Reclamă

Antigoni Buxton a îmbrăcat un costum de baie roșu. Tânăra se bucură de o vacanță alături de familie în Mykonos

Antigoni Buxton a îmbrăcat un costum de baie roșu. Tânăra care a devenit celebră după participarea la Love Island și-a arătat silueta de invidiat. Aceasta s-a bucurat de soare pe un iaht generos din Mykonos, Grecia.

Publicat: 27 august 2022, 8:10

Cântăreața în vârstă de 26 de ani și-a afișat abdomenul tonifiat într-un bikini roșu aprins. Și-a protejat ochii în spatele unei perechi de ochelari de soare cu rame albe. I s-a alăturat tatăl ei, în vârstă de 57 de ani, Paul, care și-a arătat mușchii în timp ce a rămas fără cămașă, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antigoni Buxton a îmbrăcat un costum de baie roșu

Antigoni purtat șuvițele blonde în bucle naturale, voluminoase în timp ce purta un machiaj discret. Ei i s-a alăturat și sora sa, Sophia și mama ei, celebrul bucătar chef Tonia. Familia stătea pe marginea unei ambarcațiuni de lux.

Vedeta de reality a fost văzută apoi scufundându-se în ocean pentru a se răcori după ce a făcut plajă alături de familia ei. Fanii Insulei Iubirii au rămas uluiți în timp ce au descoperit fotografii cu „tatăl zgomotos al lui Antigoni”, Paul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Antigoni Buxton și-a expus silueta într-un costum de baie din două piese
Antigoni este o cântăreață din nordul Londrei / Profimedia Images
Reclamă

După ce Antigonia a fost anunțată în emisiune, s-a aflat că mama ei era bucătarul celebru Tonia, cunoscută pentru aparițiile ei la Sunday Brunch. Sora ei Sophia este un influencer și un model profesionist care a semnat cu Agenția Nevs. Aceasta are 21,6 mii de urmăritori pe Instagram.

Cu toate acestea, fanii au rămas surprinși după ce au descoperit imagini cu tatăl ei, Paul, în vârstă de 57 de ani, alături de care se antrenează frecvent. O fotografie distribuită pe Instagram-ul lui Paul i-a arătat pe el și pe fiica lui în timp ce făceau exerciții împreună în sala de sport.

O altă fotografie îi înfățișa pe tatăl și pe fiica bucurându-se de soare, cu Paul pozând fără cămașă în pantaloni scurți bej. Antigoni și-a etalat silueta incredibilă într-un costum de baie din două piese, verde.

Reclamă

După ce au descoperit fotografiile lui Paul, fanii Insulei Iubirii au rămas surprinși să afle că acesta are 57 de ani.

Un fan a scris: „La naiba. Mama și tatăl lui Antigoni pot participa drept concurenți la Insula Iubirii. Au primit Body ody ody like. Familia Bombshell-urilor! #Insula Iubirii”. O altă tânără care a impresionat recent în costum de baie este Joy Corrigan.

Cine e de fapt Antigoni Buxton

Antigoni este o cântăreață din nordul Londrei. Tânăra de 26 de ani, care are și rădăcini cipriote, a semnat cu Island Records când avea 20 de ani. De atunci, ea a plecat pentru a-și înființa propriul label independent, Sirena Records.

Muzica ei a fost descrisă ca un amestec de „hip hop cu ritmuri din Marea Britanie și elemente grecești/Orientului Mijlociu”.

Antigoni are peste 30 de mii de urmăritori pe Instagram, unde
postează o mulțime de poze în bikini și fotografii cu familia ei. Celebra mamă a lui Antigoni este bucătarul chef Tonia Buxton.

Buxton locuiește în nordul Londrei, împreună cu soțul ei, Paul, și cei patru copii ai lor. Căsnicia lor durează din 1996. Ea este gazda serialelor Discovery Channel Travel & Living My Greek Kitchen și My Cypriot Kitchen.

În 2016, Buxton și-a lansat cartea de gătit The Real Greek. Mama a patru copii are de asemenea apariții regulate ca invitat la emisiunea The Independent Republic of Mike Graham la Talk Radio.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×