Reclamă

Bianca Censori a mers la un concert cu copiii lui Kanye West. Cum se comportă vedeta în rolul de mamă vitregă

Bianca Censori a mers la un concert cu copiii lui Kanye West. Vedeta și-a intrat rapid în rolul de mamă vitregă. Paparazzi au încercat să o pozeze din toate unghiurile. Apropiații familiei Kardashian au declarat că mama copiilor nu a fost deloc încântată de imaginile care au apărut în presă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 decembrie 2023, 6:37

Bianca Censori a fost surprinsă într-o ipostază rară. Arhitecta a fost pozată în timp ce o ducea pe fiica artistului în brațe. Micuța chicago s-a bucurat de toată grija mamei sale în timpul concertului din Miami. Vedeta pare că se descurcă foarte bine în preajma copiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a mers la un concert cu copiii lui Kanye West

Bianca Censori și-a obișnuit admiratorii cu aparițiile sale excentrice. Puțini sunt cei care și-ar fi putut închipui că vedeta se poate adapta la rolul de mamă vitregă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori în timp ce o ține pe ChicagoWest în brațe după concertul lui Kanye West
Vedeta și-a intrat rapid în rolul de mamă vitregă / Profimedia Images

Cu toate acestea, Bianca le-a depășit așteptările fanilor atunci când a apărut în brațe cu fiica lui Kanye West. Bianca a fost cea care a dus-o pe Chicago în brațe. În tot acest timp, Kanye West s-a asigurat că ceilalți copii se află mereu lângă el.

Reclamă

La concert au participat și North și Saint West. Cel mai mic fiu al său, Psalm, nu a fost prezent în culisele concertului, scrie People.

Micuțul, în vârstă de 4 ani, ar fi rămas în grija lui Kim Kardashian. Kanye West și Kim Kardashian au căzut de acord că vor avea grijă în mod egal de copiii lor. Totuși, copiii își petrec cea mai mare parte a timpului cu amma lor, iar West are voie să-i ia ocazional la diferite activități.

De data aceasta micuții au mers la un concert cu tatăl lor și mama lor vitregă. Bianca Censori este obișnuită să lase la vedere multe zone ale trupului său. De data aceasta a optat pentru o ținută casual, la care a asortat un trench negru.

Reclamă

North și Saint West au purtat și ei ținute negre, în timp ce Chicago a optat pentru un costum din denim. Bianca Censori, în vârstă de 28 de ani, a fost responsabilă și s-a implicat în grija celor trei copii pe tot parcursul evenimentului.

Ce crede Kim Kardashian despre imaginile apărute în presă

Apropiații lui Kim kardashian au făcut mai multe declarații cu privire la ieșirea lui Kanye West cu cei trei copii. Kim și Kanye au încercat multe luni să ajungă la un acrod cu privire la custodia copiilor, scrie PageSix.

Kardashian a declarat în trecut faptul că își dorește ca cei mici „să aibă parte de o copilărie cât mai liniștită cu putință”. Vedeta și-a dorit ca cei mici să nu fie implicați în viața agitată a tatălui lor. Kardashian și West au divorțat invocând motivul „diferențelor irevocabile”.

Apropiații lui Kim Kardashian susțin că vedeta nu este încântată de modul în care West se implică în viața copiilor săi. De când au divorțat, cei mici au petrecut tot mai puțin timp cu tatăl lor. Kim a vorbit despre adevărul din spatele divorțului său.

North este este cea care a fost văzută cel mai des la evenimentele susține de Kanye.

Fiica artistului este destul de mare acum și călătorește deseori în compania tatălui ei sau a mamei sale. Presa de peste hotare scrie că micuții vor rămâne în continuare în grija mamei lor și vor continua să-și vadă tatăl periodic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×