude, ochelari de soare și o rochie crem din satin. Vedeta din filmul Maria a optat pentru un look simplu, dar elegant.  

Angelina Jolie și Brad Pitt își continuă bătălia pentru custodia copiilor

Angelina Jolie și Brad Pitt au depus actele de divorț în anul 2016. Ei au fost declarați legal singuri în anul 2019, scrie PageSix.

Cei doi au fost implicați în mai multe bătălii legale de-a lungul timpului. De altfel, Jolie a intentat recent respingerea procesului ei împotriva FBI pentru un presupus accident de abuz fizic într-un avion privat în 2016.

Deși nu i-au fost aduse acuzații împotriva lui Pitt la acea vreme, Angelina a cerut să pună capăt căsătoriei lor câteva zile mai târziu.

Foștii soți au împreună șase copii. Jolie și Pitt au adoptat trei copii, iar ceilalți trei sunt copiii lor biologici. Copiii au rămas cu Angelina Jolie și s-au îndepărtat treptat de tatăl lor.

Unii dintre copiii au decis să renunțe la numele de familie al tatălui lor. Brad Pitt a declarat de mai multe ori că este dezamăgit de decizia adolescenților, a citat DailyMail.

În toată această perioadă tulbure i-a fost alături Ines de Ramon, actuala parteneră a acotrului. Brad Pitt și Angelina Jolie nu au încheiat încă bătălia legală privind custodia celor șase copiii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care poartă o rochie roz și se bucură de confetii
Horoscop
Trei zodii au parte de succes pe 1 octombrie 2024. Cine sunt nativii care se bucură de reușite
Trei zodii au parte de succes pe 1 octombrie 2024. Acești nativi se bucură de reușite pe toate planurile. Este o perioadă de bun augur pentru acești nativi și reușesc să ajungă mai departe...
2
Două porții de alivancă moldovenească
Rețete
Alivancă moldovenească. Rețetă de prăjitură cu mălai
Rețeta de alivancă moldovenească este rețeta unui desert tradițional românesc, cu rădăcini adânci în zona Moldovei. Prăjitura este foarte populară și apreciată pentru simplitatea și gustul său autentic. Este un fel de prăjitură cu...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Două evenimente astrale aduc schimbări și noi începuturi pentru nativii din zodiac. Este vorba este Luna Nouă și Eclipsa de Lună care vor fi nelipsite. Citește horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024...
4
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
5
Brenda și Macaulay Culkin, alături de unul dintre copiii lor, la mașină
Divertisment
Imagine rară cu fiul adorabil al lui Macaulay Culkin. Actorul și soția sa, Brenda Song, au fost fotografiați la plimbare în Los Angeles
Imagine rară cu fiul adorabil al lui Macaulay Culkin. Actorul și soția sa, Brenda Song, au fost fotografiați la plimbare în Los Angeles. Actorul în vârstă de 44 de ani și actrița în vârstă...
PARTENERI
×