Reclamă

Ben Affleck a trecut printr-o schimbare de look după divorțul de Jennifer Lopez. Cum a fost surprins actorul pe străzile din Los Angeles

Ben Affleck a trecut printr-o schimbare majoră de look după divorțul de Jennifer Lopez. Actorul a ajuns de nerecunoscut în cele mai recente imagini surprinse de paparazzi pe străzile din Los Angeles. Fanii au glumit pe seama aspectului său, iar imaginile au ajuns virale în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 octombrie 2024, 5:01

Ben Affleck a fost surprins cu o barbă și o mustață proaspăt vopsite, mult mai închise la culoare decât în mod obișnuit. Actorul, în vârstă de 52 de ani, a ales o ținută casual în timpul plimbării sale. Fotografiile cu Affleck au apărut pe fondul divorțului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a trecut printr-o schimbare de look după divorțul de Jennifer Lopez

PageSix i-a contacta pe rerezentanții lui Affleck pentru a oferi mai multe informații. Nu este prima dată când actorul alege să-și coloreze părul facial.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck în timp ce se plimbă pe străzile din Los Angeles
Ben Affleck și-a lăsat barbă după despărțirea de Jennifer Lopez / Profimedia Images

Conform presei internaționale, fostul soț al lui Jennifer Lopez și-a mai vopsit barba în anul 2020. La acea vreme, celebrul colorist Michael Canale a declarat că nuanța nu era „cea mai naturală alegere” pe care Affleck a făcut-o.

Reclamă

Actorul pare că își dorește să-și întinerească aspectul și să-și refacă viața după divorțul de JLo. Actorul a ales să poarte o ținută casual în timpul plimbării sale.

Affleck a purtat o cămașă albă și o pereche de pantaloni închiși la culoare. Actorul și-a pus în valoare fizicul, dar a lăsat la vedere și ceea ce părea a fi puțină burtică.

Fanii l-au criticat în online pentu kilogramele pe care le-a luat în plus în ultima perioadă. Jennifer Lopez și Ben Affleck nu mai formează un cuplu în prezent. JLo a fost cea care a depus actele de divorț pe 20 august, în ziua în care ar fi trebui să celebreze cea de-a doua aniversare a nunții lor.

Reclamă

Actele de divorț au fost depuse după două luni în care au circulat speculații despre despărțirea lor. Lopez a fost cea care a ales să depună actele de divorț și a mărturisit că separarea sa de Ben a avut loc în aprilie.

Ea a citat în actele depuse „diferențele ireconciliabile” drept motiv de despărțire. Fostul cuplu a fost surprins recent la jumătatea lunii septembrie la un prânz cu copiii lor.

Cine este femei care i-a stat alături lui Ben Affleck în perioada divorțului

Laura Wasser, avocata actorului, este cea care i-a rămas alături în toată perioada divorțului. Laura, care a lucrat cu Ben și atunci când s-a despărțit de Garner, l-a ajutat pe cei doi foști soți să medieze divorțul cât mai delicat.

Lopez și Affleck nu au avut un acord prenupțial, iar divorțul a devenit problematic pentru amândoi în acel moment.

De altfel, Ben Affleck deține o companie pe care a înființat-o după ce s-a căsătorit cu jennifer, iar după divorț ar însemna că artista are dreptul să primească o parte din ea.

Cu toate acestea, Affleck și Lopez au făcut tot posibilul pentru a avea parte de un divorț amiabil

„Vor să le arate copiilor că lucrurile se pot rezolva pe cale amiabilă. Ei nu vor să se certe. Există încă multă dragoste între ei”, a spus un apropiat al cuplului. Chiar dacă divorțul nu s-a finalizat, Jennifer Lopez și Ben Affleck încearcă să-și vadă de viață în continuare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie elf, într-o pădure mistică
Horoscop
Nativii care își pot schimbă propriile vieți pe 5 octombrie 2024. Zodiile care vor străluci sub lumina reflectoarelor
Trei semne zodiacale își găsesc puterea în interior de a-și schimba propria viață în bine. Ei pot experimenta începuturile unei schimbări mari și de impact din interior. Ei sunt nativii care își pot schimbă...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
fată bucuroasă și cu zâmbetul pe buze care sare pe un fundal roz
Horoscop
4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024. Trec peste orice greutate
Semnele arătate de astre vin spre acești nativi mai repede decât se așteptau. 4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024 trec peste orice greutate. Experții spun că majoritatea aspectelor importante...
5
Sticlă cu lichior de pere și pere proaspete
Rețete
Lichior de pere. Rețeta unei băuturi fine și aromate
Dacă adori perele de toamnă, nu ezita să le conservi aroma și pentru mai târziu, transformându-le în gem dulceață, compot sau diferite băuturi. Descoperă o rețetă simplă și ușoară de lichior de pere. Este...
PARTENERI
×