Reclamă

Ben Affleck a renunțat la barbă. Actorul și-a schimbat recent look-ul

Ben Affleck a renunțat la barbă. Actorul și-a schimbat recent look-ul. După mai bine de 10 ani de când a purtat barbă, actorul pare că a renunțat la ea în favoarea unui look mult mai îngrijit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 martie 2024, 11:00

Actorul și-a arătat noul look în timp ce era în compania fiul său, Samuel, în vârstă de 12 ani. Starul ținea o minge de baschet în timp ce fiul lui purta în spate un rucsac cu roți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a renunțat la barbă

Ben Affleck, care a participat recent la meciul de baschet al fiului său împreună cu fosta sa soție Jennifer Garner, a fost văzut învârtind mingea de baschet pe degete în fața mașinii sale luxoase.

Actorul purta o cămașă verde cu nasturi peste un tricou maro, cu o jachetă din catifea maro și kaki. Affleck îi are atât pe fiul Samuel, cât și pe fiicele Seraphina, 18 ani, și Violet, 15, cu fosta soție Garner, 51 de ani.

Affleck și Garner au fost văzuți săptămâna trecută mai uniți ca niciodată. Ei au participat la meciul de baschet al lui Samuel. După meci, fostul cuplu a mutat bagajele lui Samuel din mașina lui Ben în cea a lui Jennifer.

Apariția lor împreună vine după ce fanii actorului au fost revoltați să afle că Ben a păstrat scrisori de dragoste de la Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, în timpul căsniciei sale de 13 ani cu Garner.

Reclamă

Cut toate acestea, s-a scris că mărturisirea nu a șocat-o deloc pe Garner. Se pare că ea este fericită pentru Affleck și Lopez, cu care este prietenă. Ea este, de asemenea, extrem de fericită în relația ei cu John Miller.

Ben Affleck, pe stradă, la antrenamentele fiului ei
Ben Affleck a renunțat la barbă. Actorul și-a schimbat recent look-ul / Profimedia Images

Ce spun surse din apropierea actorului despre scrisorile de dragoste de la JLo

Reclamă

„Lui Ben i-ar plăcea ca lumea exterioară să nu știe despre scrisorile lui de dragoste, dar este un romantic. Oricât de mult a iubit-o pe Jennifer, nu a trecut niciodată peste JLo”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com.

„Ben își păstrează amintirile, fie că este vorba despre filme la care a lucrat sau despre momente de familie și relație, el are întotdeauna ceea ce copiii numesc „chitanțe”.

Sursa a continuat: „Nimeni nu este deloc surprins de asta. Jennifer este în regulă, JLo, evident, îi place și toată lumea observă că toate acestea au fost menite să fie. Jennifer și Ben au copiii lor minunați împreună și amândoi se bucură de relațiile în care și-au dorit întotdeauna să fie.”

Săptămâna trecută, Affleck și JLo au dorit să petreacă timp de calitate în cuplu, dar un incident le-a stricat planurile. O pană la una dintre anvelopele mașinii în care se aflau i-a pus în dificultate. Incidentul s-a produs la scurt timp după ce au lăsat-o pe fiica lui Affleck, Seraphina, și pe fiica lui JLo, Emme, în vârstă de 16 ani, la Westfield Century City Mall.

Odată ce anvelopa a fost reparată, cuplul s-a bucurat de un prânz pe cinste la o pizzerie locală. Ulterior, cei doi au mers cu mașina la arena Crypto.com pentru a participa la un meci de baschet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×