Reclamă

Ariel Winter e de nerecunoscut atunci când iese pe stradă. Cum arată actrița complet nemachiată

Ariel Winter este una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite actrițe din lumea cinematografiei. Deși are milioane de dolari în conturi și poate avea echipe întregi în spate care să o ajute cu aspectul fizic atunci când iese în public, Ariel Winter e de nerecunoscut atunci când iese pe stradă.

Publicat: 19 iulie 2021, 7:42

Recent, vedeta a fost fotografiată pe stradă în Los Angeles. Deși era cald afară și soarele bătea cu putere, actrița a purtat pe ea o haină neagră, pufoasă. Cu toate acestea, un alt detaliu le-a atras atenția tuturor. Vedeta a ieșit pe stradă complet nemachiată și este destul de diferită naturală, față de cum o știau fanii, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ariel Winter e de nerecunoscut

Deși are numai 23 de ani, Ariel Winter are milioane de dolari în conturi datorită rolului din serialul Modern Family. Actrița este complet diferită în viața reală față de tânăra Alex Dunphy din serial. Cu toate acestea a rămas în inima fanilor. Vedeta se numără printre celebritățile care își țin fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa. De cele mai multe ori admiratorii se bucură de fotografii din viața privată.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ariel Winter, pe stradă în Los Angeles, nemachiată, îmbrăcată în negru
Actrița este complet diferită în viața reală față de tânăra Alex Dunphy din serial / Profimedia Images

Ariel Winter a devenit celebră de la vârsta de 4 ani, de când a început să joace în reclame. Pentru că a fost atrasă de această lume, a rămas în lumina reflectoarelor. Actrița a cunoscut cu adevărat succesul cu rolul din Modern Family. De-a lungul timpului a mai apărut în seriale precum Freddie, Monk, Bones și ER, dar și în filme.

Reclamă

Un alt tânăr care a intrat în atenția presei recent cu transformarea sa este Rocco Richie. Fiul Madonnei a crescut și este complet schimbat.

Cum a ajuns celebră Ariel Winter

În anul 2009 a intrat în distribuția serialului Modern Family. Rolul lui Alex Dunphy se pare că i-a adus în conturi câte 125.000 de dolari pentru fiecare episod în parte.

Reclamă

Cu toate că este celebră și ar putea avea oameni care să-i facă treburile casnice sau să se ocupe de aspectul ei fizic, Ariel Winter este adesea surprinsă în public la cumpărături, la magazinele de make-up, îmbrăcată lejer, în haine deloc fancy și fără pic de machiaj pe chip.

Cu toate că a avut succes în industria cinematografică, Ariel Winter a fost adesea nevoită să se descurce singură. La numai 14 ani, în anul 2012, sora sa, Shanelle Workman a făcut câteva acuzații grave asupra părinților lor. Aceasta a spus că femeia care le-a dat viață a avut în copilăria lor un comportament abuziv atât fizic, cât și emoțional. Ea a mai declarat atunci că nu o mai poate lăsa pe Ariel sub tutela sa.

În anul 2014, la doi ani de la acuzațiile grave, Ariel a trecut sub tutela lui Shanelle. Acela a fost momentul când a plecat din casa părinților săi.

În anul 2019, Ariel Winter a început să formeze un cuplu cu Luke Benward. S-au mutat rapid împreună și locuiesc într-o casă care valorează mai mult de 4 milioane de dolari în Studio City. De fiecare dată când au un eveniment de sărbătorit, cei doi își țin fanii la curent și publică pe rețelele de socializare imagini din viața lor de cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×