Reclamă

Au fost anunțati prezentatorii pentru Premiile Oscar 2021. Ceremonia are loc pe data de 25 aprilie

Organizatorii din acest an au anunțat prezentatorii pentru Premiile Oscar 2021. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ceremonia de decernare a premiilor care va avea loc pe data de 25 aprilie.

Publicat: 21 aprilie 2021, 8:30 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:54

Conform celui mai recent comunicat emis de Academia Americană de Film, prezentatorii din acest an vor lucra prin rotație. Numele mari care vor prezenta ceremonia celui mai așteptat eveniment al anului sunt Joaquin Phoenix, Brad Pitt, Renée Zellweger, Laura Dern, Halle Berry, Regina King, Rita Moreno, Reese Witherspoon, Marlee Matlin, Zendaya, Harrison Ford, Bryan Cranston, Angela Bassett, Don Cheadle, precum și cel mai bun regizor și scenarist Bong Joon-Ho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit publicației Rolling Stone, organizatorii au făcut și o declarație cu privire la prezentatorii pe care i-au selectat pentru gala din acest an.

Prezentatorii pentru Premiile Oscar 2021

„În conformitate cu abordarea noastră sub formă de film a Premiilor Oscar 2021, am adunat o distribuție de stele cu adevărat stelară. Aici este atât de multă strălucire, încât ar putea fi necesari ochelari de soare.”

Statuete oferite nominalizaților la Premiile Oscar 2021
Este pentru prima oară când un film românesc este nominalizat la Premiile Oscar / Getty Images

Organizatorii au declarat că ceremonia din acest an, prima care se organizează în pandemie, va fi mai degrabă ca un film decât ca un eveniment televizat. Aceștia spun că încă nu au toate detaliile stabilite. Fiind vorba însă despre un eveniment organizat sub forma unei producții de film, înseamnă că cei din public nu sunt nevoiți să poarte măști în aer liber.

Reclamă

Vestea a fost anunțată în timpul unei întâlniri pe ZOOM care a avut loc pe data de 19 aprilie. Conferința a avut loc între reprezentanții Academiei, nominalizați și publiciști, scrie Vulture.com.

Regulile impuse pentru desfășurarea ceremoniei

Tot atunci s-a discutat și despre faptul că cei prezenți la ceremonie sunt rugați să folosească măști de protecție doar atunci când nu sunt filmați, de exemplu pe timpul pauzelor de publicitate. Publicul spectator va fi considerabil redus și vor participa doar 170 de persoane. Nominalizații și invitații lor trebuie să aibă trei teste negative pentru a participa la ceremonia care se desfășoară la Union Statin și Dolby Theatre.

Reclamă

Producătorii ceremoniei au precizat că ei garantează pentru mediul în care se va desfășura evenimentul. Au subiliniat că toate deciziile au fost luate pe baza unor informații exacte și pe bun simț.

Chiar și covorul roșu va fi unul redus. Doar trei fotografi au posibilitatea să participe la eveniment, iar jurnaliștii sunt și ei foarte puțini. Aceștia au mai asigurat că între presă și intervievați se va păstra cu siguranță o distanță de 2 metri.

Colectiv, dublă nominalizare la Premiile Oscar 2021

Anul acesta este pentru prima dată când o producție românească este nominalizată la Oscar. Este vorba despre Colectiv, regizat de Alexander Nanău. Producția este nominalizată la două categorii și anume cel mai bun lungmetraj documentar și cel mai bun lungmetraj internațional.

Alexander Nanau pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția 2019
Alexander Nanău, regizorul documentarului „Colectiv” / Getty Images

În anul 2020, Colectiv a câştigat Premiul Academiei Europene de Film la categoria cel mai bun documentar. Producția lui Nanău a mai primit și premiul pentru cel mai bun lungmetraj străin de la Societatea Naţională a Criticilor de Film din Statele Unite ale Americii.

Producția Colectiv spune povestea tragică a clubului cu același nume, în care a avut loc un incediu și unde au murit 64 de oameni. Nominalizările au fost anunțate de Priyanka Chopra Jonas şi de cântăreţul şi actorul Nick Jonas.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×