Reclamă

Charlize Theron a transmis un mesaj dur către vedetele care exagerează cu operațiile estetice. Ce declarații a făcut actrița în vârstă de 48 de ani

Charlize Theron a transmis un mesaj dur către vedetele care exagerează cu operațiile estetice, iar mărturiile sale au făcut înconjurul lumii. Află ce declarații a făcut actrița care a împlinit 48 de ani la începutul acestei luni. Mai exact, pe 7 august.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 23 august 2023, 6:57

Actriţa sud-africană premiată cu Oscar folosește trucuri de beauty care sunt la îndemâna tuturor. Ea nu iese din casă fără să își pună pe față cremă cu protecție solară și utilizează multe produse cosmetice pentru hidratarea pielii. În plus, are un regim alimentar sănătos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlize Theron a transmis un mesaj dur către vedetele care exagerează cu operațiile estetice

După ce a fost acuzată că și-ar fi făcut lifting facial, Charlize Theron a oferit un interviu în care a vorbit despre operațiile estetice. În timpul declarațiilor, actrița a fost tranșantă. Totodată, a transmis subliminal un mesaj dur către vedetele care exagerează cu intervențiile făcute în cabinetele medicilor esteticieni.

„Oamenii cred că mi-am făcut un lifting facial. Sunt ceva de genul: «Ce și-a făcut la față?». Iar eu le răspund: «Omule, doar îmbătrânesc. Nu înseamnă că am avut o operație estetică nereușită. Pur și simplu se întâmplă»”, a precizat Charlize Theron pentru publicația Allure.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Îmbrăcată în haine casual, Charlize Theron a fost surprinsă de paparazzi la sfârșitul lui iunie 2023 în Los Angeles
Charlize Theron s-a născut pe 7 august 1975 în Benoni, Africa de Sud / Profimedia Images
Reclamă

Actrița din „Fury Road” se numără printre celebritățile internaționale care ies des în public fără strop de machiaj. De exemplu, fotografia de mai sus a fost realizată de paparazzi la sfârșitul lui iunie și ea nu era machiată.

Charlize Theron a spus în cadrul interviului acordat de curând că „disprețuiește conceptul” potrivit căruia femeile îmbătrânesc „precum florile tăiate”, iar bărbații, „ca vinurile fine”.

„Detest acest concept și mi-am dorit să lupt împotriva lui. Însă, în același timp cred că sunt femei care își doresc să îmbătrânească într-un fel care le ajută să se simtă bine. Cred că trebuie să avem puțin mai multă empatie în ceea ce ne privește. Toți trecem prin această călătorie”, a mai spus vedeta în interviul oferit unei jurnaliste de la Allure.

Reclamă

În timpul declarațiilor făcute zilele trecute, vedeta a mai subliniat că nu se teme de procesul de îmbătrânire. Totodată, a zis că se simte bine în propriul corp. „Mi se schimbă fața și iubesc felul în care arată și că îmbătrânesc”, a mai mărturisit vedeta născută în Africa de Sud.

Descoperă cum arată Charlize Theron în costum de baie. Pozele au fost realizate de paparazzi când actrița era într-o vacanță în Grecia, alături de mama sa.

Trucurile de frumusețe folosite de Charlize Theron

Pe lângă un regim alimentar din care nu lipsesc legumele și fructele, dar și antrenamente săptămânale, Charlize Theron folosește și alte trucuri de frumusețe. În rutina zilnică sunt incluse următoarele produse cosmetice: crema cu protecție solară, balsamul de buze, un serum și cremă hidratantă pentru ten.

„Când mă trezesc, mă spăl pe față și, apoi, aplic crema de protecția solară. Apoi, urmează balsamul de buze. Nu uit să folosesc în fiecare zi cremă cu factor de protecție solară”, a povestit diva pentru Harper’s Bazaar.

Pentru o altă publicație, actrița a mărturisit că își face tratamente faciale la un salon din Los Angeles. Răsfățul acesta se produce o dată la trei săptămâni.

Premiată cu Oscar pentru rolul din „Monster”, Charlize Theron a declarat pentru Vogue UK că seara acordă o atenție mai mare tenului ei. Și, desigur, întregului corp.

„Am învățat să îmi îngrijesc pielea seara. Așa că dimineața nu fac decât să îmi spăl fața cu apă caldă, să mă spal pe dinți și să mă dau cu cremă cu factor de protecție solara”, a declarat vedeta, conform sursei citate mai sus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×