Reclamă

Arabella Chi s-a pozat în costum de baie. Modelul s-a distrat în timpul vacanței din Ibiza

Multe vedete internaționale și-a petrecut vacanța de vară departe de ochii curioșilor. Arabella Chi și-a dorit atenția celorlalți și s-a pozat în costum de baie. Blonda a reușit să atragă toate privirile asupra trupului său de zeiță. Imaginile cu ea fac acum înconjurul internetului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 august 2023, 6:14

Diva, în vârstă de 32 de ani, a făcut senzație pe o plajă privată. Vacanțele în Ibiza sunt printre preferatele sale, iar Arabella nu ratează nicio ocazie pentru a-și așifa fizicul de invidiat. Blondina a mers singură pe plajă, dar s-a bucurat de atenția pe care a primit-o de la cei din jurul său. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabella Chi s-a pozat în costum de baie

Arabella Chia reușește să impresioneze de fiecare dată când apare în costume de baie. Nici de data aceasta nu și-a dezamăgit admiratorii. Blonda a apărut într-un costum de baie minuscul pe o plajă din Ibiza.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Arabella Chi în timp ce pozează într-un costum de baie din două piese
Arabella Chi a mers și de această dată în vacanță în Ibiza / Profimedia Images

Arabella Chi a optat pentru un costum care i-a lăsat la vedere silueta de invidiat. Costumul de baie minuscul i-a scos în evidență trupul lucrat la sală. Diva este adepta costumelor cu animal print, iar acest lucru l-au remarcat și fanii săi în postările pe care le face deseori pe conturile sale de social media.

Reclamă

Deși în ultima vreme s-a concentrat asupra carierei, Arabella nu stă departe nici de vacanțele exclusiviste.

Blonda merge deseori în Ibiza, iar această destinație pare să se numere printre preferatele sale. Fotografii au fost foarte atenți la blondină și au încercat să o surprindă din cele mai bune unghiuri.

Modelul și-a lăsat părul desfăcut și a încercat să se relaxeze și să obțină bronzul perfect. Nu doar obținerea bronzului perfect a fost un obiectiv pentru divă. Aceasta a mers inclusiv să înoate pentru a se destinde.

Reclamă

Cine este Arabella Chi și cum a devenit cunoscută

Arabella Chi se numără printre vedetele de top din lumea modelingului, scrie PageSix. Blonda, în vârstă de 32 de ani, a reușit să-și creeze un nume în mediul online și nu numai.

Aceasta a încercat încă de la început să pătrundă în lumea modelingului, iar mai apoi și-a construit o comunitate impresionantă în mediul online.

Pe lângă acest lucru, diva este cunoscută și pentru relațiile pe care le-a avut în trecut. Arabella a fost într-o relație inclusiv cu Wes Nelson. Cariera de model a fost pusă pe primul loc în ultimul timp. Frumusețea ei a ajutat-o foarte mult în tot ceea ce și-a propus.

Ea a defilat pe podiumuri celebre și a reușit să atragă atenția revistelor din lumea întreagă. Totuși, Arabella susține că imaginea perfectă este greu de obținut, iar acest lucru vine și cu anumite sacrificii.

Blonda vrea să fie cunoscută pentru inteșigeța de care dă dovadă, nu doar pentru frumusețe, după cum susține chiar ea pe conturile de social media, relatează People.

Cariera blondinei este în plină ascensiune, iar acest lucru se observă și după postările pe care le face în mediul online. Arabella nu ratează nicio ocazie pentru a-și ține la curent fanii cu viața sa personală. Activitatea din mediul online o ajută să aibă o legătură strânsă cu persoanele care o admiră și care o susțin în tot ceea ce face.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×