Reclamă

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident rutier. O femeie pe bicicletă a intrat în mașina actorului

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident rutier. O femeie pe bicicletă a intrat în mașina actorului și a avut nevoie de îngrijiri medicale. O femeie a virat pe neașteptate în fața vehiculului actorului.

Publicat: 7 februarie 2023, 11:44

Arnold Schwarzenegger este unul dintre cei mai renumiți actori din lume. Actorul este un om complet care excelează în tot ceea ce face. Cariera sa lungă a inclus actorie, afaceri și o victorie în politică. De asemenea, pasiunea lui pentru sport l-a adus pe culmile succesului de mai multe ori în viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident rutier

El a fost al 38-lea guvernator al statului California în două mandate din 2003 până în 2011. Viața lui Schwarzenegger pare un vis. Dar, așa cum se întâmplă adesea, chiar și în vise apar situații neplăcute și complicate.

După cum a raportat TMZ, actorul a fost implicat într-un accident de mașină în timp ce conducea pe străzile din Los Angeles.

Se pare că Arnold Schwarzenegger conducea mașina sa, liniștit. Într-un moment, o femeie pe bicicletă a ieșit brusc de pe banda ei și s-a izbit în vehiculul lui.

Reclamă

Potrivit relatărilor martorilor oculari, incidentul a fost atât de neașteptat încât fostul culturist nu a avut timp să reacționeze în vreun fel. În acest moment, polițiștii investighează cazul având în vedere această teorie. Actorul este exonerat de orice culpă și se exclude posibilitatea oricărei infracțiuni.

În ceea ce o privește pe femeie, aceasta a fost testată antidrog și i s-a făcut un test de alcoolemie. Ambele au ieșit negative.

Cu toate acestea, deși a avut răni ușoare, a trebuit să fie transportată la spital pentru un control medical. Medicii i-au evaluat starea.

Reclamă

Schwarzenegger, la rândul său, este stabil și a trecut nevătămat prin acest accident. În fine, ultimul lucru care se știe despre incident este că actorul însuși s-a asigurat că bicicleta doamnei este în perfectă stare. A dus-o la un magazin specializat în reparații.

Arnold a mai fost implicat într-un accident anul trecut

Anul trecut, Arnold în vârstă de 74 de ani a fost implicat într-un accident în lanț, cu patru mașini, în orașul Los Angeles. Pe data de 21 ianuarie 2022, ofițerul departamentului de poliție din Los Angeles, Drake Madison, a confirmat pentru Fox News Digital că „a avut loc un accident în trafic cu patru vehicule pe Sunset și Allenford, la 4:35 p.m.”.

Incidentul a fost unul destul de grav. Una dintre mașini a ajuns peste o alta. Din coliziunea autovehiculelor o femei a fost transportată de urgență la spital din cauza unei lovituri grave. Potrivit TMZ, Arnold conducea un suv negru atunci când a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Și atunci Arnold Schwarzenegger a fost bine. Din păcate, o femeie care se afla la volanul uneia dintre mașini a fost rănită grav. Un martor a declarat atunci pentru TMZ că impactul a fost atât de nefiresc încât părea că a fost o cascadorie pentru un film. Actorul s-a interesat personal de starea femeii rănite și a rămas la fața locului pentru a da toate detaliile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×